Ong-Bak - új Bruce Lee születik

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem Tony Jaa-t jobban lehetne Jackie Chan-hez hasonlítani.
Az viszont nem semmi, hogy mindenféle trükköt mellõzve vették fel a filmet...
Véleményem szerint gyenge film. A verekedõs jelenetek jók, de inkább vigjáték akarna lenni a film, amitõl sajnos jó szar is lett...
elég meredek a trailer is kiváncsi vagyok a teljesre majd ha leér...<#ravasz1>

Hollywood hanyatlik, be kell látnunk. Kifogytak az ötletekbõl és ezt azzal kompenzálják, hogy egymás után filmesítik meg a képregényeket. Jól megspékelik digitális látvánnyal oszt mehet a levesbe.

Nem hinném, hogy ez a film szarabb lenne bármelyik semmitmondó Hollywoodi alkotásnál sztem.

Davidus
Nagyon nem szimpatikus a csávó. Nagyon ügyes meg minden de ebben a szakmában ez kevés. Bruce Lee-nek volt egy "bazmeg ez az ember az isten!" kisugárzása és ehhez nem is kellett bunyóznia elég volt ha megjelent a vásznon.

V9ykn8_TZL0

Loál János
Tony Jaa hihetetlen mozgású tag, maga a film csak miatta ér a nullánál többet, egyetértek a cikkíróval. De feltétlenül ajánlom megtekintésre. :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Nagyon jó film. Már egy éve láttam, de még mindíg emlékszem rá, és ez nagy dolog. Sok kókler nem fogja megnézni a thai nyelv miatt, pedig hamar meg lehet szokni. Nekem pölö az egyik kedvenc énekesem is thai leányzó (Anna).

A lényeg: aki teheti nézze meg.

immovable
Én biztos megnézem szeretem az ilyen csihi puhi filmeket... igazi popcorn mozi, ami egy melós nap után kellemes kikapcsolódást biztosít...
mrzed001
Hát igen, Hollywood hanyatlik, kormányzó lett az utolsó akcióhõs is.
Azt, ha valaki 165 centisen 65 kilósan semmihezseértõn be akarja adni, hogy milyen kemény akciósztár általában körberöhögöm <#eplus2>
Komédiát franciáktól, scifi-misztikus kanadiaktól, akciót pedig a távolkeletrõl kapunk.
Amcsiknak meg maradnak a Zéró IQ-s tinimarhaságok

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

← ElőzőOldal 2 / 2