360
Humoros és aranyos videók
-
#320 Nagyi vs Merci
Szerintem mindenki látta már de nagyon LOL:) -
#319 BAzz töröljön mindent a modi mert hülye vagyok ma megint.. rossz topic....
[elgondolkodik hogy mér mindig csak a topic címének elejét olvassa] -
#318 Szóval a Coca Cola összetevőinek beszállítása
-
#317 shit modi törölje pls...
-
#316 Bocs ha volt már:) De szerintem isteni:D
-
#315 Ha már volt akkor boccs: Romantikus Este
-
DJviolin #314 Én is. :D -
#313 Aaaztarohadt, a végén sírtam a röhögéstől!! :DD -
DJviolin #312 The good old days
Egy kisfilm az ultrakönnyű repülés hőskorából. Abból a korból, amikor még a pilóták 99%-a nem tudta, hogy mi az az UL. Abból a korból, amikor még az UL pilóták között a sport fiatalsága miatt még nem lehettek profik :)), csak lelkes aviátorok. :) A film hossza 4 perc. Mindenkinek ajánlom, mert ilyen jót ritkán fogtok röhögni, pláne a végét érdemes megnézni. :) Jó szórakozást hozzá. -
DJviolin #311 Ennek a videónak kellene egy jobb felbontású verziója. Nem tud valaki egy linket? -
ez nagyon lol :DDDDDDD -
#309 -
DJviolin #308 60+
http://media.habostorta.hu/pub/2.wmv -
#307 winamppal lehet nézni... (16/18+)
kicsit sok a reklám de nagyon funny! :D -
#306 Ideggörcs-eD: -
#305 hat igen..... no comment... -
#304 ez tanulsagos volt!!!:D -
#303 joh, elso sokkon kivul srac elmeletileg vmi olyan durva tancot lejt amin en megfekudtem -
#302 BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
mi ez?:D
neeeeeeeee -
#301 De valahogy Európa mégsem hágja meg oda-vissza az emberi erkölcsöket. -
#300 azt nem mondtam, hogy ami itt folyik az miden normális, de disznóval nyaltni magad, az beteg szvsz! -
#299 Újabb humoros reklámok a láthatáron...
Citroen Picasso - Elit series
Chello - Modemes net
Friskies Vitality Plus -
#298 réklám
nekem teccik:)
-
akos #297 azért ez igy ebben a formában nem igaz.
kb. annyira lehet ez abnormális, mint nálunk a valóságshowk... sokan utálják, mégis sokan nézik. még azok közül is, akik utálják.
a japán kultúrából gyökereztetve nyilván megvannak az okai, hogy ilyen műsorok születnek és hogy ezekre miért van kereslet.
ha azt vesszük, hogy az évezredes európai kultúrából mi maradt mára (icram #294), akkor ugyanolyan leépülést figyelhetünk meg. a klasszikus görög/római filizofikus megközelitéstől kezdve a reneszánsz polihisztor embertipuson át a mai értékválságig. a reneszánsz ember tudott festeni, szonátát költeni, tudott énekelni és táncolni... a mai mit tud? coca colát inni, pizzát rendelni telefonon és mónikashowt nézni.
ugyanaz a leépülés itt is, mint a világ másik felén - csak másként ölt testet, hiszen mások a kulturális, társadalmi, szociologiai alapok. -
#296 ez bárhonnan nézva abnormális!:) -
#295 vaz elindult téneg :) köszi -
#294 Annyira visszataszító népség nekem ez a japán. Évezredes kultúrájukból semmi nem maradt meg szinte. Teljes szellemi leépülés, mindig csak az amcsikat fikázzuk, közben a japánok sokkal, de sokkal durvábbak! Egyszerűen a génjeikben van az idiótizmus! :D -
#293 Bazz inkább nézném ezt mint a szaros Győzike showt, ValóVilágot , meg anyátok köztét.... -
#292 ha megtanulsz kicsit angolul könnyebben eligazodsz :) -
#291 köszi,holnap ismét megkisérlem a lehetetlent :) -
akos #290 lol.
-
#289 Akkor mutatom lépésről lépésre, hogy én hogy tudtam letölteni, mert ezt látnod kell! [URL=http://files.filefront.com/Targoncawmv/;4586234;/fileinfo.html]#269-es comment linkje[/URL]<--katt. Utána ide katt...(kép) aztán ide katt...(kép) és végül ide katt.(kép) Vagy ezt az utolsó linket add meg a letöltésvezérlődnek, ha a böngészőében nem bízol. -
#288 Persze hogy, az ős szemükben mi vagyunk a nem normálisak..:) -
akos #287 csak világnak erről a feléről nézve... ;-) -
#286 A Japánok nem normálisak :D -
#285 erre a linkre nekem ezt irja---> Invalid Key or in use or Missing File -
#284 nekem nem volt vele gondom... visszanéztem most flashgetet ott ez a link van bennt: URL http://38.118.213.204/eivldhxisi+/personal/d/decens/Targonca.wmv -
#283 nem jon le :( vmi uj oldalra visz be minden link .html végü sehol egy .wmv vagy .mpg szoval pendrivera sehogy nem tom lementeni? van vmi direkt linkje? -
#282 Állat barátok ne nézzék... -
#281 Tank