33
Néha kihagy a bal klikk, a hardver viszont jó
-
FL Zoli #33 basszus nekem is ezt csinálta, sőt néha triplán. Orosz módszerrel ideiglenesen helyrejött, de aztán megint rákezdett. -
szabi34 #32 Nekem mindegyik egérrel ugyanezt csinálja, nem hinném hogy mindkettő rossz. Megoldást viszont nem találtam rá még. -
#31 Kipróbáltam újból a másik egérrel, és most azzal jól működik. Nem értem, hogy először miért nem ment.
Úgy látszik mégis csak az egér ment tönkre. -
#30 Sziasztok, az a bajom hogy usb-s egeret használok, és amikor egyszer kattintok a bal gombbal, sokszor dupla kattintásnak veszi. Amiket próbáltam és nem vált be:
-másik egér (ue.-t csinálja, szóval nem egér gond)
-mappa beállításainál, nincs átállítva a dupla klikk
-egér driver install/reinstall
-dupla kattintás sebessége, "click lock"
Angol win 7-et használok jó ideje, és egyik napról a másikra jött elő a probláma...
Köszi a segítséget előre is! -
motosiese #29 Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy mikor a bal egérgombbal kattintok akkor a jobb funkciója is előjön, a jobb egérgomb nem is működik, és sokszor megakad az egérrel való váltás a weboldalak, mappák ... között.
A NOD nem talált vírust.
Nem tudjátok mi okozhatja (több egérrel kipróbáltam már, de nem az egér a rossz)
Segítségeteket köszönöm -
#28 ja és trágyát is árulnak a tehenészetben, pedig az szó szerint szar :DDD
mai világban még azt a szart is el lehet adni jó drágán.. :)
ha van lami aki megvegye :)
( itt nem rád célzok sonic félreértés ne legyen.. ) -
#27 szerintem az alaplap is hibás lehet........
ha másik gépen tökjól megy, de azon a gépen egyik egér se, akkor az alaplab asdzar...
vag ypróbáld a vinyót az xp-vel együtt átrakni másik gépbe és úgy tesztelni
(mármint ha neked is megvan a lehetőség, h egyszerre 3-4 gépet szerelj :DDD) -
Nonoo #26 Szia!!
Kérdés, hogyan kaptad le a mikrokapcsolót takaró műanyag cumót?? Lekaptad a gombot vagy máshonnan közelítetted meg a problémát??
Köszi -
#25 Utánanéztem, tényleg sok helyen olvastam, hogy szarakodik az egér. Viszont azt nem értem, egy cég hogy engedheti meg magának, hogy ilyen sz**okért 10e forint felett kérje pénzt. Amikor vettem, akkor még 10k fölött volt. -
Borg #24 Az IME 4.0 mindenképpen szériahibás, aztán hogy nálad társul e ehhez más is... -
#23 hmmmmm.... 1 ötletnek nem rossz. Lehet benne valami. Viszont a gond 1 picit másabb, ugyanis MÁS egerekkel is ugyanezt csinálja a gép! Egy ablakkal kipróbáltam, le-fel tettem tálcáról, a bal gomb tökéletesen működik fizikailag, viszont 1-1 alkalommal csak az ablak KERETE villan fel. Arra gondoltam, valami program (pl NOD32) valamiért 1-1 pillanatra fókuszba helyezi magát, aztán visszamegy a háttérbe. Nem tom... Sztem rendszerújratelepítés lesz -
Borg #22 A gond hardveres, méghozzá az egered szar.
Nagyon ne lepődj meg, mindenkinek az az IME 4.0. Szériahiba, hogy szar a mikrokapcsoló.
Nekem kb 1 éves korában jött elő a jobb és bal gombnál is ez a kihagyás, de van akinek már újonnan is.
Én úgy oldottam meg, hogy a gomb belsejére, arra a pontra ahol benyomja a mikrokapcsolót, ragasztottam egy kis 0.5mm-es műanyag szemcsét. Szal mélyebbre nyomja a mikrokapcsolót igy.
Kb 3 hónapja megy igy jól. De úgyérzem megint kezd szarakodni :/
Szal ha még garis az egered, vidd vissza. Ismerni fogják a problémát. -
Rolesz #21 Van ötletem vegyél új egeret. -
#20 ühüm... -
#19 Valakinek valami ötlet? A videókártya driver sajna nem oldotta meg a prolémát... -
#18 Ismerős sztori.... Több évet dolgoztam számítógépszervizben, de még mindig vannak olyan dolgok, amik meglepnek. lásd ez... :) -
jefferson83 #17 Bár nekem egyszer bal klikkel volt gondom akkor egy új videókari driver oldotta meg a problémát. Ne kérdezzétek miért. Már olyat is tapasztaltam, hogy proci miatt nem olvas floppyt egy szerver :) -
#16 :D -
izb #15 Még az is lehet,ha profi vagy:)) -
#14 hasznald a jobb gombot -
Cicero #13 Biztos nem az XP-el van a gond. Valami beállítás lehet (Vezérlőpult egér) asszem, van valami kattintás késleltetés is... -
#12 Cső. Nézd meg a BIOS-ban az IRQ kiosztást. Előfordulha hogy össze van akadva valamivel. -
#11 A jogtiszta XP lassabb. :D -
#10 nekem is -
#9 USB-s, igen, PS/2 átalakítóval is próbáltam. Viszont vszínű NEM az egérrel van a gond, mert tök mind1 mit dugok rá, lagol a klikk. -
#8 Végre! Valaki már észrevette! :) Szerinted véletlen? -
#7 LOL valószínű :D -
izb #6 Biztos -
#5 Biztos a jogtisztaság miatt van. -
laliking #4 ez asztán ideillett -
laliking #3 usb-s?? -
izb #2 Ferde a kép a weboldaladon. -
#1 Üdv Emberek!
Az egér: Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0
A hardver: ABIT NF7, 2500+ Barton, 768MB Ram, 260GB Wincsi
Szoftver: Az átkozott Windows XP :)
A gond: néha nem klikkel az egér. Fizikálisan jó, más géppel tökéletesen megy, csak most, mióta megvan a jogtiszta vindózom (na, ennyit erről...) szarakodik az egér! Ha másik egeret dugok be (USB, PS/2, uyganmindegy) azok is "lagolnak". Mi lehet a gond? Ha találkoztatok ilyennel, írjatok lécci!
Sonance