59
-
MrTressy #19 No én is túl vagyok rajta, a történet meglehetösen lapos de az akció jelentek nagyon brutal jól megvannak csinálva nagyon látványos és talán még a nagy öreg Jackie Chan-on is túltesz.1x nézhetös kategória ha történetet vesszük de etalon a verekedös filmek között -
duke #18 Ez egy vadalat film lehet,az eurosporton adtak a elozetest meg a kesziteserol egy kis filmet,elkepeszto hogy ez a ficko mire kepes.Hihetetlennek tunik hogy ezt trukkok nelkul valaki megcsinalja. -
#17 jaajj le kell szednem azt a tom yum ot!:) -
#16 azert annyira nem gaz...
nezzetek meg az unleashedet.. azaz a danny the dog ot..
a verekedesek jok..persze nem foghato az ong bakhoz.. de lehet hogy nem rosszabbak... viszont a sztori job barmelyik verekedos film sztorijanal! -
#15 Én azt nem értem Miért csak most irnak róla?
-
RpPRO #14 'de ez igazából nem is zavarja a nézőt, hiszen nem sokan akadnak' *pont* -
#13 ez az egyik legtutibb film a világon -
menon #12 Szeretem az ilyen filmeket.Biztos jó lesz.
-
#11 Ezt én is írrhattam volna! -
onimusha #10 elég jó film szerintem is, nemtom miért késett ennyit a magyar bemutató. -
Damon #9 Szerintem Tony Jaa-t jobban lehetne Jackie Chan-hez hasonlítani.
Az viszont nem semmi, hogy mindenféle trükköt mellőzve vették fel a filmet... -
vg #8 Véleményem szerint gyenge film. A verekedős jelenetek jók, de inkább vigjáték akarna lenni a film, amitől sajnos jó szar is lett... -
MrTressy #7 elég meredek a trailer is kiváncsi vagyok a teljesre majd ha leér... -
YakHead #6 Hollywood hanyatlik, be kell látnunk. Kifogytak az ötletekből és ezt azzal kompenzálják, hogy egymás után filmesítik meg a képregényeket. Jól megspékelik digitális látvánnyal oszt mehet a levesbe.
Nem hinném, hogy ez a film szarabb lenne bármelyik semmitmondó Hollywoodi alkotásnál sztem. -
#5 Nagyon nem szimpatikus a csávó. Nagyon ügyes meg minden de ebben a szakmában ez kevés. Bruce Lee-nek volt egy "bazmeg ez az ember az isten!" kisugárzása és ehhez nem is kellett bunyóznia elég volt ha megjelent a vásznon. -
#4 Tony Jaa hihetetlen mozgású tag, maga a film csak miatta ér a nullánál többet, egyetértek a cikkíróval. De feltétlenül ajánlom megtekintésre. :) -
entreri #3 Nagyon jó film. Már egy éve láttam, de még mindíg emlékszem rá, és ez nagy dolog. Sok kókler nem fogja megnézni a thai nyelv miatt, pedig hamar meg lehet szokni. Nekem pölö az egyik kedvenc énekesem is thai leányzó (Anna).
A lényeg: aki teheti nézze meg. -
#2 Én biztos megnézem szeretem az ilyen csihi puhi filmeket... igazi popcorn mozi, ami egy melós nap után kellemes kikapcsolódást biztosít... -
#1 Hát igen, Hollywood hanyatlik, kormányzó lett az utolsó akcióhős is.
Azt, ha valaki 165 centisen 65 kilósan semmihezseértőn be akarja adni, hogy milyen kemény akciósztár általában körberöhögöm
Komédiát franciáktól, scifi-misztikus kanadiaktól, akciót pedig a távolkeletről kapunk.
Amcsiknak meg maradnak a Zéró IQ-s tinimarhaságok