Szahara

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
jó film !! ha kell vkinek szójjon rám priviben!!!

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Laky
már nem azért, de nem hinném, hogy egy kimondottam mozifilmekkel foglalkozó oldal, ekkora hibát hagyjon maga után

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Duddits
Jah, persze. Én is ezt mondanám... <#wink>

Laky
másoltam a cikket, de szerintem ez aféle utalás akart lenni <#fejvakaras>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Tuvok
Én meg kettõrõl

Rafaelo
loál jones

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Duddits
Ja. <#nyes>

Loál János
Jones.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Duddits
Mi az, hogy Indiana Jane....? Nem indiáná Jonhst akartál írni? <#wink>

Amúgy nekem tetszett a film.

Sephi
Es a WOTW is.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

SW nagyon is jó volt..

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Rafaelo
nemrossz film de nemis jó popcorn movie azé a dokinõt megdugnám!!

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

forza milan
én ilyen cimen,egy 2 vh-s filmröl tudok!

Seth
Ha hiszitek ha nem éppen ma 20:45 fele végeztem a filmmel. Csak 1x nézhetõ, felejtõs

PSN ID.: Beegabor

akyyy
Nálam akkroa szahara van most, megy aventi ablak nyitva, és 180 fokot érzek:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DJ Skyline
én elõször a második vh-s Szaharára gondoltam!😊

Thomsen
A legjobb filmekhez sorolni a Világok harcát és a Star Warsot? Ez erõs túlzás.
Kérdés, hogy a mûvészfilm meghatározástól ennyire messzire álló filmek filmnek nevezhetõk-e egyáltalán.

Laky
A legjobb nyári filmek rendszerint a sikeresebb téli és tavaszi bemutatók ötvözetébõl állnak. Vegyük példaként a Világok harcát: némi Star Wars megbolondítva az Ördögûzõ egyedi humorával.

Hasonlóan szerencsés elegy értekezésünk tárgya, a Szahara címû öko-globál-akció-szerelmesfilm, mely jó arányérzékkel kölcsönöz mind az Édes vízi élet bajtársias szellemébõl, mind A nemzet aranya kincskeresõ erotikájából, s közben azt sem téveszti szem elõl, hogy a sivatagban minden szépen robban.

Történetünk fõszereplõi legalább olyan változatos figurák, mint Pom-Pom mesehõsei, sõt cselekedeteik is a két klassz rassz közötti rokonságot igazolják: a Szaharában golyókapkodástól festéktüsszentésen keresztül civakodásig és felpattanásig szinte minden elõfordul - az aktuális természeti és politikai környezethez igazodva persze. Történik ugyanis, hogy két ex-tengerészgyalogos kincsvadász (Matthew McConaughey, Steve Zahn) egy amerikai polgárháborús páncélhajót keres a Szaharában, de a dramaturgiai elvárásoknak megfelelõen - mielõtt megtalálnák - belebotlanak egy álomszép WHO-doktornõbe (Penelope Cruz), egy fazonraszta hadúrba (Lennie James) és egy gonosz francia üzletemberbe (Lambert Wilson), hogy a tuaregekrõl és a retek sok homokról ne is beszéljünk.

Nem panaszkodhat a szájtáti közönség, az esztétikai élményrõl ugyanis Cruz kisasszony duzzadó ajak-kebel párosa és McConaughey úr sármizmatikája gondoskodik, a humorért Zahn bácsi idétlen fizimiskája, az adrenalinszöktetésért pedig a robbanásig fokozott csatahangulat felel. Kellemes hibridfilmhez van tehát szerencsénk, a hõsies függetlenség diadalának himnuszához, ahol az amerikai hadigépezetben edzett felvilágosult régészkatonák megmutatják a (harmadik) világnak, hogy a kietlen sivatagban is vannak értékek, és hogy az emberség nem ismer határokat. És a pirotechnika sem.