Kötelezõvé vált a Microsoft eredetiségvizsgálata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy vesszük ... végül is sikeres, mert az "átütött motorszámos" Corporate-et megette :D
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Ha ez a hír tényleg igaz, remélem sok felhasználó elpártol tõlük
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
A sok csicska magyar..., nekem nem szúrják ki a szemem a gagyi ingyenprogramokkal...
Warez 4ever!! <#eplus2>#eplus2>
450$ az kb 90.000Ft.... Csak nem bevásárlok? :D
Szóval ha tud majd valaki valami pontosabbat akkor az kérem írja meg ide a is!
Elõre is köszi!
Virusbuster Professional,SZJA számoló, Elszámolás készítõ, üzleti mérlegkészítõ eszköz...
MS oldalain nem találtam semmit a progikról...<#nemtudom>#nemtudom>
Magzar billentzûyet rule\'y...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Mellesleg tõlem nem kérdezi senki hogy legális-e a win(az ,céges) ,simán bármit leszedhetek ,szal lehet ez megint csak egy kamu vagy valaki találkozott már ezzel a BSA ruhába bújt Win ellenõrrel ?
Komolyan létezik még olyan, hogy valaki lopott software-t vesz, pl. a piacon?! Szerintem ez is egy nagy mártírkodás az MStõl.
Az m$ elõnyxei olyanok, ami senkineksem elõny, csak a marketing domborítja erõsen. De nem ez az elsõ eset, mint tudjuk :)))
Htxvm, egyiket sem használnám.
2- nehezen tudom elképzelni, hogy egy cég, ahol illegal a win most kétségbe fog esni, és százezrekért (vagy milliókért?) elkzed vadul legalizálni. elõbb fog feltolni a helyére egy linuxot.
3- sok cégnél még van win98,w2000. Kb annyian használják ezeket még mindíg, mint a winxp-t összesen.Azokra is él ez? tfh, hogy igen. Éééés? a támogatásuk így is meg van szüntetve. nem mind1?
4- A home user magasról fog rá xarni, mert havertól, kollegától, vagy fájlcserélõrõl felteszi.
5- aki ehhez nem fog hozzájutni, idõ kérdése, hogy elkezd szétnézni a piacon, mit lehetne feltolni a gépre a win mellé/helyette. Ha nem lát majd az idegtõl, amikor 3x törik meg egy foltozatlan hiba miatt.Ez szerintem káros lesz a win elterjedtségére, bár nem túl látványosan, de ki tudja?
7-Sírnak, hogy az xp-re még nem állt át a nekik jólesõ mennyiségû user. Háát nem kéne tartózkodni az ilyen lépésektõl?
8-Ha jól olvasom, akkor az ingyenes legalizációhoz igazolni kell, hogy tudtodon kívül vettél hamis weint, vagyis egy írt tdk cd-vel elég reménytelen. Ez szvsz xarnak egy pofon, meret a kalóz winek kb:20%-ra tudod ráhúzni ezt a bõrt:)
9- remélem kiterjesztik az office2k szériára is ezt az ellenõrzést, mert akkor frankón csökkenek az ladások tovább, és a mérleg romlik arróla 15%-ról, ami az m$ eladásiat ismerve eleve bukást jelent.
Mellesleg, ez olyan hülyeség, semmit nem érnek vele, huuu, most kapok 4 szarabbnál-szarabb programot, hova szarjak, nagy elõny? :D Nah jah, álmodjon kékekkel :D
LOL, ez az egyik leggagyibb programjuk amit valaha láttam... aki ilyet használ az eleve "engedi" egy kémprogramm mûködését, mégpedig a win beépített kémét az Alexa-t...
bekeményítenek <#eplus2>#eplus2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!