23
-
Megatro #23
CSodáloznék hogy rekord félév! amilyen drága egy játék, nem hiszem! Próbálnának elérhető árakat akkor talán nekem is tönn játékom lenne! -
#22 jaja -
#21 Én azért még várnék ezzel a vége a pc-nek szöveggel. -
pemga #20 Hát igen, igen. Már régóta kerestem teljes kimutatást, ami a játékeladásokról szól és most itt van. Lássátok feleim szümtükkel, a PC-s játékoknak szép lassan vége. (Ezek az adatok meghatározzák azt, hogy a következő időszakban hová fog áramlani pénz, mely játékgyártóknak...) Jöhetnek a független fejlesztők betölteni majd az űrt mögöttük :). Ami végülis valahol jó. -
#19 joyal nem naon lehet stratégia játékot játszani.
én maradok pcnél, tuti erre is adnak ki ugyanúgy játékot.
ja és itt legalább lehet multizni -
Gurat #18 Ha konzolra csinálnak igazi történelmi stratágiákat akkor talán fog érdekelni. Addíg a pc a nyerő. Meg nem fogok mindenre külön cucot venni. Azért jó (jobb) a pc mert minden lehett bent: zene, film, irodai alkalmazás, játék, internet, tv stb....! Nekem nem kell külön konzol csak azért, hogy játszak! -
#17 Adnak konzolhoz billt. meg egeret, akkor nekem ok. ja meg adják ki az NWN2-t, a DA-t, meg a, meg a ,meg a... stb. Engem főleg a cRPG-k tartanak vissza a váltástól, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy maga a PC-is, egy konzol, PS3 ide, XBOX360 oda, messze nem olyan testreszabható, mint egy PC, persze a legjobb, ha van konzolod meg PC-d is, csakhát... -
#16 Nem kel lecserélni a pécét, ha csak játszani tartod (és mennyit költöttél rá x év alatt :)). Azon rts, stratégia, online fps, de minden másra néha nagyságrendekkel jobb gamék vannak konzolon. És ez felborul az X360 + PS3 megjelenésével és a HDTV (nagyobb, mint az 1024x768 de nem 17"-os monitoron nézed görnyedezve hanem 82+cm-n fotelban) elterjedésével (ami által egyre olcsóbb lesz). A PS3 például dual HDTV kimenetes.
A varozolás más dolog. De én pl. anno a kis PS-nél havi 2db játékot rendeltem külföldről, mivel még nem volt EU gép és chip se nagyon. Egyszerűen össze kell válogatni a kezdeti időszakban, mi éri meg, és azt megvenni. -
#15 konzol sux -
#14 Hát, a Star Wars 3-at pl ki sem adták PC-re, így aztán hogy is lehetne egyenlő a verseny ?!? -
Black Penguin #13 hajajajajj latta valaki hogy ki a 2ik? Pokemon... mindjart behalok.
Regen ekemis volt konzolom vagy 6 eve a 32 bites Sega meg mais megvan. erdekes hogy azokat a jatekokat senki se csinalja meg ujra mondjuk flashben nemlenne nagyobb muka mint egy gyengebb 3-ds jatek. -
haxoror #12 "új sikergyanús alkotások sincsenek"
Te melyik bolygón élsz? :D -
FTeR #11 pc-re egyre kevesebb nagy név jelenik meg (nem1 nagy pc-s név átment konzolra), új sikergyanús alkotások sincsenek, de még a gagyi kategoriában is kevés a gém, akkor mitől legyen növekedés? -
M2 #10 Számomra nem is lenne baj ha végre helyükre kerülnének a dolgok, belefáradtam már abba, hogy totál laikus ismerősöknek (akik eleve csak játékra vesznek egy pécét) foltozgatom a gépét.
Sőt az internetböngészés is átmehetne lassan konzolra mert az a másik amitől a hajamat szoktam tépni - miket össze tudnak szedni. -
Norbi7 #9 Én tisztában vagyok vele hogy bizonyos játékok mennyi ember munkáját igényelik és a költségvetésük is van akkora mint egy filmnek, de a lények hogy a mi kis országunkban élők többségének ezek a játékok túl drágák. -
#8 Igy van a Neten ott van minden....... -
patrik #7 torrentes lapokon ugyanúgy vannak fent PS2-es XBOX-os játékok mint ahogy PC-sek, szal azokat is ugyanúgy be lehet szerezni ingyen. Csak annyi hogy úgytudom pl a PS2-t csipeltetni kell vagy micsoda :), hogy menjenek a másolt cuccok. -
#6 Így van! lehet, h mi már nem éljuk meg azt a jövőt! Amúgy meg PC-men tényleg 100% illegális progik vannak, amikért nem kellett nagyon sok minden fizetnem. Esetleg a lemezekért max!
-
#5 Hát a konzolgyártók úgysem azokat akarják átcsábítani akik nem veszik meg a játékokat boltban, ők maradhtnak a PC-nél. Csak ügye ebből mi következik: Minden játékos aki vessz eredetit átmegy konzolra, akkor senki nem fejleszt majd PC-re. :) Mondjuk ez még a messzi-messzi jövő. -
Cat 02 #4 nme tom de xbox-ot meg ps2 "lemeztz" nem nagyon szoktak felrakni a netre míg PC-s játékot igen ez a nagy baj senki nem veszi meg boltabn -
#3 nem tetszik:CCCC -
#2 Ezzel minden Pc-s igy van (habar bibelodni muszaj ha szereted ha nem:)))) De lassan a konzolok veszik at a jatekplatform szerepet ha tetszik nekunk Pc rajongoknak vagy sem... -
#1 Erősen gondolkodom platform váltásra, de sztem nem fog menni, mert már annyira ragaszkodom a PC-hez. Szinte hiányoznának azok a sikerélmények, amelyek 1gyik konzol sem adna vissza. Mondjuk az op. rend. tökéletesítése, hogy jól fusson a játék:), na ez az, amit nagyon szeretek benne. Bibelődni addig, amíg meg nem adja magát a gép. Úgy értem a rendszer:)