19
Avagy hogyan lehetne megoldani hogy kezelje a win2k a 160gb-s partíciót?
  • Benny04
    hmhm
  • Riccardo G
    egyetértek :D
  • tlaszlo83
    Sziasztok
    Nem találtam olyan témát ami még aktív lenne és win2000el foglalkozik ezért írok ide.
    Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan kell win2000 alatt CD kulcsot cserélni újratelepítés nélkül?
    Mivel a cégnél vagy 20 gépnél kéne ezt megoldani, hogy jogtiszta 2000 legyen fenn. És nincs kedvem minden egyes gépnél újratelepítést csinálni mert az nagyon sok idő lenne a különböző beállítások, programok telepítése.
    Kérlek írjátok meg ide: [email protected]
    köszönöm
  • hmhm
    linux rulz ... :98

• [HUN]FaTaL
    hallottam vmi Maxtor Big Drive Enable cuccról, ami állítólag javítja ezt a hibát. Ez mennyire működik vele?
  • phalanx
    mert lusta vagyok cdt/dvd-t írni és mert szeretem hogy ott van minen a kezem ügyébe és rögtön tudom használni, nem pedig a cd hegyek között keresgélni 10 percig
  • [HUN]FaTaL
    a vinyók közül mind a kettő maxtor, az egyik IDE a másik SATA
  • [HUN]FaTaL
    xp lekezeli. alaplap p4p800se nemhinném hogy avval lenne gond. az egyik ketté van partícionálva egy 8gb + 152-re de a 152esen a felét nemkezeli. sp4es integrált win2k de próbáltam sp2essel hogy utólag teszem fel az sp4et akkor sem jó:(
  • Max7
    ezert modnom hogy az alaplapal lesz itt a gond frisicsd szerintem a biosod!

amugy minek 4 250gigas vinyo? felteve ha nem egy vebserver szolgaltato vagy akkor van ertelme :)
  • Met
    nem sz..od le magad mire végez egy defraggal?:)
  • phalanx
    egyébként nekem is 2000-em van de amint felrakom az sp4-et rögtön tud kezelni bármekkora hdd-t
  • phalanx
    nézőpont kérdése, nekem 4x250 gb van és mindegyiken csak 1 partíció
  • Max7
    de miert nem particionalod kette? sokkal jobb ha legalabb ket particiod van!
  • Max7
    pedig elvileg ha ntfs es ha a 2000 vagy a feletti telepito cd-vel particionalod meg akkor elvileg le kene kezelnie! mikori az alaplapod? lehet hogy az nnem kezeli le!
  • [HUN]FaTaL
    látja a partíciót csak ami a 128gb utáni szektorokra van írva azt nem kezeli:)
  • [HUN]FaTaL
    NTFS és a telepítő cdvel:)
  • Max7
    mivel particionaltad meg?
  • Max7
    fájlrendszered mien?
  • [HUN]FaTaL
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megoldani hogy a Windows 2000 kezelje a 128gb-nél nagyobb partíciókat? SP4 nem vált be:(