Kötelezõvé vált a Microsoft eredetiségvizsgálata

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

""A WGA közel tíz hónapig tartó tesztelése alatt elégedetten vettük tudomásul, hogy rendkívül sok, mintegy 40 millió felhasználó vett részt a programban és vetette alá magát a gyorstesztnek. Világossá vált számunkra, hogy ezen felhasználók biztosak akarnak lenni szoftverük tisztaságában, és részesülni kívánnak a program elõnyeibõl"

Ahogy vesszük ... végül is sikeres, mert az "átütött motorszámos" Corporate-et megette :D

NuCLEARScoRp
A biztonsági frissítések továbbra is elérhetõk... a többi meg le van szarva!! ennyi... <#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Nem kell ennyire kétségbe esni. Nem tudom, hogy pontosan mit megy hogy vizsgál a cuccos, de a környezetemben még mindenki átment a vizsgán, pedig többségüknek totál warez xp-je van.

na lehet hogy elkellene kezdenem valahogy fel szemvednem a Linuxot a notimra... ha betudnám állítani úgy a rendszert hogy kb olyan szinten menjen mint az XP (pl az ablakok nem akadoznak néha, meg úgy kb minden része mûködik normálisan), azthiszem búcsút is intenék a winnek. lényegében nem használok olyan progit amit ott nem tudnék helyettesíteni

Ha ez a hír tényleg igaz, remélem sok felhasználó elpártol tõlük
NuCLEARScoRp
Virusbuster egy kaki, használj inkább NOD32-t!!! LOL

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
"A cég adatai szerint Magyarországon eddig 65.000-en látogattak el az "Eredeti Windows - Valódi Elõny" program honlapjára és mintegy 30%-uk vette igénybe a program által kínált eredetiségvizsgálatot. A tesztelésen átjutott, jogtiszta Windowst használó hazai felhasználók által leginkább kedvelt, ingyenesen hozzáférhetõ alkalmazás a PhotoStory 3 volt."

A sok csicska magyar..., nekem nem szúrják ki a szemem a gagyi ingyenprogramokkal...

Warez 4ever!! <#eplus2>

Engem is érdekelne, ez az "ingyen" programok rész. (A Virusbustert egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom)
450$ az kb 90.000Ft.... Csak nem bevásárlok? :D
Szóval ha tud majd valaki valami pontosabbat akkor az kérem írja meg ide a is!
Elõre is köszi!

Munch
Egy gramm frissítés sincs a winemen. <#hehe>

Ezeket honnét lehet megszerezni?

Virusbuster Professional,SZJA számoló, Elszámolás készítõ, üzleti mérlegkészítõ eszköz...

MS oldalain nem találtam semmit a progikról...<#nemtudom>

Magzar billentzûyet rule\'y...

norbdog
amúgyse töltenék le frissítéseket. úgyhogy <#mf1>

Nekünk annakidején az elsõ DVD olvasókkal volt ilyen. Órákig próbáltuk kideríteni, hogy miért nem tudjuk lejátszani a lemezeket. Végül kiderült, hogy az olvasó 1-es régiókódú (USA & Kanada), a lemez meg 2-es (Európa). Persze nem tartott túl sokáig szoftveresen orvosolni a kereskedõ eme apró figyelmetlenségébõl adódó problémát.

testerlnx
Welcome!!

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Szerintem a Cedega futtatja. :D (Bár nem próbáltam)
Linux alatt megy a cod valakinek?<#hehe>

Szerintem minden spyirtó nem teszi azt amit kéne, igaz talál dolgokat és töröl. De nem azokat töröl amiket kéne. Például fájlokat nem. Pedig azok fertõznek. És mennek vissza pl. a toolbaros marhaságok.<#kocsog><#levele>

linux rulz
szacsi

:-O http://www.ashes.hu O-:

Nekem is olyan kék dobozos van mint a képen, a dobozon ott virít, hogy "For Distribution Only in USA/Canada". <#vigyor3>
Hol az a híres Virusbuster ,mert én sehol nem lelem !?

Mellesleg tõlem nem kérdezi senki hogy legális-e a win(az ,céges) ,simán bármit leszedhetek ,szal lehet ez megint csak egy kamu vagy valaki találkozott már ezzel a BSA ruhába bújt Win ellenõrrel ?
Pharaoh
lopott software-t lehet ,de másoltat nem.

<#idiota>
<i>"A program kiegyenlítetté teszi a piaci versenyt, ugyanis a felkínált programok, valamint a Microsoft letöltõ eszközeihez való hozzáférés segít megkülönböztetni az általunk forgalmazott eredeti termékeket azoktól a hamisított programoktól, amelyekkel kénytelenek vagyunk versenyezni." </i>

Komolyan létezik még olyan, hogy valaki lopott software-t vesz, pl. a piacon?! Szerintem ez is egy nagy mártírkodás az MStõl.
Balumann
amit az antispyware kiírtott, azt akartam írni

Balumann
Egyébként mért, a Microsoft Antispyware nagyon jó, bár kiírtott 20 spyware-t, erre futtatom a spybot s&d-t és 5-öt megtalált amit elvileg a spyware kiírtott

Balumann
de ha én szerzek egy windows cd kulcsot és beírom, honnan fogja tudni hogy az eredeti vagy nem?

Jól látod:)
Az m$ elõnyxei olyanok, ami senkineksem elõny, csak a marketing domborítja erõsen. De nem ez az elsõ eset, mint tudjuk :)))
IlluminatoR
"A hazai legális Windows-t használók számára a Microsoft többek között az alábbi szoftverekhez biztosít ingyenes hozzáférést: Virusbuster Professional, Microsoft Windows Antispyware beta verzió, illetve a kisvállalatok számára ajánlott alkalmazások (SZJA számoló, útelszámolás készítõ, illetve üzleti mérlegkészítõ eszköz"

Htxvm, egyiket sem használnám.

Pharaoh
Kipróbáltam, eddig semmi változást nem tapasztaltam az update honlapon.

1-aki le akarja vadászni a fdrissítéseket, az minden fájlcserélõn meg fogja találni azokat. Ismert volt, hogy ez lesz, de nem hiszem, hogy van értelme. Egy ekkora cégnek mint az m$ inkább örülnie kéne, ha minden gépen fut a win ígyvagy úgy, mert a konkurencia eléggé jön felfele. De õk tudják.
2- nehezen tudom elképzelni, hogy egy cég, ahol illegal a win most kétségbe fog esni, és százezrekért (vagy milliókért?) elkzed vadul legalizálni. elõbb fog feltolni a helyére egy linuxot.
3- sok cégnél még van win98,w2000. Kb annyian használják ezeket még mindíg, mint a winxp-t összesen.Azokra is él ez? tfh, hogy igen. Éééés? a támogatásuk így is meg van szüntetve. nem mind1?
4- A home user magasról fog rá xarni, mert havertól, kollegától, vagy fájlcserélõrõl felteszi.
5- aki ehhez nem fog hozzájutni, idõ kérdése, hogy elkezd szétnézni a piacon, mit lehetne feltolni a gépre a win mellé/helyette. Ha nem lát majd az idegtõl, amikor 3x törik meg egy foltozatlan hiba miatt.Ez szerintem káros lesz a win elterjedtségére, bár nem túl látványosan, de ki tudja?
7-Sírnak, hogy az xp-re még nem állt át a nekik jólesõ mennyiségû user. Háát nem kéne tartózkodni az ilyen lépésektõl?
8-Ha jól olvasom, akkor az ingyenes legalizációhoz igazolni kell, hogy tudtodon kívül vettél hamis weint, vagyis egy írt tdk cd-vel elég reménytelen. Ez szvsz xarnak egy pofon, meret a kalóz winek kb:20%-ra tudod ráhúzni ezt a bõrt:)
9- remélem kiterjesztik az office2k szériára is ezt az ellenõrzést, mert akkor frankón csökkenek az ladások tovább, és a mérleg romlik arróla 15%-ról, ami az m$ eladásiat ismerve eleve bukást jelent.
Nekem megette a warezolt xp-t is...

Dikkma
hihihi
Pharaoh
Letöltõ központ tartamát meg minden oldalról le lehet tölteni.

Pharaoh
Ha a biztonsági frissítéseket le lehet így is szedni minden ok, mert úgyis azt azokat szedem le.

Max Damage
Ez nem igaz, nekem otthon a Mandrake Linux miközben kis ablakban futtatom a wint nemtud kémkedni utánam :D

Mellesleg, ez olyan hülyeség, semmit nem érnek vele, huuu, most kapok 4 szarabbnál-szarabb programot, hova szarjak, nagy elõny? :D Nah jah, álmodjon kékekkel :D

immovable
"Microsoft Windows Antispyware"
LOL, ez az egyik leggagyibb programjuk amit valaha láttam... aki ilyet használ az eleve "engedi" egy kémprogramm mûködését, mégpedig a win beépített kémét az Alexa-t...
Skynet85
eredetim van :P persze nem önszántamból hanem mert már járt nálam az asva:D

bertino
hûûûû meg haaa
bekeményítenek <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

← ElőzőOldal 2 / 2