Elhunyt a K7, hódít az Opteron
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Azt gondosan kiszamoljak, hogy lehet a nyereseget maximalni, milyen szegmensekbe keszitenek termeket es milyen arakon. A technologiai fejlettseg persze nem elhanyagolhato tenyezo meg hasonlo teljesitmeny mellett sem, hisz novelheti a vasarlasi kedvet, vagy elonyosebbnek tunhet a valtas egy regebbi processzorrol. Igazabol ez a motivacio.
De a 'regi' am nagy sebessegu technologiat nem fogjak hozzadvagni meg potom aron sem, ezzel veszteseget csinalnak maguknak.
Szoval ne csak azt nezd mit csinalnak, hanem azt is hogy mi a motivacio.
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Forza.
Megvárom a kétmagos 3Ghz-es modelleket, és ha a játékok is tudják majd kezelni a kétmagos procikat, na akkor majd cserélek.
Annak idején kemény pénzeken kifejlesztették a K7-es sorozatot. Az elmúlt 7 évben kisajtoltak belõle mindent, amit tudtak.
Idõközben kihozták az ütõképesebb családot és most szeretnék, ha mindenki azt vásárolná meg kemény pénzeken!
Itt ugyanis nem mûködik a nagy számok törvénye - hiába adnának el sokat a K7-bõl most, ha a K9-bõl eleget adnak el sok pénzért!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ez így nem teljesen igaz: Nekem 2400+ a procim, ez "pörög" 2GHz-en. A 3000+ (Barton-magos) procinak 2,17 GHz a valós órajele.
Az állítás a Sempron procikra igaz, létezik olyan 3000+-os Sempron, amelyik "csak" kb. 1,9 GHz-en zakatol.
Két éve vettem a XP2500+ Athlon procimat és még most sem érdemes nagyobbra cserélnem. Rendszerint addig nem cseréltem, míg a x2 gyorsabb processzor el nem érte az elõdjének az árát.
A jelenlegi gépemben 2GHz pörög a proci, ez kb 2800-3000+ nak felel meg. Várom már 5000+ processzorokat, mert egyébként horribilis összegekért minimális növekedést kapok (alaplap, memória, videokártya csere => 64bit nem tudom használni, 4000+ alig 30%).
Az enyémet azért még dolgoztatom egy kicsit ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN