14
minden a mi eme telóval kapcsolatos..
-
kozmiviktor #14 valamelyik need for speed van Sindel???? -
fzoli990 #13 nfs van? -
#12 Korábban vettem egy IrDa infrád, de semmit nem csinál azon kívül, hogy világít.. Honnan lehet letölteni progit, amivel műveleteket is lehet végrehajtani? -
#11 nem tud vki eme telóhoz cucokat??kép,cshang,humoros dolgok ,stb???? -
Sindel #10 Én Ózdon vettem, franc se tudja a nevét. Infraportot azért vegyél, mert MINDEN infrás mobilhoz jó. Az adatkábel csak egy bizonyos mobilhoz. A miénk ötezer körül volt. -
#9 adatkábel hol,és mennyiért kaphatő ehhez a telóhoz??azzal talán le tudnám szedni a képeket róla... -
#8 milyen infraportod van? kb mennyibe kerül?? -
Sindel #7 Linux, vegyél jobb infraportot! Nekem simán átküldi a telóról a gépre a cuccokat!
Amúgy kb. 400 mobiljátékom van a gépen, franc se tudja, ebből melyik ferraris... Mondj játékneveket, és utánanézek, megvan -e!
Csáó!
-
#6 nincs vkinek ferraris játéka ehhez a telóhoz?????? -
#5 maskor BlueTooth -os telefont vegyel... -
#4 ha ez igy működött volna nem kértem volna segitséget...azért köszi -
#3 Minek nyitsz neki topikot?? A K500i topikba nem fért volna el? Ugyan az a 2 teló...
De, hogy segítsek. Kapcsold be az infrád, majd a telefonon nyomd meg a Küldés infrán funkciót. És láss csodát, át is megy a gépedre. -
#2 ja és ES-620 INFRAPORT-om van azzal próbálkoztam....felfelé ment az adat , lefelé nem... -
#1 hali.mivel tudnám (progi) lecibálni a képeimet erről a telóról??help....köszi...