2348
-
#385 Essiennel tuti bajnokok leszünk ismét :) -
#384 nagyszerű :))))) -
#383 ean-Michael Aulas, a Lyon elnökének véleménye szerint lezárult Michael Essien átigazolási ügye, az afrikai középpályás nem lesz a Chelsea játékosa. Aulas szerint további megbeszélések nem szükségesek, mert az álláspontok nagyon távol vannak egymástól. A franciák 31 millió font alatt nem állnak szóba a szigetországiakkal, a londoniak viszont ennyit nem adnak a kiszemeltjükért.
Kedden utoljára(?) ültek egymással le tárgyaló asztalhoz a felek, de megegyezés nélkül álltak fel onnan.
"London megkapta az Olimpiát, de nem kapja meg Essient!" - nyilatkozta Aulas a Lyon hivatalos weblapján.
-
#382 Lyon president blasts Chelsea over Essien: They think we're country bumpkins
tribalfootball.com - August 9, 2005
Lyon president Jean Michel Aulas has ruled out a move to Chelsea for midfielder Michael Essien.
Aulas snubbed the chance to meet Blues owner Roman Abramovich to discuss the 22-year-old midfielder. Aulas said: "The Essien case is closed and he will remain at Lyon.
"England have won the Olympics but Chelsea will not get Michael Essien."
He continued: "There will be no new meeting involving myself [and Chelsea owner Roman Abramovich].
"They thought we were just country bumpkins with our berets and a baguette in our pockets. That's not the way it works at Lyon."
On Essien, Aulas said: "Maybe it's going to take him a week, maybe a little bit longer but one knows that when a dream does not come true, one is quickly back down on earth.
"And Michael is not unhappy here. He is at a great club which promises him a nice deal. Some things are much worse in life." -
#381 Fura indok miatt nem játszik manapság Michael Essien a Lyonban. A Chelsea által csábított afrikai játékos indokként azt hozta fel, hogy tart egy esetleges sérüléstől, amely meghiúsítaná a szerződtetését a londoniakhoz. A múlt héten José Mourinho, a kékek menedzsere lenyilatkozta, hogy nagy valószínűséggel a középpályást nem tudják elcsábítani a Lyontól, mert a klub nem akarja őt elengedni.
Fabien Piveteau, Essien menedzsere a következőket mondta a BBC-nek Essien döntéséről:
"Ez élete esélye, és nem akarja elszalasztani. Attól tart, hogy esetleg súlyosan megsérül, és akkor kettétörik a karrierje. A Lyonnak meg kellene végre értenie, hogy ügyfelem nem akar náluk maradni. Természetesen Gerard Houllier vezetőedző nem túl boldog Essien döntése miatt." -
#380 na miért a banner mellett van a zöveg mikor entert tettem közéjük? -
#379 itt vok -
#378 thx -
Rudee #377 Ezt töltsd le és PhotoShoppal bármekkora méretben meg tudod nyitni. -
Kanál #376 vagy ennél is nagyobb köll? -
Kanál #375 ez nagyobb -
Kanál #374 -
#373 hát jó nagy... sokkal nagyobb mint pl a bannerba van -
Kanál #372 mekkora az a nagyon nagy? :d -
#371 te kanál nincs egy nagyon nagy Lyon-os logod? -
#370 pill van még egy kis dolgom utána csinálom -
Kanál #369 höhö akkor írjad a soszó elleni győzelmet :o -
#368 na megkaptam a házigazda jogot :) -
#367 a cselszki Tiagot meg pénzt adna Essienért -
Rudee #366 Szerintem tökre igaza van, fiatal és ha eligazol sokkal többet fejlődhet. Lyon vezetősége köcsögösködik, belőle akarnak meggazdagodni, pedig örülhetnének ha kapnak érte 20 milliót, nem pedig 50et. -
Kanál #365 met pöcs a cselszki egy játékostemető nem játszana sokat max 3-4 perceket -
#364 azé kurva nagy szája van bazze ennek az Essiennek!
nem h maradna a seggén a Lyonba -
Csesza #363 -
Michael Essien sztrájkba lépett Lyonban
"Mostantól nem játszom sem a junioregyüttesben, sem az első csapatban - jelentette ki a 22 éves jobblábas futballista az angol Daily Mirror című napilapnak. - Úgy érzem, nagyon megaláztak Lyonban. Nem értem, miért bánnak így velem."
A nyár egyik leghosszabb átigazolási ügyében a francia bajnok Lyon nem hajlandó kompromisszumra, továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a Chelsea 32 millió fontot fizessen Essienért. Jean-Michel Aulas klubelnök tegnap kijelentette: a tárgyalások zsákutcába jutottak, a jelenlegi helyzetben nincs értelme újra találkozni az angol bajnokcsapat vezetőivel. Essiennek egyébként még három évig szerződése van a Lyonnal.
A ghánai légiós nem lépett pályára a Lyon színeiben a francia bajnokság első két fordulójában, és mindenképpen a Chelsea-ben akarja folytatni a pályafutását.
"A klubom tudja, hogy távozni akarok, az ügy minden mozzanatáról időben tájékoztattam őket - mondta Essien. - Azt is világosan elmondtam nekik, hogy többé nem játszom a csapatban. Hallottam, hogy az elnök azt mondta, más angol csapatok, például az Arsenal és a Manchester United is, érdeklődnek irántam, de sehol máshol nem szeretnék futballozni a Chelsea-n kívül."
"Nem megyek más csapathoz, még a Real Madridhoz sem. A Chelsea akar engem, én náluk szeretnék játszani, és éppen ezért keserít el annyira ez a mostani helyzet. A Lyonnál mást mondanak és mást tesznek, ez nem jó nekem és nem egészséges a csapatnak sem. Minél gyorsabban megoldják ezt a helyzetet, annál jobb."
Michael Essienéhez némileg hasonlít a brazil Robinho esete, aki korábban a Santosnál választotta a munkamegtagadást, mert a klubja hasonló vitába keveredett a Real Madriddal. Robinho ügye azóta megoldódott, ám a Santos beperelte őt. -
#361 biztos h maradni fog majd meglátjátok de örülnék ha a Éyonba kötne ki :) -
Csesza #360 én remélem lyonba megy, de sztem a legjobban akkor járna ha mencseszterbe menne, az ő stílusa, de én azt is eltom képzelni amien hülye hogy marad madridban -
Kanál #359 mencseszterbe nem megy mert utálja őket nyúkásztl nem indul európai kupába hozzájuk sem megy wengernek nem kell még egy csatár ezt úő nyilatkozta szal irány Lyon :o -
Csesza #358 A Lyon is lecsapott Owenre
Lyon, augusztus 5., 10.25 Az angol sztárklubokkal kell megvívniuk a harcot.
A Lyon elnöke Jean-Michel Aulas bejelentette, hogy fel szeretnék venni a harcot az angol sztárcsapatokkal Michael Owen megszerzéséért. A válogatott játékos Baptista és Robinho érkezése után biztosan távozik a Real Madridtól, de hogy hol folytatja, az még nem dőlt el.
A francia bajnok szeretné még egy támadóval megerősíteni keretét, és erre most igazán nagy lehetőség adódhat, igaz, a harcot a MU-val, az Arsenallal és a Newcastlellel kellene felvenni, ami viszont egyáltalán nem tűnik könnyűnek.
- Szeretnénk, ha Owen csatlakozna hozzánk, vele még a mostaninál is ütőképesebb lehetne a csatársorunk - nyilatkozta Aulas.
nb1.hu -
#357 Lyon, augusztus 2., 18.10 A brazil Nilmarral később még számolnának.
A Lyon csapata kölcsönadná tehetséges csatárát, a brazil Nilmart. A fiatal játékos nem igazán tudná beverekedni magát a bajnok kezdőcsapatába, ahol olyan támadók vannak előtte, mint a norvég Carew, a francia Wiltord, Frau és Govou.
A Sochaux vezetősége máris megkereste Aulas elnököt, mivel úgy gondolják ütőképes párost alkothatna egykori honfitársával, az immár tunéziai válogatott Santossal.
A jövő feltétlenül Nilmaré hiszen még csak 21 éves.
(Páll)
-
#356 kira télleg -
Kanál #355 zsír a Lyon női csapata :P
-
#354 A Manchester United és az Arsenal is megpróbálkozik a Lyon középpályása, Michael Essien megszerzésével. Ez persze nem lesz könnyű, mivel a Lyon vezetői egyelőre elhárítják a Chelsea folyamatos támadásait. A játékos már többször hangsúlyozta, hogy csatlakozna a londoni Kékekhez, de a franciák 45 millió euró alatt nem akarnak megválni tőle.
A legutóbbi négy év francia bajnokának első idei mérkőzésén Essien nem játszott, és sokan úgy gondolták, hogy ezzel tiltakozik az ellen, hogy nem engedik el, de végül kiderült, hogy egy ételmérgezés miatt volt távol.
Sir Alex Ferguson a Vörös Ördögök menedzsere elmondta, hogy ők szívesen a zsebük mélyére nyúlnának Essien megszerzése érdekében. -
#353 07-08-2005
Lyon - Strasbourg
14-08-2005
Marseille - Lyon
20-08-2005
Lyon - Nancy
27-08-2005
Auxerre - Lyon
10-09-2005
Lyon - Monaco
17-09-2005
Bordeaux - Lyon