24
  • UNREG
    De nézd meg, ott a háta mögött a Socom3 és a JakX plakátja, mind a kettő Sony game. :))
  • UNREG
    Pedig nem. :))

Akit belinkeltél, az tényleg Huang, de a cikkben szereplő képen akkor is Kutaragi mosolyog.
  • TH448
    Megnézheted a teszteket, általában messze nem hozza azt a teljesítményt, ha nincs sli-re optimalizálva a program...
    Arról meg, hogy 7800-at nem lehet kihasználni, futtass valami újat 1600*1200 fölött full antialising meg minden, aztán ha most megy is, hamarosan lesz, amihez kevés lesz, a kártya 2 év múlva többet ér, mint 5000, de 20e-nél semmiképp, most meg 150e körül van... Nekem nincs ennyi felesleges pénzem...
  • dez
    Nem tök mindegy, akkor már? Másrészt úgy egyben kell megvenned, nem két részletben.
  • dez
    Esetleg fantáziálás helyett meg kellene nézni a teszketet... Mi ez a butaság, hogy csak 3dmarkban jönne ki? És a programoknak sem kell külön támogatnia, csak be kell állítani a driverben, hogy márpedig sli-ben fusson, és kész (ha nincs benne a driverben eredetileg az adott játékhoz a profil, lehet csinálni neki). Az más kérdés, hogy egy 7800-at ma még legtöbbször felesleges sli-be tenni, mert önmagában is alig lehet kihasználni. Ezért egy, és főleg két 7800 két év múlva sem lesz 10eFt, esetleg a felére csökken a mai árnak, főleg ha azt nézzük, amiről a cikk szól, hogy lelassul a fejlődés...
  • Hedgehunter #19
    SLI halott... Inkabb 2 GPU egy kartyan.......
  • Antifasiszta
    ezé vegyek 2 db 100 ezres kártyát mert több pontot kapjak 3d markban??? és játékokban semmi különbséget nem veszel észre
  • Cat #17
    de, ő huang
  • TH448
    mellékhatásként többet fogyaszt a gép, mint 2tv+hűtő+vasaló, hangos (hacsak a 2 kártyára nincs vízhűtés +40e-ért), és mivel ugyanaz a tech, meg minden max 1.5X annyit fog menni, de én ebben is kételkedem, és persze ez is csak a megfelelően támogatott progikkal...
  • TH448
    Persze-persze.
    Viszont azért mondja már nekem valaki, akinek van pénzze 2db 100e-s kártyára, hogy tényleg megéri e, mert 3dmark hiába megy többet, de kell még optimalizált driver, meg ugye nem is minden progi támogatja, és ugye 2 év múlva a 2 kárty együtt ér 10e-t. Úh max lehet dicsekedni, hogy 111151651984984 MEGA3DMARKpontot értem el, de semmi jelentős...
    Jah, és nem vok ATI-s. :)
  • Raszkolnyikov
    Ez csak a szokásos ATI-s írígykedés.
  • eke
    Szeretnék egy iulyen átverést....
  • Gregorius
    Mert nagyon profi átverés!
  • HUmanEmber41st
    Te próbáltad-e már az SLI tech-t????
    Mondd már el légyszi miért átverés????
    Miért kaptam 3DMarkban vagy 1500 ponttal többet SLIs kártyákal????
  • UNREG
    Az a fényképen nem Jen-Hszun Huang, hanem Ken Kutaragi az Sony Computer Entertainment elnöke, nem egészen ugyanaz... :))
  • Gregorius
    Pláne, hogy ez nem is ing, csak egy galléros fehér póló.
  • Ma2ska
    Fehér ing alá nem lehet fekete pólót felvenni? Mi megy most? Atléta trikó? Lemaradtam a divattól...
  • Sir Quno Jedi
    Ha nem fejlődnek a kártyeszek, vége újra megtanulhatnak programozni a mocskosul elkényelmesedett fejlesztők (mint konzolon) !

Az SLI meg egy durva átbaszás, már a 3dfx idején is durva volt...
  • pemga
    Ja, és ezért kellett elmenekülnie neki is Kínából? :).
  • hungi
    Ja... főleg azért, mert könnyen lehet hogy az a fekete póló többe került mint a havi fizetésed ;)
  • Reggel
    Más kultúra, más szokások. Ezért nem kell lenézni senkit.
  • John Wayne #3
    Lehet csak valami keleti csodanyaklánc van rajta, amit a dalai lámától kapott...
  • Supergamer_real
    Fehér ing alá fekete pólót... no comment
  • Hedgehunter #1
    Hajra- hajra.....