6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Lacee
    én meg továbbra is egy igazi might and magic-részt szeretnék, de erre sajnos nincs esély...
  • Magiszter
    Kedden kipróbálom. Akkor leszek legközelebb itthon Remélem addig nem lopja el senki sem
  • Esrohnoil
    Akkor próbáld ki az Arx Fatalis nevű játékot. Abban aztán van minden. :D
  • Thanatos
    nekem valahogy nemjöttek be előző gothic-ok, nemtudom miért pedig mindneki isteniti, egyszerüen valahogy nem jött be :/
  • _Atti_
    de nem ilyen, én a psi-ops on kívül még nem láttam ilyen élő ragdollos technikát.Általánosságban a ragdoll a játékokban már a halált jelenti a karakternek:)
  • Magiszter
    Ha valamiben lehet varázsolni már szeretem. Az FP-s játékokat is szeretem. A Szerepjátékokat is szeretem, és már nagyon szerettem volna egy belső nézetes nyilazós, kardozós játékot. És nolám a DM-ben mindegyik benne van. ha nem rondják el nagyon-nagyon akkor "szeressem a játék".
  • Esrohnoil
    Gothic 3-at várom leginkább személy szerint. :)
  • Esrohnoil
    A ragdolt alapból tudja a motor, azzal nem sokat foglalkoztak sztem.
    A fejlődési rendszerre meg kíváncsi leszek.
    (Csak nehogy azt is visszavonják...)
  • Thanatos
    a msotani pangásban még egy "fire and forget" game se rossz ahogy te mondod :)
  • j0nNyKa
    az teszi igazi sikerjatekka !!!!!
    apamfasza 4ever
  • Magiszter

apádf*sza? akkor már nem is érdekel annyira
  • j0nNyKa

#346: elfelejted, hogy ebben van fejlodesi rendszer, meg ragdoll, meg apamfasza
    azert ez nem egeszen enclave lesz
  • Magiszter
    new game-attack-exitgame-uninstall.
  • Esrohnoil
    Asszem ezek után nem sokkal nyújt majd többet, mint az Enclave, ami azért a maga idejében jó kis game volt (Még most is az).
    Nade azért pár kombón meg varázslaton kívül más újítás is kellene, különben ez is "csak" egy "fire and forget" játék lesz.
  • Magiszter
    De az már nem RPG meg FP-RPG, hanem Fantasy. Képzelj oda amit akarsz
  • NeoMaN
    Stalker szindróma?
    :PPPP
  • Thanatos
    de ugy elgalább többet biznának a fantáziádra ha kviesznek midnet és csak feketeség marad :DDD
  • Magiszter
    Halál Fia vagy!!!!

• Thanatos
    mai játékok nagyrészében ez van, már csak azt nem értem mit kell ezen meglepődni..., de ettől mgé hogy egy pár featuret kihagynek egyáltalán nem biztos hogy fos lessz a game, lásd pl oblivion..., amiket eleinte beigértek a felét kihagyták..., és még se lett se szar se bukás...
  • Magiszter
    Nos a Co-op engem nem szomorít el. Bár érdekes lett volna kipróbálni. Kűlső nézet meg aztán főleg nem szomorít el. Végre egy RPG ami végig FP nézetben megy.
    Szóval nem fogok "mély levegő, start new game" stílusban leűlni játszani. Mert ettől még lehet jó. hacsak ki nem veszik az íjat, a kardot, a varázslatokat, az orkokat, a pályaelemeket, és a főkarit. Aztán játszahtunk a nagy feketeségben a nagy feketeséggel a nagy feketeség ellen, nagy feketeséggel a kezünk helyében.
  • Magiszter
    "a játékhoz pedig nem lesz szükségünk AGEIA-processzorhoz."
    Széjjel is röhögtem volna az agyam ha kell hozzá. Aztán pedig mentem volna a hősök terére tüntetni. Szörsz Rúlz
  • j0nNyKa
    latom megertetted a hsz-em
    mindent beigernek, aztan mar a betaban (!) kivesznek 1 csomo beigert dolgot
    te ebbol arra kovetkeztetsz h minden rendben ?
    ha nem gond, en nem loloznek, meghagyom neked.
  • Thanatos
    a coop tényleg sajnálatos de nehogy már a külső nézet legyen a fő dolog ami miatt jo lessz vagy nem..., lol :P
  • j0nNyKa
    dejo hogy bejelentik hogy lesz coop, es 1 napnyi beta utan rajonnek, hogy meg se
    dejo hogy nem lesz kulso nezet
    dejo hogy ebben is csalodni fogunk
  • grebber
    Dark Messiah of Might and Magic érdekességek
    [2006. július 16. @ 12:36 - Mantis]

A játék hivatalos fórumán Raphael Colantonio (Acheval) megválaszolt néhány kérdést a Dark Messiah of Might and Magiccel kapcsolatban. A szeptember 28-án megjelenő FPS-ben bizony elképzelhető, hogy lesz pályaszerkesztő is. Azonban sokak mély sajnálatára multis co-op mód már nem kap helyet a játékban.

Lesznek kétkezes fegyverek is, azonban ellenkező esetben pajzsot is hordhatunk. Nem lesz harmadiknézetű mód, kizárólag elsőnézetben játszhatunk. Az AI pillanatnyi taktikánk és fegyverzetünk szerint dolgozik majd ellenünk, a játékhoz pedig nem lesz szükségünk AGEIA-processzorhoz.

info: Gamestar
  • j0nNyKa
    (...nem...)
  • Magiszter
    Monst merje valaki azt mondani hogy nem
  • j0nNyKa
    egyertelmu.
    :D
  • Magiszter
    akkor jól tudtam :-) Remélem felteszik hamarosan a Dark Messiah SP OPEN FULL-t vagy ilyesmit. És bárki leszedheti
  • j0nNyKa
    igen, regelni kellett closed betara, es ha bevalasztottak, kaptal 1 kulcsot, amit siman aktivalni kellett steamen
  • Magiszter
    Mert nem vagy eléggé fúrmányos (a tört sztím csodákra képes)
    Amúgy meg aki kipróbálta az azt mondta hogy:
    1.) Ez még béta. Nincs benne még egy csomó dolog
    2.) Simán szaladgál a gépen álá szörsz
    3.) Nagyon szépen néz ki, bár még nem a végleges grafikát tükrözi.
  • GothiK Aesh
    nekem nincs fenn steamen a closed béta pedig regeltem is rá :S :(
  • Magiszter
    Ezek szerint a DM-esek mégis csak valami kapcsolatban vannak a valve-el hogy az ő termékük fent van a steam-en. megprózálom leszedni bár a closed lehet azt jelenti hogy valami kis zárt csoport szedheti le. Pl beta teszterek
  • j0nNyKa
    bar mondjuk ugye ez source engine, ennyi koze talan lehet steamhez, illetve hl2hoz..
  • j0nNyKa
    steamen most mindenfele product van, aminek semmi koze a valvehoz
    mostmar nem a fileplanet subscribe a meno, hanem a steam.. :|
  • Magiszter
    Nah mivel találtam valami érdekeset ezért megszólalok.
    Steam-en fent van a Dark Messiah MP Closed Beta. Mit keres a steam-en?
  • Magiszter
    Nah akkor én most berakom könyvjelzőkbe ezt a topikot és ha kijön a játék akkor szólalok meg. Bár egyzserűbb azt mondani: Já Mejin Fűrer!
  • j0nNyKa
    ja mert amig nincs kint a jatek, nem lehet rola beszelni? ez nekem ujdonsag
    akkor mi tortent az 1. ~250 hszben?
    meg nem ertem, hogy mivel jobb a kussolasnal a vgakrol, es az ogazdagokrol folytatott flame
    ezt azert meg elmagyarazhatnad
  • reaper4
    ez szerintem is egyértelmű..
  • Csibe001
    Lehet nem az, de sztem annak nincs értelme, hogy jaj de jó videó milyen király ez milyen király az...majd ha itt lesz a játék akkor lesz értelme de videóknál nem nagyon szvsz. :)