1393
-
Arvind #553 Pedig néha azért voltam!
-
qper #552 hidd el, pár év és sokkal jobban kifejlődnek az érzelmeid :) -
qper #551 szia Arvind! :)
nem láttalak már vagy egy hónapja itt a fórumon! -
Arvind #550 most egész jó a kedvem, de boldog az nem vagyok!
-
#549 hát én ilyen nem komolyba nem is megyek bele, hogy járok az illetővel egy hétig netalántán egy hónapig és slussz......ááá ez nekem nem megy....:D
ha már járok vkivel akkor az tortson min félévig és az már komolynak nevezhető az én koromban......:D -
qper #548 a buziktól engem is, de a szebbik nem leszboszi szerelmét valahogy nem találom rondának.
de nem offolom szét a topikot,hiszen ez teljesen másról szól :))
-
#547 Hát azt keresem, de előbb maradok szingli mint hogy lezbi....:DD
DE persze a legis legjobb ha van btom, annál jobb nincs....:))) -
#546 Hát nem tom....:DDD engem a hányinger kerülget a buziktól is, ugyanúgy mint a lezbiktől......már amikor csókoloznak meg ilyenek....:DDD -
qper #545 én pediglen baromira szeretnék egy tartós kapcsolatot végre. szeretnék megállaposni. Elegem van a szórakozóheéyeken spiccesen/részegen felszedett egyéjszakás nőkből :(( -
#544 az a baj hogy nem divat mostanában tartós kapcsolatot létesíteni, csak a felszinest, ebben sajnos mindkét oldalon hibásak az emberek. -
qper #543 egyébként pedig ne maradj szingli!!!
ez az egész szingliség a XXI. század kretén találmánya :( találd meg álmaid hercegét, és legyél vele nagyon boldog! :)
én addig is visszabújok a vackomba, és elmorfondírozok azon mit is ronthattam el a hét elején, amikor a hétvége olyan szép volt. -
qper #542 najó, a leszbi más téma, mert ők szépek úgy együtt :DD
-
#541 Bnőim is ezt mondják, hogy lezbik lesznek....:DDD
Azért én nem leszek az sohasem....:DDD inkább maradok szingi....:DD -
qper #540 a próféta szóljon belőled :) -
qper #539 köszi :) -
qper #538 köszönöm mindenkinek a bíztatást, de tényleg totál reménytelennek látom a dolgot...
Az utolsó komolyabbnak és hosszabb ideig tartó kapcsolatom vége óta egyszerűen nem találok normális lányt. Komolyan úgy érzem, mintha meg lennék átkozva...
-
#537 legyél türelmes, egyszer csak összejön és utána foglalkozhatsz a többi problémával :) -
#536 Nem vagyok az.Sőt. -
#535 Hát barátom, meg tudlak érteni. Ezzel én is sokáig így voltam, de találtam egy gyönyörű csajszit, és most boldogok vagyunk.
Neked kívánom, hogy legyen szerencséd.
-
qper #534 Iszonyatosan nagyokat csalódok mostanában azokban a lányokban akikkel komolyabb kapcsolatot akarok kialakítani. Hol vannak a NORMÁLIS lányok???????
Magam alatt vagyok a köbön....
Holnaptól asszem inkább buzi leszek, mert a nőkből kezd elegem lenni... -
#533 Végre sikerült....... -
#532 egész jól, 6 feladatból 5-öt tudtam....:)))
(Én vagyok Brigicsaj, csak vki feltörte a jelszómat és megváltoztatta és nem bírok belépni az eredeti nevemmel)
Szal én most akkor lennék boldog ha be tudnék lépni az eredeti nevemmel..........:(( -
qper #531 no, és hogy sikerült a kémia?? -
#530 jah.....:))
pedig holnap doga lesz kémiából.....:( -
#529 jó neked : -
#528 Most csak úgy boldog vagyok! :DDD -
#527 leküzdötTÉK -
#526 annak van csak értéke amiért meg kell küzdeni.
viszont így még nagyobb értéke lesz :) -
#525 hát jah, .......mert ugye miért is lenne vmi egyszerű......:/
Soha semmi sem az......:/ sajna.....:/ -
qper #524 azért annyira nem egyszerű a dolog :)) Mert ebben a hülye életben minden agyon van bonyolítva... -
#523 Legalább vkinek alakulnak a dolgai.....;) -
qper #522 Mitől vagyok boldog?
Tegnap megismertem azt a lányt akivel már jóideje meg akartam ismerkedni. Eddig csak köszöntünk egymásnak az utcán, és annyi. Tizenegytől egészen reggel hatig végigbeszélgettük az éjszakát, csudajó volt :)
-
#521 Jajj én azthittem hogy erre (#516-ra) válaszoltál......
Ezt jól elnéztem...... -
#520 Hogy jön ez ide? Ő is a lányokat szereti? Ha igen, meg tudom érteni... -
#519 főleg ha "nő" kezd nővel..........
(ugyan is oszttársnőm baszta fel az agyam, de rendesen, aki agyilag, testileg mindenhogy fejletlen ezért nem számít nőnek, inkább egy debil kislánynak) -
#518 Nem osztom a megállapítást, miszerint hülye, aki nőkkel kezd. :-)) -
#517 SZEVASZ MIKIKE!!! Hát hogyne hogy minden boldogság topicban ott a helyed! -
#516 az tök jó........
én meg ma mégelődtem félórát, a többi meg olyan semleges volt........
-
#515 ma szambáztam 2ésfél órát:)))
boldog:))) -
#514 Utálom a tömeg pszihózist! Mindenki egyszerre!!!