16
granturismo 2 (psx) probléma
-
Keresztapa81 #16 Konzol eladásból megmaradt PSX játékok eladóak 300FT/db áron.Mindegyik új karcmentes lemezen van papírtokban. Listát e-mailben tudok küldeni. mail: [email protected] tel: 0620-482-3861
Elnézést a hírdetésért,de hátha érdekel valakit. -
Keresztapa24 #15 SONY PSX - PS One játékok nagy választékban, kérésre listát küldök(400FT/cd) mail: pocuki@freemail. hu
-
#14 Igen -
Szabi1991 #13 ez az utolsó GT ami kijőtt PS1-re ? -
#12 gondolom, van hozza valamilyen kepmegjelenitö, még egyszer nagyon régen talaltam 1 oldalt (senki ne kérje, h. emlekezzek rá... :-| ); ahol PS1+PS2 felhaszn. programok voltak (hazilag buheralt vmik...); videolejatszo+képnezegetö + PS2-re SNES+Sega mega drive emulator...elmeletileg képes kepeket megjeleniteni a PS... Amugy inkabb hasznaljuk a sima kép szót sztem ebben az esetben, a képfájl az ejelnthet "image file-t" is, avgyis egy CD-képet, ami meg egeszen más... -
t256 #11 A Ps1 nem tud képfájlokat megjeleníteni. csak játék és audio Cd-ket játsszik le. -
t256 #10 A jogsiknál tök mindegy, hogy milyenre teljesíted csak legyen meg. Bőven jó az a bronz. Érdemes tuningolni. De először csinálj meg minden olyan versenyt, amit tuning nélkül mgtudsz, mert lehet, hogy tuning után már túl erős lesz a kocsid ahhoz, hogy részt vehess a versenyen. Mindig a lóerőt(hp) kell figyelni. Optikailag csak a racing modification vagy mifene látszik meg a kocsi külsején. Ha jól emlékszem a használt verdát nem lehet átfesteni.
Egy jótanács : Az S License valamelyik pályáján vezethetsz egy piros Suzukit. Most nehogy Swiftre vagy Capucchinora gondoljatok, ez egy versenyautó! Szvsz ez a legjobb verda a játékban, asszem 20millió kredit, de érdemes rá beruházni. -
Keresztapa24 #9 Valaki nem tudja hogy a PS milyen képfájlokat tud megjeleníteni? És hogy milyen progival lehet átkonvertálni ha át kell egyátalán a jpg formátumú képeket. -
#8 sziasztok!
Original PS1-en nyomom a GT2-öt, kis gyakorlas utan 'tennyap alltam neki; istensiralysag a gém; le a kalappal, megaetalon, alig birtam abbahagyni tegnap(ejfel körül feküdtem, masnap melo, oszt muszaj volt..) ...A jogsiszerzessel van annyi problemam (B-s jogsi) h. nagyjabol bronzra sikerült minden (van ami 4-5szörös nekifutasra); de minden csak bronzon megy... analog karral nyomom (sztem sokkal jobb mint digitalis)...Vettem 1 nissant, az a kérdésem; h. érdemes-e feltuningolni a gépeket (gondolom optikailag is dob a verdan + at akarom festetni hazsnalt verdat majd...), vagy inkabb gyüjtsem penzt ujabb verdakra? Lattam a terkepen, h. van car wash; vagyis moshatod a kocsit...ez szamit valamit a gémben? Szebb lesz a metalfény, vagy mi? A B-jogsinal az aranyhoz mi kell?(tudom hülye a kérdés, de akarhogy izzadtam, bronz lett, ill. majdnem ezüst...); ill. automatic transmission-t reszesitem elönyben a manuallal szemben; talan ezert nem tudom megcsinalni az aranyakat (pl. gyorsulos-fekezös elsö feladatoknal), mert auto-ban nem huzatja ugy ki a gépet? Még 1 kérdés : Mennyiben szamit (vmennyire bizti..nemhiaba olcsobb), h. hasznalt-e az auto ill. uj? Gondolom eleg rendesen, mert ahogy neztem eleg nagyok az árkülönbsegek... bocs sok kérdésért; de uj vagyok GT-ben; bár rá fogok cuppanni teccik!! -
#7 Írhattad volna normálisabban is a címet! -
#6 Hi! Nem tudna valaki a GT2-höz valami módot amivel kikerülhetem a jogosítványok megszerzését? Ugyanis én egy játékkal azért játszom hogy szórakozzak, nem azért hogy ilyen baromságokkal foglalkozzak, ilyen jogosítványos hülyeségekbe amúgy sem kezdek bele a San Andreas óta, ott elég volt örökre...
Amúgy emulátoron játszom, találtam is hozzá ilyen jogosítványszerzős csítet a neten, persze egyik sem működik (nagyrészük amúgyis ugyan az a csít). Szeretnék már tovább VERSENYezni :(. -
SnEaK MASTER #5 Ha jol emlekszem, akkor igen. Nem volt konnyu teszt, de a kocsi legalabb kiraly volt... -
#4 akkor ott valami nem kerek mert azon simán végig kéne engednie
Egyébként a Roma Circuit-en kell menni egy kört???
Azzal a volt túraautós 406ossal??? (405 sosem volt eggyikben sem) -
et4lon #3 Igen de itt az elején maga a gép is faled-et csinál
-
Angyisz #2 Ne haragudj, de az idejét nem tudom mikor nyomtam utoljára a GT2-t, egyébként minden licence előtt le van írva + rajzolva, hogy mit kell csinálnod (kis angol nyelvtudás előny) -
et4lon #1 Hali!
Van egy olyan problémám hogy az utolsó licence (speciális licence) egyik pályáját nem lehet megcsinálni(zöld peugeot 405-el kell menni),mert a pálya közepén failed-et ír ki holott nem hibázok semmit.
Valakinek volt hasonló próblémája?