896
-
#814 Bakker :)
Mondom, hogy Mad Maxes :)
Ilyesmit lazán kinézek belőle, ha útközben valahol megéhezik :) -
#813 Akkor már csak egy kérdés maradt tisztázatlan: pontosan milyen hosszúak is az eredeti vágatlan verziók részenként? -
#812 szalonnasütés :D -
#811 Én néztem a Film+-on volt és szinte semmit se vágtak ki belöle vágatlanul leadták a Mad Max 2-öt a Film+-on !
Onnan lehet ismerni hogy vágott-e vagy vágatlan verzió hogy :
1. A nyílvesszős jelenet: Amikor a tarajos csávót meglövik és kihúzza a nyílvesszőt na a vágatlanba mutassák hogy huzza ki a vágott verzióban teljesen kivágták !
2. A kamionos jelenet az elején : Amikor kinyissa az ajtót és kiesik belöle a csávó vágatlan verzióba mutassák a hullát vágott verzióban kivágták !
3. Az ujj jelenet: Amikor a kis csávó a bumeránggal megöli a tarajos csávó haverját ekkor a tarajos csávó eldobja a boomerángot és a másik faszi próbálja elkapni na szóval vágatlan verzióban mutassák hogy vágja le az ujjait vágott verzióban ez is hiányzik !
4. Amikor kinyírják a csajt és a faszit meglövik aki ugye Max bevisz a Bázisra és amikor az egyik fosztogató ott van a csaj felett és Max képébe vigyorog ekkor Max leüti és beletipos az arcába na szóval vágatlan verzióban mutassák hogyan tipos bele az arcába vágott verzióban csaka nnyi van hogy mutassák a faszit Max képébe röhög máris vágás !
5. A végső kamionos ütközés jelenet: Amikor a kiscsávó a shoti löszerért megy na szóval a vágatlan verzióban full lejátsszák a jelenetet mutassák a taratjos csávót is meg azt is maikor össze ütköznek és darabokra szakad a vágott verzióban a komplett kamionos ütközés jelnetet kivágták vagyis csak az ütközést lehet látni megy a kiscsávó a shoti löszerért azt máris ütköznek és felborul a kamion.
6. Amikor a hosszu barna hajú csajt lelövik nyilvesszökkel a kamion tetején vágatalna verzióban szinte mindent mutatnak vágott verzióban csak annyi van hogy meglövik és már ott fekszik logva a kamionon !
Szóval most a FILm+ full vágatlanul adta le meg is lepödtem rajt vazee :D -
#810 Mi a túró az a szalcsipörgetés? :)
Olyan Mad Maxesen hangzik... -
#809 sajna lemaradtam szalcsipörgetés miatt...
de a TV-t ismerve kivágták.... -
#808 És kivágták? Olyan fáradt voltam, hogy addigra bealudtam :)
Pedig csípem a trilógiát.
Fent is van mindhárom rész a tv winyóján...s hamarosan....:) -
#807 kíváncsi vagyok, hogy a kamionos résznél az elején, amikor kinyitja a fülke ajtaját vajon kivágják-e azt a részt :D -
#806 Az első rész végét sikerült még elcsípni :)
Ma frissebb leszek. Ma lesz a második rész.. -
#805 Film+
Szombat 21:00 - Mad Max 1
Vasárnap 21:00 - Mad Max 2 -
#804 Hej a kurtaéletbe! -
#803 MadMax játék :D
-
#802 Csak kár, hogy több képet nem találtam róla..
-
#801 nekem tetszik :)
Legalább van benne valami sajátos és nem az a falutunying amit a haverok hegesztettek össze a fater műhelyében -
#800 bal szélső Lada..
-
#799 -
#798 :))
-
#796 http://www.sg.hu/cikkek/91212/kepek_az_uj_mad_max_jarganyairol -
#795 ezt elvileg barki szerkesztheti, ezert gyanus lehet -
#794 most komolyan Tom Hardy lesz MadMax? Gibson ennyire vén róka volna?.... -
Béka Benő #793 Jövőre !
Látványterv és kész jármű :
-
#792 mikor jon mar a kovetkezo resz ? :( -
#791 ej de szép! -
#790 -
#789 BrokenHill
-
#788 -
#787 -
#786 rFactor...
-
#785 -
Cef #784 Ha leszedik a neont, itt-ott megdolgozzák egy kalapáccsal és szórnak rá 50 kg homokot megteszi. De annyira szerintem sem passzolnak. -
Ariakus #783 Ha tényleg ezek közül lesz benne vmelyik akkor már bukás a 4. rész. Ez a két ford Batman kocsinak elmenne vagy még a Tron-ba esetleg, de a Mad Max hangulatához nem passzolnak... -
#782 ez igen.De legalább megy a munka. -
#781 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=30341 -
Szabi1991 #780 ha minden igaz a két modell körül valamelyik lesz az új autó a 4. részben :)
remélem a NIMACHINE lesz :) -
#779 a friss 2011-es modell? -
Szabi1991 #778 -
#777 a beszédre gondoltam.
az első van, a második helyett.
letöltöttem, de törlöm is..
-
#776 az is valoszinu, hogy a negyedik resz utan lesz egy jo kis pakk blu-ray-en/dvd-n az osszessel, addig meg varok, eleg a masodik resz blu-rayen, felesleges egyenkent varni ra, hogy legyen akcioban. -
#775 fail, mert az eredetin ez van.
Video
Video codec: MPEG-4 AVC
Video resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.34:1
Original aspect ratio: 2.39:1
Audio
English: DTS-HD Master Audio 5.1
French: Dolby Digital 2.0
Spanish: Dolby Digital Mono
English: Dolby Digital Mono
nyilvan az 5.1 csak a rendezoi kommentar, ugye ? ;)
valoszinuleg azert van a release-en a mono hang, mert azaz eredeti.
Ketlem ugyanis, hogy az 5.1 az. -
#774 hát letöltöttem... a kép kurvajó de a hang valami ultragagyi...
ezzel a hanggal van.
ehelyett...
elég tré lett így a BR-en..