Rekord félévet zárt a játékipar
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CSodáloznék hogy rekord félév! amilyen drága egy játék, nem hiszem! Próbálnának elérhetõ árakat akkor talán nekem is tönn játékom lenne! <#vigyor>#vigyor>
Én azért még várnék ezzel a vége a pc-nek szöveggel. <#ravasz1>#ravasz1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Hát igen, igen. Már régóta kerestem teljes kimutatást, ami a játékeladásokról szól és most itt van. Lássátok feleim szümtükkel, a PC-s játékoknak szép lassan vége. (Ezek az adatok meghatározzák azt, hogy a következõ idõszakban hová fog áramlani pénz, mely játékgyártóknak...) Jöhetnek a független fejlesztõk betölteni majd az ûrt mögöttük 😊. Ami végülis valahol jó.
joyal nem naon lehet stratégia játékot játszani.
én maradok pcnél, tuti erre is adnak ki ugyanúgy játékot.
ja és itt legalább lehet multizni
én maradok pcnél, tuti erre is adnak ki ugyanúgy játékot.
ja és itt legalább lehet multizni
Ha konzolra csinálnak igazi történelmi stratágiákat akkor talán fog érdekelni. Addíg a pc a nyerõ. Meg nem fogok mindenre külön cucot venni. Azért jó (jobb) a pc mert minden lehett bent: zene, film, irodai alkalmazás, játék, internet, tv stb....! Nekem nem kell külön konzol csak azért, hogy játszak!
Adnak konzolhoz billt. meg egeret, akkor nekem ok. ja meg adják ki az NWN2-t, a DA-t, meg a, meg a ,meg a... stb. Engem fõleg a cRPG-k tartanak vissza a váltástól, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy maga a PC-is, egy konzol, PS3 ide, XBOX360 oda, messze nem olyan testreszabható, mint egy PC, persze a legjobb, ha van konzolod meg PC-d is, csakhát...
Nem kel lecserélni a pécét, ha csak játszani tartod (és mennyit költöttél rá x év alatt 😊). Azon rts, stratégia, online fps, de minden másra néha nagyságrendekkel jobb gamék vannak konzolon. És ez felborul az X360 + PS3 megjelenésével és a HDTV (nagyobb, mint az 1024x768 de nem 17"-os monitoron nézed görnyedezve hanem 82+cm-n fotelban) elterjedésével (ami által egyre olcsóbb lesz). A PS3 például dual HDTV kimenetes.
A varozolás más dolog. De én pl. anno a kis PS-nél havi 2db játékot rendeltem külföldrõl, mivel még nem volt EU gép és chip se nagyon. Egyszerûen össze kell válogatni a kezdeti idõszakban, mi éri meg, és azt megvenni.
A varozolás más dolog. De én pl. anno a kis PS-nél havi 2db játékot rendeltem külföldrõl, mivel még nem volt EU gép és chip se nagyon. Egyszerûen össze kell válogatni a kezdeti idõszakban, mi éri meg, és azt megvenni.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Hát, a Star Wars 3-at pl ki sem adták PC-re, így aztán hogy is lehetne egyenlõ a verseny ?!?
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
hajajajajj latta valaki hogy ki a 2ik? Pokemon... mindjart behalok.
Regen ekemis volt konzolom vagy 6 eve a 32 bites Sega meg mais megvan. erdekes hogy azokat a jatekokat senki se csinalja meg ujra mondjuk flashben nemlenne nagyobb muka mint egy gyengebb 3-ds jatek.
Regen ekemis volt konzolom vagy 6 eve a 32 bites Sega meg mais megvan. erdekes hogy azokat a jatekokat senki se csinalja meg ujra mondjuk flashben nemlenne nagyobb muka mint egy gyengebb 3-ds jatek.
"új sikergyanús alkotások sincsenek"
Te melyik bolygón élsz? 😄
Te melyik bolygón élsz? 😄
pc-re egyre kevesebb nagy név jelenik meg (nem1 nagy pc-s név átment konzolra), új sikergyanús alkotások sincsenek, de még a gagyi kategoriában is kevés a gém, akkor mitõl legyen növekedés?
Számomra nem is lenne baj ha végre helyükre kerülnének a dolgok, belefáradtam már abba, hogy totál laikus ismerõsöknek (akik eleve csak játékra vesznek egy pécét) foltozgatom a gépét.
Sõt az internetböngészés is átmehetne lassan konzolra mert az a másik amitõl a hajamat szoktam tépni - miket össze tudnak szedni.
Sõt az internetböngészés is átmehetne lassan konzolra mert az a másik amitõl a hajamat szoktam tépni - miket össze tudnak szedni.
Én tisztában vagyok vele hogy bizonyos játékok mennyi ember munkáját igényelik és a költségvetésük is van akkora mint egy filmnek, de a lények hogy a mi kis országunkban élõk többségének ezek a játékok túl drágák.<#nyes>#nyes>
torrentes lapokon ugyanúgy vannak fent PS2-es XBOX-os játékok mint ahogy PC-sek, szal azokat is ugyanúgy be lehet szerezni ingyen. Csak annyi hogy úgytudom pl a PS2-t csipeltetni kell vagy micsoda 😊, hogy menjenek a másolt cuccok.
Így van! lehet, h mi már nem éljuk meg azt a jövõt! Amúgy meg PC-men tényleg 100% illegális progik vannak, amikért nem kellett nagyon sok minden fizetnem. Esetleg a lemezekért max!
Fákjúal!
Hát a konzolgyártók úgysem azokat akarják átcsábítani akik nem veszik meg a játékokat boltban, õk maradhtnak a PC-nél. Csak ügye ebbõl mi következik: Minden játékos aki vessz eredetit átmegy konzolra, akkor senki nem fejleszt majd PC-re. 😊 Mondjuk ez még a messzi-messzi jövõ.
http://www.gyufo.hu
nme tom de xbox-ot meg ps2 "lemeztz" nem nagyon szoktak felrakni a netre míg PC-s játékot igen ez a nagy baj senki nem veszi meg boltabn
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ezzel minden Pc-s igy van (habar bibelodni muszaj ha szereted ha nem😊))) De lassan a konzolok veszik at a jatekplatform szerepet ha tetszik nekunk Pc rajongoknak vagy sem...
Erõsen gondolkodom platform váltásra, de sztem nem fog menni, mert már annyira ragaszkodom a PC-hez. Szinte hiányoznának azok a sikerélmények, amelyek 1gyik konzol sem adna vissza. Mondjuk az op. rend. tökéletesítése, hogy jól fusson a játék😊, na ez az, amit nagyon szeretek benne. Bibelõdni addig, amíg meg nem adja magát a gép. Úgy értem a rendszer😊
Fákjúal!