87
-
#47 Megy rendesen. Itt vannak a játékok amik elindúlnak linuxon cedega-val. ami mellett van sok csillag az megy és játszható. De pl a CS:Source nem jó mert lassú és tiszta hiba. LINK -
#46 az az a magyar cég akik anno szétszórtak egy kis saját vírust, aztán jelentkeztek az írtóval
persze ez csak mendemonda -
Yv@n #45 Ha arra jársz csekkold. Nekem WoW megy winéből, bár hang gondok vannak vele...
Mondjuk Cod nyugodtan mehetne, elvileg q3 engine lenne(?), Carmack papa pedig azt nagyon szépen lekódolta linux alá is. -
Cat 02 #44 valakinek biztos van erdeti azt meg kell kérni hogy töltse le :D -
#43 mondjuk van hozzá licenszem szal most a BSA-s faszok hiába dörzsölgetik a kezüket -
Cat 02 #42 szopja le magát bil gates tök ritka az eredeti a Windows -
#41 -
#40 nem baj, legalább jobban terjed majd a Linux
a játékszoftver gyártúknak meg majd nyomok egy levelet, hogy milyen alapon köteleznek engem egy általam megvenni nem kívánt szoftverplatform használatára -
#39 Ezzel a lepessel csak a feltort gepek szama fog terjedni. Ilyenkor kellene foldbe dongolni valami erdekvedo szervezetnek vagy kormanyhivatalnak a microsoftot. Ok tehetnek arrol, hogy ennyire lyukas az operacios rendszeruk. Ha nem engedelyezik a letolteseket azzal veszelyeztetik a tobbi internet felhasznalot.
Lehet be kellene oket perelni, ha eppen 10000 nem patchelt illegalis windowst futtato bot ddosolja a webszerveremet. A monopoliumnak vannak hatranyai is, pl az, hogy az ilyen esetben tobb kotelesseguk van mint egy normal piaci szereplonek.
Az eleg erdekes, hogy pl a linuxosok vagy bsd fejlesztok ingyenesen elerhetove teszik a biztonsagi frissiteseiket, addig az ms meg nem, pedig ezzel igazan tehetne a spam visszaszoritasa ellen, fantomcegek perelgetese helyett, ha mar annyira hangsulyozza a biztonsag fontossagat. -
#38 Megnézzem? -
Inquisitor #37 ""A WGA közel tíz hónapig tartó tesztelése alatt elégedetten vettük tudomásul, hogy rendkívül sok, mintegy 40 millió felhasználó vett részt a programban és vetette alá magát a gyorstesztnek. Világossá vált számunkra, hogy ezen felhasználók biztosak akarnak lenni szoftverük tisztaságában, és részesülni kívánnak a program előnyeiből"
Ahogy vesszük ... végül is sikeres, mert az "átütött motorszámos" Corporate-et megette :D -
#36 A biztonsági frissítések továbbra is elérhetők... a többi meg le van szarva!! ennyi... -
BiroAndras #35 Nem kell ennyire kétségbe esni. Nem tudom, hogy pontosan mit megy hogy vizsgál a cuccos, de a környezetemben még mindenki átment a vizsgán, pedig többségüknek totál warez xp-je van. -
patrik #34 na lehet hogy elkellene kezdenem valahogy fel szemvednem a Linuxot a notimra... ha betudnám állítani úgy a rendszert hogy kb olyan szinten menjen mint az XP (pl az ablakok nem akadoznak néha, meg úgy kb minden része működik normálisan), azthiszem búcsút is intenék a winnek. lényegében nem használok olyan progit amit ott nem tudnék helyettesíteni
Ha ez a hír tényleg igaz, remélem sok felhasználó elpártol tőlük -
#33 Virusbuster egy kaki, használj inkább NOD32-t!!! LOL -
#32 "A cég adatai szerint Magyarországon eddig 65.000-en látogattak el az "Eredeti Windows - Valódi Előny" program honlapjára és mintegy 30%-uk vette igénybe a program által kínált eredetiségvizsgálatot. A tesztelésen átjutott, jogtiszta Windowst használó hazai felhasználók által leginkább kedvelt, ingyenesen hozzáférhető alkalmazás a PhotoStory 3 volt."
A sok csicska magyar..., nekem nem szúrják ki a szemem a gagyi ingyenprogramokkal...
Warez 4ever!! -
derwer #31 Engem is érdekelne, ez az "ingyen" programok rész. (A Virusbustert egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom)
450$ az kb 90.000Ft.... Csak nem bevásárlok? :D
Szóval ha tud majd valaki valami pontosabbat akkor az kérem írja meg ide a is!
Előre is köszi! -
#30 Egy gramm frissítés sincs a winemen. -
kukac78 #29 Ezeket honnét lehet megszerezni?
Virusbuster Professional,SZJA számoló, Elszámolás készítő, üzleti mérlegkészítő eszköz...
MS oldalain nem találtam semmit a progikról... -
#28 amúgyse töltenék le frissítéseket. úgyhogy -
BiroAndras #27 Nekünk annakidején az első DVD olvasókkal volt ilyen. Órákig próbáltuk kideríteni, hogy miért nem tudjuk lejátszani a lemezeket. Végül kiderült, hogy az olvasó 1-es régiókódú (USA & Kanada), a lemez meg 2-es (Európa). Persze nem tartott túl sokáig szoftveresen orvosolni a kereskedő eme apró figyelmetlenségéből adódó problémát. -
#26 Welcome!! -
Gemnon #25 Szerintem a Cedega futtatja. :D (Bár nem próbáltam) -
fawcet #24 Linux alatt megy a cod valakinek? -
fawcet #23 Szerintem minden spyirtó nem teszi azt amit kéne, igaz talál dolgokat és töröl. De nem azokat töröl amiket kéne. Például fájlokat nem. Pedig azok fertőznek. És mennek vissza pl. a toolbaros marhaságok. -
L3oN #22 linux rulz -
#21 #13 -
Gemnon #20 Nekem is olyan kék dobozos van mint a képen, a dobozon ott virít, hogy "For Distribution Only in USA/Canada". -
Paul #19 Hol az a híres Virusbuster ,mert én sehol nem lelem !?
Mellesleg tőlem nem kérdezi senki hogy legális-e a win(az ,céges) ,simán bármit leszedhetek ,szal lehet ez megint csak egy kamu vagy valaki találkozott már ezzel a BSA ruhába bújt Win ellenőrrel ? -
#18 lopott software-t lehet ,de másoltat nem. -
DannyBoy #17 -
DannyBoy #16 <i>"A program kiegyenlítetté teszi a piaci versenyt, ugyanis a felkínált programok, valamint a Microsoft letöltő eszközeihez való hozzáférés segít megkülönböztetni az általunk forgalmazott eredeti termékeket azoktól a hamisított programoktól, amelyekkel kénytelenek vagyunk versenyezni." </i>
Komolyan létezik még olyan, hogy valaki lopott software-t vesz, pl. a piacon?! Szerintem ez is egy nagy mártírkodás az MStől. -
#15 amit az antispyware kiírtott, azt akartam írni -
#14 Egyébként mért, a Microsoft Antispyware nagyon jó, bár kiírtott 20 spyware-t, erre futtatom a spybot s&d-t és 5-öt megtalált amit elvileg a spyware kiírtott -
#13 de ha én szerzek egy windows cd kulcsot és beírom, honnan fogja tudni hogy az eredeti vagy nem? -
strogg #12 Jól látod:)
Az m$ előnyxei olyanok, ami senkineksem előny, csak a marketing domborítja erősen. De nem ez az első eset, mint tudjuk :))) -
#11 "A hazai legális Windows-t használók számára a Microsoft többek között az alábbi szoftverekhez biztosít ingyenes hozzáférést: Virusbuster Professional, Microsoft Windows Antispyware beta verzió, illetve a kisvállalatok számára ajánlott alkalmazások (SZJA számoló, útelszámolás készítő, illetve üzleti mérlegkészítő eszköz"
Htxvm, egyiket sem használnám. -
#10 Kipróbáltam, eddig semmi változást nem tapasztaltam az update honlapon. -
strogg #9 1-aki le akarja vadászni a fdrissítéseket, az minden fájlcserélőn meg fogja találni azokat. Ismert volt, hogy ez lesz, de nem hiszem, hogy van értelme. Egy ekkora cégnek mint az m$ inkább örülnie kéne, ha minden gépen fut a win ígyvagy úgy, mert a konkurencia eléggé jön felfele. De ők tudják.
2- nehezen tudom elképzelni, hogy egy cég, ahol illegal a win most kétségbe fog esni, és százezrekért (vagy milliókért?) elkzed vadul legalizálni. előbb fog feltolni a helyére egy linuxot.
3- sok cégnél még van win98,w2000. Kb annyian használják ezeket még mindíg, mint a winxp-t összesen.Azokra is él ez? tfh, hogy igen. Éééés? a támogatásuk így is meg van szüntetve. nem mind1?
4- A home user magasról fog rá xarni, mert havertól, kollegától, vagy fájlcserélőről felteszi.
5- aki ehhez nem fog hozzájutni, idő kérdése, hogy elkezd szétnézni a piacon, mit lehetne feltolni a gépre a win mellé/helyette. Ha nem lát majd az idegtől, amikor 3x törik meg egy foltozatlan hiba miatt.Ez szerintem káros lesz a win elterjedtségére, bár nem túl látványosan, de ki tudja?
7-Sírnak, hogy az xp-re még nem állt át a nekik jóleső mennyiségű user. Háát nem kéne tartózkodni az ilyen lépésektől?
8-Ha jól olvasom, akkor az ingyenes legalizációhoz igazolni kell, hogy tudtodon kívül vettél hamis weint, vagyis egy írt tdk cd-vel elég reménytelen. Ez szvsz xarnak egy pofon, meret a kalóz winek kb:20%-ra tudod ráhúzni ezt a bőrt:)
9- remélem kiterjesztik az office2k szériára is ezt az ellenőrzést, mert akkor frankón csökkenek az ladások tovább, és a mérleg romlik arróla 15%-ról, ami az m$ eladásiat ismerve eleve bukást jelent.
-
BiroAndras #8 Nekem megette a warezolt xp-t is...