87
  • Zsoltika 007
    Megy rendesen. Itt vannak a játékok amik elindúlnak linuxon cedega-val. ami mellett van sok csillag az megy és játszható. De pl a CS:Source nem jó mert lassú és tiszta hiba. LINK
  • Mike
    az az a magyar cég akik anno szétszórtak egy kis saját vírust, aztán jelentkeztek az írtóval
    persze ez csak mendemonda
  • Yv@n
    Ha arra jársz csekkold. Nekem WoW megy winéből, bár hang gondok vannak vele...

Mondjuk Cod nyugodtan mehetne, elvileg q3 engine lenne(?), Carmack papa pedig azt nagyon szépen lekódolta linux alá is.
  • Cat 02 #44
    valakinek biztos van erdeti azt meg kell kérni hogy töltse le :D
  • Mike
    mondjuk van hozzá licenszem szal most a BSA-s faszok hiába dörzsölgetik a kezüket
  • Cat 02 #42
    szopja le magát bil gates tök ritka az eredeti a Windows
  • arschsg
  • Mike
    nem baj, legalább jobban terjed majd a Linux
    a játékszoftver gyártúknak meg majd nyomok egy levelet, hogy milyen alapon köteleznek engem egy általam megvenni nem kívánt szoftverplatform használatára
  • comet
    Ezzel a lepessel csak a feltort gepek szama fog terjedni. Ilyenkor kellene foldbe dongolni valami erdekvedo szervezetnek vagy kormanyhivatalnak a microsoftot. Ok tehetnek arrol, hogy ennyire lyukas az operacios rendszeruk. Ha nem engedelyezik a letolteseket azzal veszelyeztetik a tobbi internet felhasznalot.

Lehet be kellene oket perelni, ha eppen 10000 nem patchelt illegalis windowst futtato bot ddosolja a webszerveremet. A monopoliumnak vannak hatranyai is, pl az, hogy az ilyen esetben tobb kotelesseguk van mint egy normal piaci szereplonek.

Az eleg erdekes, hogy pl a linuxosok vagy bsd fejlesztok ingyenesen elerhetove teszik a biztonsagi frissiteseiket, addig az ms meg nem, pedig ezzel igazan tehetne a spam visszaszoritasa ellen, fantomcegek perelgetese helyett, ha mar annyira hangsulyozza a biztonsag fontossagat.
  • Zsoltika 007
    Megnézzem?
  • Inquisitor
    ""A WGA közel tíz hónapig tartó tesztelése alatt elégedetten vettük tudomásul, hogy rendkívül sok, mintegy 40 millió felhasználó vett részt a programban és vetette alá magát a gyorstesztnek. Világossá vált számunkra, hogy ezen felhasználók biztosak akarnak lenni szoftverük tisztaságában, és részesülni kívánnak a program előnyeiből"

Ahogy vesszük ... végül is sikeres, mert az "átütött motorszámos" Corporate-et megette :D
  • NuCLEARScoRp
    A biztonsági frissítések továbbra is elérhetők... a többi meg le van szarva!! ennyi...
  • BiroAndras
    Nem kell ennyire kétségbe esni. Nem tudom, hogy pontosan mit megy hogy vizsgál a cuccos, de a környezetemben még mindenki átment a vizsgán, pedig többségüknek totál warez xp-je van.
  • patrik
    na lehet hogy elkellene kezdenem valahogy fel szemvednem a Linuxot a notimra... ha betudnám állítani úgy a rendszert hogy kb olyan szinten menjen mint az XP (pl az ablakok nem akadoznak néha, meg úgy kb minden része működik normálisan), azthiszem búcsút is intenék a winnek. lényegében nem használok olyan progit amit ott nem tudnék helyettesíteni

Ha ez a hír tényleg igaz, remélem sok felhasználó elpártol tőlük
  • NuCLEARScoRp
    Virusbuster egy kaki, használj inkább NOD32-t!!! LOL
  • NuCLEARScoRp
    "A cég adatai szerint Magyarországon eddig 65.000-en látogattak el az "Eredeti Windows - Valódi Előny" program honlapjára és mintegy 30%-uk vette igénybe a program által kínált eredetiségvizsgálatot. A tesztelésen átjutott, jogtiszta Windowst használó hazai felhasználók által leginkább kedvelt, ingyenesen hozzáférhető alkalmazás a PhotoStory 3 volt."

A sok csicska magyar..., nekem nem szúrják ki a szemem a gagyi ingyenprogramokkal...

Warez 4ever!!
  • derwer
    Engem is érdekelne, ez az "ingyen" programok rész. (A Virusbustert egyébként mindenkinek csak ajánlani tudom)
    450$ az kb 90.000Ft.... Csak nem bevásárlok? :D
    Szóval ha tud majd valaki valami pontosabbat akkor az kérem írja meg ide a is!
    Előre is köszi!
  • Munch
    Egy gramm frissítés sincs a winemen.
  • kukac78
    Ezeket honnét lehet megszerezni?

Virusbuster Professional,SZJA számoló, Elszámolás készítő, üzleti mérlegkészítő eszköz...

MS oldalain nem találtam semmit a progikról...
  • norbdog
    amúgyse töltenék le frissítéseket. úgyhogy
  • BiroAndras
    Nekünk annakidején az első DVD olvasókkal volt ilyen. Órákig próbáltuk kideríteni, hogy miért nem tudjuk lejátszani a lemezeket. Végül kiderült, hogy az olvasó 1-es régiókódú (USA & Kanada), a lemez meg 2-es (Európa). Persze nem tartott túl sokáig szoftveresen orvosolni a kereskedő eme apró figyelmetlenségéből adódó problémát.
  • testerlnx
    Welcome!!
  • Gemnon
    Szerintem a Cedega futtatja. :D (Bár nem próbáltam)
  • fawcet
    Linux alatt megy a cod valakinek?
  • fawcet
    Szerintem minden spyirtó nem teszi azt amit kéne, igaz talál dolgokat és töröl. De nem azokat töröl amiket kéne. Például fájlokat nem. Pedig azok fertőznek. És mennek vissza pl. a toolbaros marhaságok.
  • L3oN
    linux rulz
  • szacsi
  • Gemnon
    Nekem is olyan kék dobozos van mint a képen, a dobozon ott virít, hogy "For Distribution Only in USA/Canada".
  • Paul
    Hol az a híres Virusbuster ,mert én sehol nem lelem !?

Mellesleg tőlem nem kérdezi senki hogy legális-e a win(az ,céges) ,simán bármit leszedhetek ,szal lehet ez megint csak egy kamu vagy valaki találkozott már ezzel a BSA ruhába bújt Win ellenőrrel ?
  • Pharaoh
    lopott software-t lehet ,de másoltat nem.
  • DannyBoy
  • DannyBoy
    <i>"A program kiegyenlítetté teszi a piaci versenyt, ugyanis a felkínált programok, valamint a Microsoft letöltő eszközeihez való hozzáférés segít megkülönböztetni az általunk forgalmazott eredeti termékeket azoktól a hamisított programoktól, amelyekkel kénytelenek vagyunk versenyezni." </i>

Komolyan létezik még olyan, hogy valaki lopott software-t vesz, pl. a piacon?! Szerintem ez is egy nagy mártírkodás az MStől.
  • Balumann
    amit az antispyware kiírtott, azt akartam írni
  • Balumann
    Egyébként mért, a Microsoft Antispyware nagyon jó, bár kiírtott 20 spyware-t, erre futtatom a spybot s&d-t és 5-öt megtalált amit elvileg a spyware kiírtott
  • Balumann
    de ha én szerzek egy windows cd kulcsot és beírom, honnan fogja tudni hogy az eredeti vagy nem?
  • strogg
    Jól látod:)
    Az m$ előnyxei olyanok, ami senkineksem előny, csak a marketing domborítja erősen. De nem ez az első eset, mint tudjuk :)))
  • IlluminatoR
    "A hazai legális Windows-t használók számára a Microsoft többek között az alábbi szoftverekhez biztosít ingyenes hozzáférést: Virusbuster Professional, Microsoft Windows Antispyware beta verzió, illetve a kisvállalatok számára ajánlott alkalmazások (SZJA számoló, útelszámolás készítő, illetve üzleti mérlegkészítő eszköz"

Htxvm, egyiket sem használnám.
  • Pharaoh
    Kipróbáltam, eddig semmi változást nem tapasztaltam az update honlapon.
  • strogg
    1-aki le akarja vadászni a fdrissítéseket, az minden fájlcserélőn meg fogja találni azokat. Ismert volt, hogy ez lesz, de nem hiszem, hogy van értelme. Egy ekkora cégnek mint az m$ inkább örülnie kéne, ha minden gépen fut a win ígyvagy úgy, mert a konkurencia eléggé jön felfele. De ők tudják.
    2- nehezen tudom elképzelni, hogy egy cég, ahol illegal a win most kétségbe fog esni, és százezrekért (vagy milliókért?) elkzed vadul legalizálni. előbb fog feltolni a helyére egy linuxot.
    3- sok cégnél még van win98,w2000. Kb annyian használják ezeket még mindíg, mint a winxp-t összesen.Azokra is él ez? tfh, hogy igen. Éééés? a támogatásuk így is meg van szüntetve. nem mind1?
    4- A home user magasról fog rá xarni, mert havertól, kollegától, vagy fájlcserélőről felteszi.
    5- aki ehhez nem fog hozzájutni, idő kérdése, hogy elkezd szétnézni a piacon, mit lehetne feltolni a gépre a win mellé/helyette. Ha nem lát majd az idegtől, amikor 3x törik meg egy foltozatlan hiba miatt.Ez szerintem káros lesz a win elterjedtségére, bár nem túl látványosan, de ki tudja?
    7-Sírnak, hogy az xp-re még nem állt át a nekik jóleső mennyiségű user. Háát nem kéne tartózkodni az ilyen lépésektől?
    8-Ha jól olvasom, akkor az ingyenes legalizációhoz igazolni kell, hogy tudtodon kívül vettél hamis weint, vagyis egy írt tdk cd-vel elég reménytelen. Ez szvsz xarnak egy pofon, meret a kalóz winek kb:20%-ra tudod ráhúzni ezt a bőrt:)
    9- remélem kiterjesztik az office2k szériára is ezt az ellenőrzést, mert akkor frankón csökkenek az ladások tovább, és a mérleg romlik arróla 15%-ról, ami az m$ eladásiat ismerve eleve bukást jelent.
  • BiroAndras
    Nekem megette a warezolt xp-t is...