30
RPG Játékok
-
#30 Ni No Kuni, az elvileg majd támogatja a PS3 3Dt ^^ -
Yasacu #29 szevasztok mi kezdő rpg csapat készitettünk 1 web oldalt a játék is készül
irjatok a fórumba blizzlike.5mp.eu -
Sirike #28 Halihó :) Valaki nem tud nekem ajánlani Amnézia-típusú letölthető játékokat? ^^ -
#27 Jöhetne ingyenes JRPG-koppintas game-böl valami 3D-s... :-) -
#26 En Amneziaba csak belekukkantottam+mindig volt helyette mas game..csak a varosban rohangaltam az elejen; mindenki adta a missiont, oszt ennyi volt... :-P -
Tomek83 #25 Én nagyon sokat játszottam az Amnéziával jó 5 évvel ezelőtt,akkor még nem volt netem,és nem tudtam megcsinálni a tökéletes befejezést,hónapokat tököltem vele:)
Idővihar meg majd 1x valamikor lesz,előtte jön még a Murder,de az valami kisebb szösszenet lesz. -
#24 Ja de mikor fog megjelenni az idővihar? -
#23 Jah, Maple-t nyomta Lammer is SG-sek közül; de nem arra gondoltam..3D MMO...Nah, beugrott...a RAPPELZ... :-P
Amnezia butus, nekem nem tetszett... :-) -
Tomek83 #22 Az a kicsit jaó beütésű szerintem a Maple Story.
Valaki lentebb írta az Amnéziát az is nagyon jó,és ráadásul magyar. -
#21 Marmint online rpg-re gondolsz, ami ingyenes? Ha jol emlekszem, a slikroad az...Ha a lineage nem is...(azt nem ismerem...)
Pristons Tale ingyenes nagyjabol, arrol hallottam még MMORPG-k közül (ha nem is teljesen, valahanyas level-ig biztos...)
A fenébe, van mégegy ingyenes picit japo beütesü MMORPG pc-re, és nem ugrik be a neve... :-|
SETH...gyakorlatilag van ilyen kategoria... :-D Vegulis annyira mondogatjak az Oblivion-ra; a Gothic-ra, hogy az bizony RPG...oszt mindkettö egy "Hack-and-slash; TPS ill. FPS; kalandelemekkel, RPG fejlödesi rendszerrel, fantasy környezetben"... :-P
Nekem a ZELDA egy okositott MARIO... Lehet, hogy egyeseket sért ez a vélemény, semmi bajom a Zelda-val; de valahogy a Zelda-karikra nem tudok ugy nezni mint "real" rpg-karakterek... -
#20 hát nem tudom, én nem tartom rpgnek a zeldát, inkább gondolkodós platform (van ilyen stílus?? ) -
#19 A világ legjobbabb rpgje a zelda. -
DokySG #18 Hali.
Az lenne a kérdésem,hogy tud valaki ilyen Silkroad vagy Lineage 2 szintű RPG -t?
Örök hálám lenne :)) -
#17 hehe most örülhet de nekem nagyon kell:)) -
#16 Mijaza erpégé? -
G_ArchAngel #15 innen melyik RPG??? -
#14 Nekem is itt figyel origiben az FF széria jó része, de nem válok meg tőle, főleg, hogy egy vagyont költöttem rá, hogy meglegyenek. -
rolika #13 rotfl -
#12 Nem nem. Azt ugy kell hogy :
"hajjamegh"
:DD -
Gábor #11 Et rolikának ment :D -
Gábor #10 Pusztujjel -
#9 A legjobb: Tibia :))) -
rolika #8 jut eszembe, a vagrant story is itt figyel origibe', de azt se adom -
#7 JA és még be is írod,hogy jó fej legyél és őt egye a fene :DDDD -
rolika #6 nekem van, de oda nem adnám, az tuti :) -
#5 Most nem akarok szemet lenni vaze de menyetek mar az APRO rovatba ha kell valami.
En azert kaptam buntipontot mert meg mertem kerdezni hogy ki tud nekem eladni egy jatekot egy olyan topikban amit nem is en nyitottam.
Ahh mind1.
Szal eredeti FF7 az kb 3000 FT-ert tudok neked es a eredeti FF9-et meg 4500-ert. AZ a baj hogy nem tudom ha nemet e vagy angol szal ha tenyleg erdekel akkor szojal privibe. -
Gábor #4 Én meg egy ffviii originalt keresek.
Milyen gépre érdekelne cím? -
laliking #3 jah, bogy mégcsak most nézem hogy konzolosok fóruma -
laliking #2 rpg makeres amnézia :)
freeware www.moondragon.hu -
#1 Valki nem tud valami jo RPG jateket??
vagy valakinek nincs elado??
Gondolok én Final Fantasy szerű játékokra:)
Jah és keresem a következő RPG-ket:D
Eredetik:)
Legend of Dragon (PSX)
Final Fantasy VII(PSX)
Final Fantasy IX(PSX)
egyenlőre ez a 3 eredeti game ami kéne nekem:)