3
  • Sliders
    Szar ez az ország de nagyon. Ugye Ferikém?
  • szombi
    Kár, hogy nem vették be a felmérésbe, hogy milyen típusú településeken kapcsoltatták ki a tulajdonosok nagy része a telefont.
    Valószínűleg a zöme olyan faluban él, ahol a matáv és a megválasztott kormányunk szexuál kiépíteni a szélessávú internetkapcsolatot.
    Például nálunk már két éve ígérgetik. A legutóbbi(sokadik) ígéret július végére szólt. Mikor tegnap betelefonáltam, azt mondták: ,,nem kell aggódni,
    mert úgyis ki lesz valamikor építve, és a határidő úgyiscsak tegnap járt le...''.
    De újabb ígéretet már nem mernek adni...
  • pemga
    Apropó, most olvastam egy másik lehetőségről, amivel ki lehet kerülni a telefonvonalhoz kötött adsl-t. UMTS-en szolgáltatnak úgy adatkapcsolatot, hogy ha otthonról (értsd: fix bázisállomás) éred el a hálózatot akkor kb olyan díjon szolgáltatnak mint az ADSL árak (állítólag, most keresgetem az árakat, ezt egy bennszülött ajánlotta :)). Ha elhagyod a lakásod akkor is tudod használni, csak jelentős plusz pénzekért (GPRS++). Németországban mindhárom mobilszolgáltató csomagjában van ilyen, most keresgetem a konstrukciókat.