13
Golf
-
kovikittike #13 Szia Bettyby!
Én mostanában kezdtem el golfozni és nagyon szeretem :) esetleg tudna valaki ajánlani egy golfos oldalt ahol rendszeresen frissülő hírek vannak a golf világából? -
Bettyby #12 Szuper!
Végre egy golf fórum. Remélem nem csak a profik fognak itt jelentkezni:)
Vannak olyan tagok, akik nem rég kezdték ezt a sportot? Pl.: máricus óta?
-
Dougie #11 itt van az éves menetrend, hátha érdekel valakit
egyébként a legutóbbi volt Tiger Woods első versenye az idén (az első hármat kihagyta), és ezt rögtön meg is nyerte... -
Dougie #10 most találtam rá a topikra, kár hogy nem ír ide senki
egyébként nincs benne valaki valamelyik fantasy golf játékba
mert én idén beszálltam a yahoon és eléggé tetszik
(meg szerdánként az eurosporton minden héten van egy egyórás műsor a golfról, nézi valaki innen?) -
#9 Veszprémhez közel hol van golfpálya? -
DJviolin #8 UP!
Jó topik.
Szerintem jó sport. Mondjuk eddig nem is érdekelt, meg jól megvoltam nélküle, de most, hogy a közelünkben is lesz egy 100 hektáros kicsike, egyre jobban érdekel.
Már gyakorlok a Tiger Woods PGA Tour 06-tal.
Üdv:
DJviolin -
#7 nem vicc halál komoly :) -
balu #6 villám moderátorok. Köszönom.
Punker: :)))))))))) -
#5 :DDDDD -
#4 imádom, bár a legtöbb haláleset a golf játékosok között van a kimutatások szerint, szegény öreg csókák nagy pénzekbne fogadnak 1-1 ütésre és ha elszúrják szívrohamot kapnak :))) -
balu #3 Igazad van, nyomtam moderator kérést. -
#2 Elég lett volna Golf címmel nyitni egyett. És akkor nem csak erről beszélhetnénk, hanem a világ összes golfáról. -
balu #1 Mivel nem találtam golf témát nyitottam egyet.
Ha valakit esetleg erdekel folyik most egy egész napos golf verseny. Amit a rákos gyerekek támogatásának céljából rendeztek. 3 versenyző 1 nap alatt 4 pályán játszik az ország több pontján. Az eredmények nyomonkövethetőek a golfrekord oldalon. Az első helyszint mar ledaraltak most a masodik pályán játszanak.