896
640px-Mad_Max_stages_-_main_page_%28tape
  • DJ Skyline
    van itt egy jó kis oldal ami hát ilyen fan oldal, fiktív nyílvántartás a rendőrökről meg az autókról, tulajdonképp csak azok amik a filmben is voltak. eredeti hanggal nézve a rossz fiúk bronze-nak hívják őket, a bronz színű kis kitűzőjük miatt. pl ha oda tekersz mikor Johnny-t kihozzák a sittről, és összeverkszik Goose-al akkor mondja utánna mikor elmegy hogy....amúgy ez a kis bronz embléma van a logómban itt a repülő mellett balra :) meg van egy kicsi kis kulcstartóm is ebayről
  • DJ Skyline
    Main Force Patrol, egy rendőri szerv ami ellenőrzi az utakat, ott dolgozott Max is
  • gabor1988
    mit jelent az MFP mert az van a járgányokra fel Írva az MM1-ben
  • gabor1988
    azért kiváncsi leszek erre a MM-re mikor kerül a mozikba
  • BiG G
    |DDD
  • DJ Skyline
  • SimaSuna #647
    na ez a nemsemmi :)
  • SimaSuna #646
    az csak 1 FAN részlet...

megkell h mondjam elég jól sikerült..szivesen látnám moziban...
  • gabor1988
    http://www.youtube.com/watch?v=z5J12VdIuuw
    itt valami paraszt vakítás van mert két különböző trailert találtam MM4 Fury Road címen
  • gabor1988
    http://www.youtube.com/results?search_query=Mad+Max4+Fan+trailer&search_type=
    ez az sztem nem volt rossz arra elég volt hogy fel keltse a rajongók érdeklődését
  • Jano
    hú ennek elküldhetnéd a linkjét nekem is nagyon felkeltette az érdeklődésemet hogy találtad vagy kaptad valakitől lécci küldd el én is meg szeretném nézni remélem jó lesz a MM4 és végre tényleg elkészül bár nem tudok jó főszereplőt elképzelni de azért remélem jól megoldják
  • gabor1988
    ma láttam a youtube-on egy trailert Mad Max fan trailer cimmel a szokásos kezdéssel a pusztában egy járgány majd egy hosszú haju ismeretlen csávó akit még az életemben nem láttam a jelenetek nem voltak rosszak de hogy nem Gibson a főszereplő az gáz aztán egy kamion ami elég ismerős MM2 által majd valami tényleg ismerős egy kompresszor amit persze egy pillanatra mutatnak ez ami eléggé fel csigázott marhára remélem Miller valami értékelhetőt teszle az asztalra mert az MM3-mal rendesen oda tett a Max Rockatansky történetének
  • gabor1988
    látom rendesen fel vagy készülve a témában hááááááát igen a jó öreg last v8 lekörözhetetlen
  • SimaSuna #640

Mad Max 30th Anniversary, Little River, 10 - 12 October 2008
  • gabor1988
  • bertino
    csak sajna még nincs belőle normális verzió.
  • gabor1988
    szerintem megmaradok a Mad Max -nél, hiányoznak azok a jó kis békebeli kaszkadőrös jelenetek ezek nekem már marhára hihetetlenek, jó ez a Death Race csak full amcsi stílus
  • gabor1988
    de állítólag azt sem lehet kizárni hogy az új Mad Max az első rész elött Játszódik
  • BiG G
    "kijött" a death race, mad max rajongóknak (is) kötelező :)
  • BiG G
    ezt a nyápic kis taknyot be ne merjék tenni mad max-be mert elsírom magam... nonononono... -.-
  • pauly
    jajjj
  • gabor1988
    Én szerintem ha megjelenik az MM4 az úgyse adja vissza azt a hangulatot amit az első két részben láthattunk. Miller a harmadik részt nagyon elcseszte, Gibson pedig hittérítő rendező lett ezért aztán két lehetőség van, vagy a rajongók tovább csámcsognak az első két részen vagy pedig Miller meg alkot egy ÚJ Mad Max filmet Gison nélkül szerintem ez lenne a legnormálisabb variáció. Persze hogy kétkedőek vagyunk hiszen nehezen tudnánk elképzelni Gibson nélkül a filmet én nem fojtatást akarok hanem Új Mad Max -et. Egy hasonló karakterü szinészel új brutális verdákkal és még brutálisabb jelenetekkel aztán gumikoptatás ezerrel.
  • Szabi1991
    a rózsaszín canga után, remek váltás lenne az utsó utáni V8-as verda :DD
  • SimaSuna #630
    Transformers után?...

lopják a kocsit...
    "nenenenenenene..."
  • Szabi1991
    wicswiki -.-"

• SimaSuna #628
    az az igazság h nem tudok olyan szinészt aki eljátszhatná Maxet...

szerintetek?
  • DJ Skyline
    mondjuk igen, így lenne a legjobb, de valószínű nem így lesz sajnos
  • SimaSuna #626
    nincs olyan ember aki tudná Max-et helyettesíteni...
    ha Rambót Stallone alakította, Max-et illene Gibsonnak...
  • DJ Skyline
    :D többre képesek Millerék ^.^
  • SimaSuna #624
    elvagy :)
  • Szabi1991
    jé.. ismerős jelenetek.. :DDDD
  • Szabi1991
    kb. ilyen lenne
  • Szabi1991
    nagyon beteg film, de tetszik a videók alapján
    van egy kis Mad Max feelingje :)

(Death Race)
  • gabor1988
    Én szerintem a legjobb Max szerepére egy ismeretlen szinész lenne a jó úgy ahogy 79-ben is csinálta Miller. Vin Diesel jobban jár ha Ridick-nél marad. Az kb olyan lenne mint Swarci Mr.Beant játszaná, a 4-ik rész ugyis a 3-ik rész vonalát követné kétlem hogy ismét Max az ország út hőse lenne. Az lenne legjobb ha Miller egy ÚJ 21-ik századi Mad Max-et hozna létre. Amúgy is megnézném az új interceptort.
  • SimaSuna #619
    ...talán...

hát nemtudom...talán robbie williams :D
  • DJ Skyline
    jólenne valami korosabb fazon, akinek jóláll a hidegvérű állat szerep. Diesel az nem jó, meg nem az a kategória. Paul meg méginkább. őket jobban eltudom képzelni az F&F 4-ben mint street racerek, mint egy ilyen poszt apokaliptikus világban
    Daniel Craig-et eltudnám talán képzelni mint Max. nem tudom ki lenne a nyerő.
  • SimaSuna #617
    börni ekleszton xD :D
  • bertino
    vin diesel csak kopaszon vagy 2mm-es hajjal rulzik max -.-'
  • Szabi1991
    -.-
  • Szabi1991