2348
  • Sheva

Wiltord (22)
  • Kanál
    Písz kupa előtt
  • Sheva

Cacapa
  • Kanál
    Coupet sorozat
  • Sheva
    az a baj h a hivatalos honlapon regelni kell h a képet ill videókat meg tud nézni :(
  • Kanál
    Cris hát nem egy szép legény de nem az a dolga hogy sármos legyen
  • Sheva
    de ha jól láttam kikaptunk a Tottenhamtől 1:3-ra...

• Kanál
    meg még egy
  • Sheva
    értem :)
  • Kanál
    eddzés kép
  • Kanál
    nyertünk egy kis lét a második helyért
  • Sheva
    a PEACE Kupát kinyerte nem tudja vki?
  • Sheva
  • Sheva
    Régebbi hír:

A Lyon támadója Bryan Bergougnoux a héten megegyezett a Toulouse-zal, és a lila-fehérek játékosa lett. A 22 esztendõs játékosnak még két éves szerzõdése volt a bajnokkal, amely hárommillió euróért vált meg tõle.

Bergougnoux négy éves szerzõdést kötött az új klubbal, és távozásának elsõdleges oka az állandó játéklehetõség hiánya, amelyet Toulouse-ban minden bizonnyal meg fog kapni.
  • Sheva
    tudom :)
  • Kanál
    te vagy a témaindító kérd hogy rakják be bannernak
  • Kanál
    csak dícsérte
  • Sheva
  • Sheva
    nono nem susmus kurvaisten
  • báttyó02
    juninho geciyo
  • Sheva
    csak a LYON
  • McFrost
    McFrost szereti Lyon-t, meg a Lens-t!
  • Sheva
    üdv Chievo bá
  • Sheva
  • McFrost
    LYON
  • Sheva

ha jól tudom akkor ez a stadionunk igaz?
  • Sheva
  • Kanál
    az egész csapatnak ilyen volt a haja még a kopasz Crisnek is az utolsó meccseket így játszották végig
  • Sheva
    jól áll neki :DDDDD
  • Kanál

Essien az ,,ünnepi" kék-piros-kicsit fehéres hajjal.
  • Sheva
  • Sheva
    az isteni Juninho
  • Kanál
    Michael Essien bevallotta, ha rajta múlik, mindenképp a Chelsea-hez igazol – annak ellenére, hogy az Arsenal, a Manchester United és a Real Madrid is érdeklődik iránta! A ghánai válogatott középpályást Európa egyik legnagyobb tehetségének tartják a mostani szezonja után, aminek végén a liga játékosai az év Játékosának választották.

A kékek főnöke, José Mourinho eddig sem titkolta, szeretné megszerezni a nyár folyamán a középpályást, Essien pedig elmondta, reménykedik benne, sikerül megegyeznie az angol bajnokkal – akik már fel is vették a kapcsolatot ügynökével. A Lyon persze mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa a játékost, ám kizárt, hogy a 22 éves középpályás még sokáig Franciaországban marad.

Essienért egyébként több európai sztárcsapat fut versenyt ám egyértelműnek tűnik, hogy a Chelsea van nyerő pozícióban, köszönhetően a Stamford Bridge-i csapat klasszisának. „Az ügynököm a napokban találkozik a Lyon elnökével, majd visszatérek Londonba, beszélek az ottani vezetőkkel, remélem, megtaláljuk a megoldást” – nyilatkozta a középpályás a Daily Star-nak.

„A Chelsea lenne a legjobb választás és örülök, hogy ők is szeretnének szerződtetni. Nagyszerű dolog lenne náluk játszani, hiszen ők az egyik legnagyobb csapat most Európában és mindig arról álmodtam, hogy egyszer Angliában játszhatok. Az ügynököm megsúgta, hogy a Chelsea vezetői szeretnének találkozni a Lyon előjáróival, ám egyelőre még nem találtak megfelelő időpontot. Állítólag egy 5 éves kontraktust nyújtanának elém.”

Amikor Essient arról kérdezték, hogy igaz-e, hogy az Arsenal, a Real és az MU is érdeklődik iránta, elmondta, Madridba költözésének egyik gátja, hogy a királyiaknál már nem szerepelhet több, nem EU-s játékos.

Mindazonáltal egy biztos: ha a Chelsea komolyan meg szeretné venni Essient, akkor minden erejére szüksége lesz, hogy meggyőzze a lyoniakat.
  • Sheva
  • Sheva
    ugyebár tudjuk h Tomasson a Stuttgartba ment
  • Sheva
    Govou
  • Sheva

egy régebbi kép
  • Kanál
    A Lyon játékosa, Sidney Govou nem titkolja, hogy jól döntött a nyáron, amikor maradt a Lyon csapatában. A csatárt többen is vitték volna, de végül egyik kérőjének sem mondott igent.
    - A nyáron azért maradtam, mert ez az a francia csapat, amelyik folyamatosan képes fejlődni - mondta Govou. - Ha egyszer távozom, az sem egy nagyobb klub kedvéért fog történni, hanem az új kihívásért. Úgy gondolom, hogy mentálisan a topon vagyok, többek között ennek is köszönhető, hogy kissé letisztult a játékom.

• Kanál
    március előtti hírek A Lyon vezetői a nyáron mindenféleképpen csatárral szeretnék megerősíteni a csapatot, és erre két fő kiszemeltjük van.
    Az egyik Jon Dahl Tomasson, az AC Milan üdvöskéje, a másik David Trezeguet, a Juventus labdarúgója. Kettejük közül a dán megszerzése tűnik nehezebbnek, hiszen őt 2009-ig szerződés köti milánóiakhoz, a francia ugyanakkor szeretne távozni Torinóból.
    - Nem tudom, meddig maradok Milánóban, de mindenre nyitott vagyok a jövőt illetően - nyilatkozta Tomasson.
    Trezeguet érkezésére azért van nagyobb esély, mert a Juventus éppen a Lyon játékosát, a ghánai Michael Essient szeretné leigazolni, így könnyen létrejöhet a "csereüzlet".
  • Sheva
    nem találok seholsem csapatképet :(