Jól teljesít az ATI és az Nvidia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
Vagy volt valami golfjáték, ami FX-eken halál jól nézett ki, ATI-kon megocsmányul ... ha beiktattad a fenti programot, akkor meg nem.
szerintem itt keményen fizetnek egy egy hájpolt játék esetén a gyártók, hiszen utána azok benchmark grafikonjait látja majd az átlag, tájékozódó vásárló...
Forza.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mert amilyen sz@r ez az ország, abból ítélve biztos nem jó helyre... Abból ítélve, de én nem vagyok politikus, és soha nem is akarok az lenni, mer *gyûlölöm* mind a politikusokat, mint a politikát. 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A Doom3-nál még szembetûnõbb volt a helyzet, hisz egyszerûen notepaddal átírtál egy sort az egyik cfg-ben és 20%-ot is gyorsult. (a Geforce 2 MX-hez jobban illõ beállításokat használtak a 9800Pro-hoz is).
Persze nem szabad elfelejtkezni arról sem, hogy sem az Idsoft az NV-vel sem a Valve az ATI-val nem ápolt túl jó kapcsolatokata megjelenéskor.
Carmack a kezdetekkor még az ATI kártyáját ajánlotta, de a kiszivágott Doom 3 alfa miatt megromlott a viszonyuk.
A NV és a Valve viszonya az FX sorozat hiányos dx9 feature-i miatti plusszmunka hangoztatása okán.
Szóval csak azt szerettem volna ezzel mondai, hogy ebben a két esetben is szerintem nem a marketing okok voltak a fõ tényezõk a két videokártyagyártó cég közötti teljesítmény különbség kialakulásakor. Ezenkívül az NV logo manapság szinte minden játék kezdetekor megjelenik, még azokban is, ahol a tesztekben inkább az ATI a jobb.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Azért az X850 még mindig eléggé üt.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
De ez a rész kurvára becsapós:
"Az ATI azonban már készül a jövõre: a vállalat tegnap jelentette be, hogy elérhetõ a Windows Vista elsõ elõzetesére fejlesztett Catalyst meghajtó szoftver...". Az nvidia Vista kompatibilis Forceware 77.52-es drivere már eleve megtalálható magán a Vista Beta 1 telepítõ DVD-jén, ráadásul az nvidia weblaján is van külön egy másik beta driver a vistához. Hááttt <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Az integrált kártyái miatt, amik csak szánalmas teljesítményt nyújtanak, ám hatalmas számban vannak!
Csak egy (nagyon rossz) magyar példa: A magyarországi mûsorok nézettségét 800!!!! (nem vicc) lakásban lévõ mérõvel állapítják meg. Ha átlagos 2-3 fõs családdal számolunk, akkor is csak 3000 ember szokását mérik a 10 milliós lakosságból. Ez nem nevetséges!!! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Bocs, ha kicsit "off topic" voltam