Jogi problémákba ütközhet a Windows Vista

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NuCLEARScoRp
Újreg ne ugass!! A Vista nem idióta név, ellenben te az vagy!! <#eplus2><#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Back to Longhorn,a Vista idiótán hangzik.
Amúgy <#mf3> MS!
Visszakapja ez a mocsok MS örülök neki a longhorn ugy is jobb név volt.

Szivasák csak a MS t <#mf1><#mf3><#mf2><#kocsog><#violent><#gun><#banplz> Ezekért meg fel lehet jelenteni 😄 <#beka2>

ttt ttt
Mitha az Ms. pont ezért perelte volna le a gatyát a Lindows Os név bejegyzõérõl, szóval ezt nekik is tudomásul kellene venni, bár inkább a céget fogják megvenni.

precision
a #7 -ben van az igazság 😄

Bazinga!

Ezzel a trükkel már bepróbálkozott a Microsoft. Szerencsére az ausztrál paplangyártók nyerték a pert, mert nem azonos szektorban engedélyezik az ottani törvények az azonos márkanevet.
inkabb utosebb oprendszer kellene..meg stabilabb...meg esetleg egy p3-on is eldocogjon...meg kevesebb hibaval...meg 1 nem tul fintazott kezekofelulettel...megy egy TENYLEG uj rendszerrel...biztonsagosabbal...stb..
Perelje is be õket, hátha elállnak ettõl a béna névtõl. Meddig agyaltak rajta, két percig?
Sokkal ütõsebb név kéne.

h4x0r
Windows XLISTGUWERK v1.0
A program GPL forrasu, barki felhasznalhatja, garantaltan platformfuggetlen, optimalis eroforrashasznalat es minimalis memoriahasznalat jellemzi. Minden hardvert tamogat, egyszeru kezelofelulete van. Ja, es nincs benne sem lokalis, sem remote hiba. 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

😄 bazzz ez ûber 😄

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

juj 4 szmájli! zért majd megbüntetnek, de igaz még lehet akkor ki kell használni <#nyes><#banplz><#boxer><#banplz><#banplz><#falbav><#falbav><#fogmosas><#vomit><#wilting>

bocsi érte, de nem lehetett kihagyni

védd le ezt a nevet, írj egy gagyi progit ezzel a névvel és majd ha netán talán elnevezik erre, akkor mjad majd kaszálsz! Remélem én is kapok, mint társ <#nevetes1><#nezze><#nezze><#integet2>

ive tasted my own medicine and ah, its bitter.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Évek óta ott van.

Nekem tetszik 😊

ezek a táncoló igazgatók nagyon gázosak

NuCLEARScoRp
Egyértelmûen csak pénzt akar az ürge!!! A SG meg megint lesüllyedt a bulvárszintre <#eplus2><#eplus2><#boxer>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

h4x0r
Hehe, akkor legyen Windows XLISTGUWERK. Ez meg biztos nem vedett 😊

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Ez az egész levédéses, szabadalmas, szerzõi jogos buzulás ide vezet.
Kensin
Ehh..
Levédetem a nevemet, és mostantól akit Norbi -nak hívnak, az perkálhat nekem <#mf1>
Egy vállalkozó? A múltkor percek alatt tucat különféle céget sikerült összeszednem, akit Vistának hívnak 😊. Szerintem ez a fickó részérõl puszta önvédelem, elõremenekül, mielõtt még az MS perelné be jogtalan névhasználatért... >D
immovable
Hogy sajnálom az ms-t, csak azt kapja amit õ is szokott csinálni mindenféle hasonló triviális dolgok miatt...
Hmm! Legyen a neve Windows Smiley! Úgy is le akarja védettni!
most szerintem lesz még egypár emberke aki a név miatt rá fog állni a windows vista-ra
há ja
<#vigyor3>
1. a longhorn sosem volt a neve ennek a winnek, szimpla munka (kód) név volt. mint a whistler, csak a nagy felhajtás miatt nagyon ismerté vált.
2. ez a Wall koma nem akarja az altavistát meg még ezer másik céget is beperelni?
[NST]Cifu
Magyarul:
John Wall odament a redmondiakhoz, és azt mondta, hogy "skacok, ha fizettek nekem egy szép kerek összeget, akkor az nekem jó, és magatoknak is megspóroltok egy kis fejfájást". Fõ az önzetlenség. 😊)

(Vajon az ablakgyártók is meglátogatták õket, mikor a "Windows" nevet akasztották a programjukra? 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!