59
  • MrTressy
    No én is túl vagyok rajta, a történet meglehetösen lapos de az akció jelentek nagyon brutal jól megvannak csinálva nagyon látványos és talán még a nagy öreg Jackie Chan-on is túltesz.1x nézhetös kategória ha történetet vesszük de etalon a verekedös filmek között
  • duke
    Ez egy vadalat film lehet,az eurosporton adtak a elozetest meg a kesziteserol egy kis filmet,elkepeszto hogy ez a ficko mire kepes.Hihetetlennek tunik hogy ezt trukkok nelkul valaki megcsinalja.
  • CSOCSO
    jaajj le kell szednem azt a tom yum ot!:)
  • CSOCSO
    azert annyira nem gaz...
    nezzetek meg az unleashedet.. azaz a danny the dog ot..
    a verekedesek jok..persze nem foghato az ong bakhoz.. de lehet hogy nem rosszabbak... viszont a sztori job barmelyik verekedos film sztorijanal!
  • grebber
    Én azt nem értem Miért csak most irnak róla?
  • RpPRO
    'de ez igazából nem is zavarja a nézőt, hiszen nem sokan akadnak' *pont*
  • Zola2233
    ez az egyik legtutibb film a világon
  • menon
    Szeretem az ilyen filmeket.Biztos jó lesz.
  • Lenny
    Ezt én is írrhattam volna!
  • onimusha
    elég jó film szerintem is, nemtom miért késett ennyit a magyar bemutató.
  • Damon
    Szerintem Tony Jaa-t jobban lehetne Jackie Chan-hez hasonlítani.
    Az viszont nem semmi, hogy mindenféle trükköt mellőzve vették fel a filmet...
  • vg
    Véleményem szerint gyenge film. A verekedős jelenetek jók, de inkább vigjáték akarna lenni a film, amitől sajnos jó szar is lett...
  • MrTressy
    elég meredek a trailer is kiváncsi vagyok a teljesre majd ha leér...
  • YakHead
    Hollywood hanyatlik, be kell látnunk. Kifogytak az ötletekből és ezt azzal kompenzálják, hogy egymás után filmesítik meg a képregényeket. Jól megspékelik digitális látvánnyal oszt mehet a levesbe.

Nem hinném, hogy ez a film szarabb lenne bármelyik semmitmondó Hollywoodi alkotásnál sztem.
  • Davidus
    Nagyon nem szimpatikus a csávó. Nagyon ügyes meg minden de ebben a szakmában ez kevés. Bruce Lee-nek volt egy "bazmeg ez az ember az isten!" kisugárzása és ehhez nem is kellett bunyóznia elég volt ha megjelent a vásznon.
  • Loál János #4
    Tony Jaa hihetetlen mozgású tag, maga a film csak miatta ér a nullánál többet, egyetértek a cikkíróval. De feltétlenül ajánlom megtekintésre. :)
  • entreri
    Nagyon jó film. Már egy éve láttam, de még mindíg emlékszem rá, és ez nagy dolog. Sok kókler nem fogja megnézni a thai nyelv miatt, pedig hamar meg lehet szokni. Nekem pölö az egyik kedvenc énekesem is thai leányzó (Anna).

A lényeg: aki teheti nézze meg.
  • immovable
    Én biztos megnézem szeretem az ilyen csihi puhi filmeket... igazi popcorn mozi, ami egy melós nap után kellemes kikapcsolódást biztosít...
  • mrzed001
    Hát igen, Hollywood hanyatlik, kormányzó lett az utolsó akcióhős is.
    Azt, ha valaki 165 centisen 65 kilósan semmihezseértőn be akarja adni, hogy milyen kemény akciósztár általában körberöhögöm
    Komédiát franciáktól, scifi-misztikus kanadiaktól, akciót pedig a távolkeletről kapunk.
    Amcsiknak meg maradnak a Zéró IQ-s tinimarhaságok