Négy hónapra ítélték az Xbox kalózhálózat egyik tagját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illegalis az is, ha modositod es azt haszonszerzes celjabol arulod. Raadasul masolt jatekokkal arulta ami meg plane tilos. 4 honapig majd gondolkodhat rajta, hogyan csinalja legkozelebb. Ennel kevesebb karokozasert is kaptak mar sokkal tobbet. Enyhe buntetes volt. Legkozelebb ugyesebb lesz.
Xbogz birtoklásért én fél évet adnék bárkinek. <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Viccet félretéve, durva az a 4 hónap, ha minden este másik 120 kilós n*gger rakja a répáját az ánuszába. :)
Viccet félretéve, durva az a 4 hónap, ha minden este másik 120 kilós n*gger rakja a répáját az ánuszába. :)
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
A cím szerint az Xbox egy kalózhálózat :)
Leginkább azért, mert normális esetben ez nem lenne illegális. Pl. mi az illegális abban, hogy autóhoz tuning-kipugót adsz el; mi az illegális abban, hogy egy ablakhoz kiegészítõ függönyt adsz el? Normális esetben amit megvettél az a tied, azt csinálsz vele, amit akarsz: szétverheted kalapáccsal, átbütykölheted, befestheted, lyukat fúrhatsz bele, stb. Sõt, ezt utána el is adhatod (case-modder cégek is léteznek). Ezt most még megteheted, nagyon sok embernek ez sem tetszik, és küzdenek is keményen ellene. Akkor mi a probléma? Nos, az, hogy módosított Xbox konzolokat adott el, amelyek lehetõvé tették, hogy a vásárlók feltört játékokat futtathassanak rajtuk.. Ez a DMCA (Digital Millenium Copyright Act) alapján illegális:
a. titkosítást feltörni,
b. másoknak megmutatni, hogy lehet ezt megtenni
c. linkelni arra, ahol megmutatod másoknak hogy lehet ezt megtenni.
Nóórmális?
a. titkosítást feltörni,
b. másoknak megmutatni, hogy lehet ezt megtenni
c. linkelni arra, ahol megmutatod másoknak hogy lehet ezt megtenni.
Nóórmális?
Ha késsel megszúrnak az utcán, akkor csak felfüggesztetten kap talán 4 hónapot.
Ha így nézzük, akkor már elég durva ?
Ha így nézzük, akkor már elég durva ?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem tudom a kárérték mennyi lehet, de a 4 hónap nem tûnik olyan soknak. <#fejvakaras>#fejvakaras>
közölte az Xbox Advanced
írja ZDNet
olvasható az Addict3D oldalán
nem semmi, hogy 3 oldalról lehet összeszedni 1 normális hírt...
írja ZDNet
olvasható az Addict3D oldalán
nem semmi, hogy 3 oldalról lehet összeszedni 1 normális hírt...
shit happens