18
-
Sanyo34 #18 Üdv. Mindenkinek. letöltöttem az1.11patch,de egyáltalán nem indul a játék azt írja,amikor elakarom indítani,hogy meghajtóhiba.tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm a választ. -
#17 Már be is jelentették. -
Darth Vader123 #16 nekem kellene Bf2 mentés.msn:[email protected] -
irkab1rka #15 Megy a build, meg a tüzijáték. Gondolom más lenne, ha az iroda ablakai a Dunára néznének :) de nem. Szóval marad az SG. MUhahahhahaaaa -
Runo #14 Te is egy nagy szar vagy...
Az, hogy neked nem teccik, még nem jelenti az, hogy nem jó, csak ízlésficamod van azt hali
Gondolom a több millió játékos azért jáccik vele, és sokan közülük azért vették meg /én is/ , mert olyan gagyi -
roli6000 #13 A Dabló 2
egy nagy szar játék -
Smashing Skull #12 hátnekem teccik! vagyis teccett csak ugy kb. egész életre meguntam... ha valakinek kell mentés adok neki szivesen :D privi rám és megadod a mailcímed és elküldöm ( Paladin Lvl nemtommennyi de naon sok, és sok jó cucc :D) -
Luminas #11 lol, biztos sokat gondolkodtál ha 12 óra volt összehozni egy újabb commentet XD -
Battlefront #10 egy szar játék -
Battlefront #9 A diablo a kezdettől fogva egy rakás szar -
#8 Diablo 3 lesz????
-
#7 Vannak azért változások, nem szupermajor, de vannak, bár a changelogból nem éppen derül ki lilithről semmi. -
#6 :D. Megyek, csatlakozok gyorsan bnetre, kíváncsi vagyok a változásokra. -
peterx #5 Akkor ez a Lilith most melyik act-bban van?? És a történeti változás az mi? -
undeeundead #4 hát és megint resetelik a laddert (pont mikor végre kezdett normi karakterem lenni, igaz kicsit későn szálltam be ebbe a szezonba)
azért őszintén kíváncsi vagyok erre a "töténet újításra" hogy mit sikerült a blizzardos fiúknak összehozniuk.
de mért kellett pont Adariel-t lecopy-zni és más nevet adni neki? a már úgy uniq boss-t akartak akkor mért nem tudtak hozzá egy új kinézetet is gyártani? -
ljerk #3 Nem ! Azért meglepetés, mert a bejelentés után másfél nappal már le is tölthető az 1.11-s patch. Igaz, hogy nincsenek nagy változások a játékmenetben, csak az új szuper-klónok
jelenthetnek kihívást egy nagy jutalom reményében a szuper-karaktereknek. -
#2 Persze, most jelentették be, tehát megint várhatunk fél évet, mire kidobják az első bétát... -
benczurzs #1 Wow