27
-
#27 Újreg ne ugass!! A Vista nem idióta név, ellenben te az vagy!! -
Fiok #26 Back to Longhorn,a Vista idiótán hangzik.
Amúgy MS! -
fapapi #25 Visszakapja ez a mocsok MS örülök neki a longhorn ugy is jobb név volt.
Szivasák csak a MS t Ezekért meg fel lehet jelenteni :D -
#24 Mitha az Ms. pont ezért perelte volna le a gatyát a Lindows Os név bejegyzőéről, szóval ezt nekik is tudomásul kellene venni, bár inkább a céget fogják megvenni. -
#23 a #7 -ben van az igazság :D -
pemga #22 Ezzel a trükkel már bepróbálkozott a Microsoft. Szerencsére az ausztrál paplangyártók nyerték a pert, mert nem azonos szektorban engedélyezik az ottani törvények az azonos márkanevet. -
peca #21 inkabb utosebb oprendszer kellene..meg stabilabb...meg esetleg egy p3-on is eldocogjon...meg kevesebb hibaval...meg 1 nem tul fintazott kezekofelulettel...megy egy TENYLEG uj rendszerrel...biztonsagosabbal...stb.. -
Csaba #20 Perelje is be őket, hátha elállnak ettől a béna névtől. Meddig agyaltak rajta, két percig?
Sokkal ütősebb név kéne. -
#19 Windows XLISTGUWERK v1.0
A program GPL forrasu, barki felhasznalhatja, garantaltan platformfuggetlen, optimalis eroforrashasznalat es minimalis memoriahasznalat jellemzi. Minden hardvert tamogat, egyszeru kezelofelulete van. Ja, es nincs benne sem lokalis, sem remote hiba. :) -
Mice #18 :D bazzz ez űber :D
-
Roli #17 juj 4 szmájli! zért majd megbüntetnek, de igaz még lehet akkor ki kell használni
bocsi érte, de nem lehetett kihagyni -
Roli #16 védd le ezt a nevet, írj egy gagyi progit ezzel a névvel és majd ha netán talán elnevezik erre, akkor mjad majd kaszálsz! Remélem én is kapok, mint társ -
galocza #15 ive tasted my own medicine and ah, its bitter. -
Yv@n #14 Évek óta ott van. -
Yv@n #13 Nekem tetszik :) -
rolika #12 ezek a táncoló igazgatók nagyon gázosak -
#11 Egyértelműen csak pénzt akar az ürge!!! A SG meg megint lesüllyedt a bulvárszintre -
#10 Hehe, akkor legyen Windows XLISTGUWERK. Ez meg biztos nem vedett :) -
juhand #9 Ez az egész levédéses, szabadalmas, szerzői jogos buzulás ide vezet. -
#8 Ehh..
Levédetem a nevemet, és mostantól akit Norbi -nak hívnak, az perkálhat nekem -
pemga #7 Egy vállalkozó? A múltkor percek alatt tucat különféle céget sikerült összeszednem, akit Vistának hívnak :). Szerintem ez a fickó részéről puszta önvédelem, előremenekül, mielőtt még az MS perelné be jogtalan névhasználatért... >D -
#6 Hogy sajnálom az ms-t, csak azt kapja amit ő is szokott csinálni mindenféle hasonló triviális dolgok miatt...
-
merlin11 #5 Hmm! Legyen a neve Windows Smiley! Úgy is le akarja védettni! -
Hege15 #4 most szerintem lesz még egypár emberke aki a név miatt rá fog állni a windows vista-ra
-
Hege15 #3 há ja
-
FTeR #2 1. a longhorn sosem volt a neve ennek a winnek, szimpla munka (kód) név volt. mint a whistler, csak a nagy felhajtás miatt nagyon ismerté vált.
2. ez a Wall koma nem akarja az altavistát meg még ezer másik céget is beperelni? -
#1 Magyarul:
John Wall odament a redmondiakhoz, és azt mondta, hogy "skacok, ha fizettek nekem egy szép kerek összeget, akkor az nekem jó, és magatoknak is megspóroltok egy kis fejfájást". Fő az önzetlenség. :))
(Vajon az ablakgyártók is meglátogatták őket, mikor a "Windows" nevet akasztották a programjukra? :)))