18
  • Sanyo34
    Üdv. Mindenkinek. letöltöttem az1.11patch,de egyáltalán nem indul a játék azt írja,amikor elakarom indítani,hogy meghajtóhiba.tudna valaki segíteni,hogy mi lehet a gond?Előre is köszönöm a választ.
  • Narxis
    Már be is jelentették.
  • Darth Vader123
    nekem kellene Bf2 mentés.msn:[email protected]
  • irkab1rka
    Megy a build, meg a tüzijáték. Gondolom más lenne, ha az iroda ablakai a Dunára néznének :) de nem. Szóval marad az SG. MUhahahhahaaaa
  • Runo
    Te is egy nagy szar vagy...
    Az, hogy neked nem teccik, még nem jelenti az, hogy nem jó, csak ízlésficamod van azt hali
    Gondolom a több millió játékos azért jáccik vele, és sokan közülük azért vették meg /én is/ , mert olyan gagyi
  • roli6000
    A Dabló 2
    egy nagy szar játék
  • Smashing Skull
    hátnekem teccik! vagyis teccett csak ugy kb. egész életre meguntam... ha valakinek kell mentés adok neki szivesen :D privi rám és megadod a mailcímed és elküldöm ( Paladin Lvl nemtommennyi de naon sok, és sok jó cucc :D)
  • Luminas
    lol, biztos sokat gondolkodtál ha 12 óra volt összehozni egy újabb commentet XD
  • Battlefront
    egy szar játék
  • Battlefront
    A diablo a kezdettől fogva egy rakás szar
  • Hedgehunter #8
    Diablo 3 lesz????
  • Dr4gonlord
    Vannak azért változások, nem szupermajor, de vannak, bár a changelogból nem éppen derül ki lilithről semmi.
  • Dr4gonlord
    :D. Megyek, csatlakozok gyorsan bnetre, kíváncsi vagyok a változásokra.
  • peterx
    Akkor ez a Lilith most melyik act-bban van?? És a történeti változás az mi?
  • undeeundead
    hát és megint resetelik a laddert (pont mikor végre kezdett normi karakterem lenni, igaz kicsit későn szálltam be ebbe a szezonba)
    azért őszintén kíváncsi vagyok erre a "töténet újításra" hogy mit sikerült a blizzardos fiúknak összehozniuk.
    de mért kellett pont Adariel-t lecopy-zni és más nevet adni neki? a már úgy uniq boss-t akartak akkor mért nem tudtak hozzá egy új kinézetet is gyártani?
  • ljerk
    Nem ! Azért meglepetés, mert a bejelentés után másfél nappal már le is tölthető az 1.11-s patch. Igaz, hogy nincsenek nagy változások a játékmenetben, csak az új szuper-klónok
    jelenthetnek kihívást egy nagy jutalom reményében a szuper-karaktereknek.
  • Qukker
    Persze, most jelentették be, tehát megint várhatunk fél évet, mire kidobják az első bétát...
  • benczurzs
    Wow