6
  • pemga
    Az, hogy sok bolt nem tart fent saját oldalt, hanem az ebay engine-jét használja. Az ebay a tömeges eladóknak felkínálja ezt a lehetőséget (myshop v. valami ilyesmi a neve.) Én is vettem már az ilyen boltoktól Donic pingpong-ütőt, Sennheiser fejhallgatót, Mechwarrior játékdobozt, stb. Mind eredeti, zsír új volt, és max a magyar bolti ár felét fizettem értük...

Biztos vannak negatív esetek is, de pl. az ebay-en negatív ajánlásokkal elég hamar ki lehet szűrni őket. (Amiben pontosan le is írják, hogy mi nem tetszett a teljesítésben.) Szóval szerintem csak a nagy bolthálózatoknak sír a szája.
  • Mike
    mi köze az ebaynek az online boltokhoz? megint össze lett mosva minden
  • Inquisitor
    Csak erre akartam kilyukadni: Az ólcsó ÉS sz*r termékeknél jobban már csak a drága ÉS sz*r termékektől kell(ene) jobban félni.
  • Inquisitor
    Hehehe. Gondolom a negyed áron kapható telefonokat is manufakturában hamisítják (Motorla, Nokia, Sony-Ericsson, stb.), hogy ugyan azt tudja mint az eredeti, és még adnak rá pár év garit is? :)
    Vagy itthon miért van bolt és bolt között 2-3x-os árkülönbség pl. memóriakártyák terén?
    A Fotó boltban árult eredeti, minden más hamis?
    Miért kerül egy Sony I-link kábel 12.000-be, egy "sima" firewire meg 1.200-be?
  • AtisH
    Oda még visszamehecc reklamálni, vagy rájuk küldheted a fogyasztóvédelmiseket. De a neten ez egy kicsit nehezebb.
  • Cactus
    Szerintem ennél nagyobb pofátlanság, mikor butikban akarnak rád kamu cuccot sózni az eredeti árán.