SG:Tokod Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát az nem, basza meg
...sose azt nézd...
egyedül élsz?
...sose azt nézd...
velem is elõfordult már...
...sose azt nézd...
hónap végén jönn a felszólító számla, hogy 8 napon belül fizesem be 😊 addigra jönn a fizu akkor föladom azt, megint jönn egy újabb számla, amit szintén csak a felszólító levél után fizetek be 😊
de tudom, bezárták, mert túl sok oda nem illõ hozzászólás volt...
...sose azt nézd...
81500Ft, még van belõle, de a hétvégén tartjuk a születésnapomat, és befektetem a maradékot! 😄
...sose azt nézd...
az árakat figyelembe véve ez szarra se elég csak vegetálni... ha vmit gyarapodni szeretnél akkor kb nem szabad enni...
mennyit is kaptál? (ha nem vagyok túl kiváncsi)
...sose azt nézd...
megsúgom 1-én tehát múlthét csütörtökön kaptam fizut - és nemhazudok - de már nincs szó szerint 1 forintom se...
na erre varjál gombot...
na erre varjál gombot...
Még én sem bazz,pedig nem is dolgozok...<#rolleyes>#rolleyes>
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ma kaptam fizu, mondták hogy nagyon szar volt a hónap,,,hát vettem észre, megint a rezsimért,meg a törlesztésért dolgoztam csak...<#gun>#gun><#gun>#gun><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
hú bazz, az tényleg nem semmi...
...sose azt nézd...
természetesen a gépemen ami egy 2 GHz-es celeron CD ÓLVASÓVAL wow, 512 RAMmal 10-es vinyóval, win98 van rajta wow de zsír...
hangszóróra nem telik tehát nyetrádió nuku...
anyukat
hangszóróra nem telik tehát nyetrádió nuku...
anyukat
a munkahelyemrõl röviden:
- mikor belép az ember az az érzése támad egy raktárba tévedt
- az asztalomnak két lába van az is az egyik oldalon, a másik fele egy fiókos szekrényre van téve ami közel 45 éves
- az asztalon 35 éves könyveken található a monitorom ami olyan, hogy hátúlról nézve is vakítóan vibrál és éleesége vetekszik egy junoszt tévéével
- a "szék" amin ülök olyan, hogy félóránként felállok és összerúgom különben szétesik
<#mf3>#mf3>
- mikor belép az ember az az érzése támad egy raktárba tévedt
- az asztalomnak két lába van az is az egyik oldalon, a másik fele egy fiókos szekrényre van téve ami közel 45 éves
- az asztalon 35 éves könyveken található a monitorom ami olyan, hogy hátúlról nézve is vakítóan vibrál és éleesége vetekszik egy junoszt tévéével
- a "szék" amin ülök olyan, hogy félóránként felállok és összerúgom különben szétesik
<#mf3>#mf3>
- itt kell lenni
- szarul fizet
- a fönök csak gazdagodik miközben a szemünkbe hazudja hogy nincs pénz ezért az eddigi éhbért sem emeli
- unalmas a meló
- egy putri az egész iroda
hát most kb ennyi jutott eszembe nagy hirtelen
- szarul fizet
- a fönök csak gazdagodik miközben a szemünkbe hazudja hogy nincs pénz ezért az eddigi éhbért sem emeli
- unalmas a meló
- egy putri az egész iroda
hát most kb ennyi jutott eszembe nagy hirtelen
mi a baj a munkahelyel?
...sose azt nézd...
te sem panaszkodhatsz...
...sose azt nézd...