Focieredménykövetõ program
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar bajnokság 2006-07-es idény csaknem (osztályzatok nincsenek) teljes körû jegyzése elérhetõ az Ltrack honlapon! Készítem a Francia 1 ligát is!
Szerintetek soccerbet progi ügyben lesz valami fejlõdés? Nagyon jó kis progi lenne, ha lenne friss adatbázis...Szal, kár volna veszni hagyni, lassan 2 éve semmi sem történik vele...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
A program továbbra is fejlõdik, jelenleg az 5.8.1-es verziónál tart...
Ha vkinek esetleg kell mégis egy kis statisztikai segítség sportfogadáshoz, priviben elérhet, nálam meglesz mindig a naprakész adatbázis! (kb. 60 foci bajnokság + jégkorong + elõzõ idények)!
Jó szurkolást, eredményes fogadásokat mindenkinek!
Másfél hét kihagyás után ismét frissítettem a letölthetõ bajnokságokat az oldalamon!! Kb. 70 bajnokság tabellái érhetõk el jelenleg, a fogadáshoz ez elegendõ is, nem valószínû, hogy több lesz. Magyar bajnokság továbbra is teljes körûen jegyezve van! Elérhetõséget lásd az 1. hozzászólásnál!
Si te levantarse temprano, veras salir el sol. Si acuestas tarde, tembien. Forca Barca!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Vasárnaptól várhatóan már meg lesz a teljes magyar játékoskeret, plusz a nagyobb európai bajnokságokban jegyezni fogom a gólszerzõket is, sorsolást nem csinálok, úgyis majd mindennap frissítem az adatbázist.
amugy ql a cucc, gogogo <#eljen>#eljen> a keszitonek! <#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Egyébként le akartam magyarosítani a LeaguePad-et is ,de sehol sem találtam hogy hol tárolja a progi a szövegfájlokat!
BUDA > miskolc.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Feltettem saját tippoldalamra a League Tracker nevû, ingyenes focibajnokság eredménykövetõ program 5.5-ös verziójának magyarosított változatát!!! Én szinte az összes jelentõsebb európai,ázsiai,stb. bajnokságot ezzel követek. Elõnyei: INGYENES!!!, kis helyet foglal (mindennel együtt kb. 2-2,5 Megabyte), széles körû statisztikai adatok,tabellák,stb. Én csak az eredményeket követem vele,a gólszerzõket,sárgalapokat,stb, idõ hiányában sajna nem.Az induló magyar bajnokságot viszont teljes körûen jegyezni fogom!!!
Akit érdekel, a tippoldalamon a magyar verzió mellett letöltheti még az általam követett (és mindennap frissülõ) bajnokságokat is!!!!
Tehát a cím: PERKON.TUTI.HU