104
Szal...
-
#24 On: olyan nincs. :) -
#23 A Sherlock Holmes kalandjátékban ezen számsor "megfejtésével" kaptuk meg a széf kombinációját. :) -
#22 Most mutattam meg a kolegaknak a feladatot. Mindeki ideges :D -
#21 111 nem
öööö
121212 nem
ööö
1212 nem
111 nem
öööö
121212 nem
ööö
1212 nem
111 nem
öööö
121212 nem
ööö
1212 nem
-
Ben C #20 Kicsit koránvan ehhez -.- -
#19 Eüh, ezek szerint nekem alapból gyereklogikám van. :C -
Szuperkaraj #18 -
#17 ez így magas nekem!:DDD -
7evenb #16 nem vagyok egy lángelme, de a feladatban a következő számsort kérik nem az utolsót..., szóval hogy van ez?? -
#15 loál, ez pofonegyszerű monnyuk elsőre magamtól nem jöttem rá, de ez nem fontos :) -
#14 én is öreg vagyok, kérlek magyarázd el priviben:) ezt most komoly. -
#13 Túl öreg vagy már ehhez. -
#12 én 13 éves vagyok,nem tudtam megfejteni,csak amikor elmagyarázták,énis vertem a padba a fejem hogy uristen ilyen egyszerü feladatot! -
#11 Van. Rohelyesen egyszeru. Megsem kellet volna leirni a poent mert igy mindeki megnezi akkoris es nem szenved egy kicsit.... -
#10 Butaság, ennek nincs értelme :D -
cyrus #9 akurvaélet, tényleg :D
de debiiiil ! :D -
#8 most vettek fel egyetemre, fél évig haggyás :D -
jefferson83 #7 Bocsika nem így akartam, elég idétlenül néz ki :P -
jefferson83 #6 312211
Szerintem a MEGOLDÁS(lent olvashatjátok):
Matek nélkül:Az utolsó számsor három egyest, két kettest és egy egyest ábrázol.
-
#5 L -
_Vegeta_ #4 Matekbol sikvagyok. -
#3 11122211 -
#2 Ez qvanehéz :D -
#1 Egyesek bisztos ismerik a feladatot masok viszont nem. Keretik azokat akik ismerik ne lojek le a megoldast vagy ha megis irjak oda az elejere hogy MEGOLDAS vagy valami hogy az akinek fogalma sincs ne olvassa el.
Rovid arrol van szo hogy ezt a feladatot ma este kaptuk egy megbeszelesen viccbol es senki sem tudta megfejteni ket emberen kivul. Vegul persze elmagyaraztak es mindig vette a fejet a padba hogy mennyire egyszeru.
A feladat mellet egy szoveg volt "A megoldast legkonyebben fejtheted meg ha egy gyerek gondolat mentet hasznalod"
Es akkor a feldat :
1
1 1
2 1
1 2 1 1
1 1 1 2 2 1
Mi a kovetkezo szamsor.
Figyelem aki ismeri a feladatot ne lojje le aki meg nem az probalkozzek itt :D