19
Avagy hogyan lehetne megoldani hogy kezelje a win2k a 160gb-s partíciót?
-
#19 hmhm -
#18 egyetértek :D -
tlaszlo83 #17 Sziasztok
Nem találtam olyan témát ami még aktív lenne és win2000el foglalkozik ezért írok ide.
Tehát a kérdésem az lenne, hogy hogyan kell win2000 alatt CD kulcsot cserélni újratelepítés nélkül?
Mivel a cégnél vagy 20 gépnél kéne ezt megoldani, hogy jogtiszta 2000 legyen fenn. És nincs kedvem minden egyes gépnél újratelepítést csinálni mert az nagyon sok idő lenne a különböző beállítások, programok telepítése.
Kérlek írjátok meg ide: [email protected]
köszönöm -
#16 linux rulz ... :98
-
#15 hallottam vmi Maxtor Big Drive Enable cuccról, ami állítólag javítja ezt a hibát. Ez mennyire működik vele? -
#14 mert lusta vagyok cdt/dvd-t írni és mert szeretem hogy ott van minen a kezem ügyébe és rögtön tudom használni, nem pedig a cd hegyek között keresgélni 10 percig -
#13 a vinyók közül mind a kettő maxtor, az egyik IDE a másik SATA -
#12 xp lekezeli. alaplap p4p800se nemhinném hogy avval lenne gond. az egyik ketté van partícionálva egy 8gb + 152-re de a 152esen a felét nemkezeli. sp4es integrált win2k de próbáltam sp2essel hogy utólag teszem fel az sp4et akkor sem jó:( -
#11 ezert modnom hogy az alaplapal lesz itt a gond frisicsd szerintem a biosod!
amugy minek 4 250gigas vinyo? felteve ha nem egy vebserver szolgaltato vagy akkor van ertelme :) -
#10 nem sz..od le magad mire végez egy defraggal?:) -
#9 egyébként nekem is 2000-em van de amint felrakom az sp4-et rögtön tud kezelni bármekkora hdd-t -
#8 nézőpont kérdése, nekem 4x250 gb van és mindegyiken csak 1 partíció -
#7 de miert nem particionalod kette? sokkal jobb ha legalabb ket particiod van! -
#6 pedig elvileg ha ntfs es ha a 2000 vagy a feletti telepito cd-vel particionalod meg akkor elvileg le kene kezelnie! mikori az alaplapod? lehet hogy az nnem kezeli le! -
#5 látja a partíciót csak ami a 128gb utáni szektorokra van írva azt nem kezeli:) -
#4 NTFS és a telepítő cdvel:) -
#3 mivel particionaltad meg? -
#2 fájlrendszered mien? -
#1 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne megoldani hogy a Windows 2000 kezelje a 128gb-nél nagyobb partíciókat? SP4 nem vált be:(