2348
-
#465 J. Berthod is besárgult -
Kanál #464 jött helyette tiago és fred így a zsír bár essienért kár nem érdekel h nem akart itt játszani én nagyon szerettem :c -
#463 jó ez a lijon jóhogy elment a pénzsóvár essien
nem is kell ide
-
Kanál #462 4 lövésből 3 kapura -
Kanál #461 juni-carew-juni olt a lapda útja aztán cool kapujába -
Kanál #460 nesztek n00b managerek a kezdő:
Coupet
Réveillère, Cris, Caçapa (c), Berthod
Clément, Diarra, Juninho
Govou, Carew, Malouda
:DDDDDDD -
Kanál #459 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#458 0:2 -
#457 -
#456 jam télleg jó esne a kicsi kis milanos szívednek mi??? :PPP -
#455 hát jó lenne ha rúgnánk még gólt vagy gólokat -
#454 aztán Diarra kapott egy sárgát -
Kanál #453 úgy nehezen hogy még be se mutatták -
#452 vezetünk M. Diarra góljával 1:0-ra -
#451 :DDD
fogomis
-
#450 így úgyis nézni kell :PPPPP -
#449 akko gyorsan ha jáccodik akko nézem :DDDD -
#448 nem tudom most értem haza és még pár üzenetet kell elolvasnom -
#447 fred már játszik?? -
#446 na este remélem egy megnyugtató győzelmet aratunk -
#445 sztem is
hmm carew, fred..... ütős lesz -
Rudee #444 Freddel nagyon jól jártak. -
Kanál #443 Fred iszonyat nagy isten sokat nyertünk rajta főleg hogy Tiago is itt van ^^ -
#442 A Chelsea játékosa, Tiago mellett a csatársort is igyekszik megerősíteni a francia Lyon csapata. Méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis 12 millió euró ellenében leszerződtette a mindössze 21 esztendős brazil támadót, Fredet.
A csatárról tudni kell, hogy elmúlt 43 találkozóján 40 alkalommal volt eredményes, amellyel messze kiemelkedik a brazil bajnokság góllövői közül. A fiatal játékos feladata annak a Nilmarnak a helyettesítése lesz, aki kölcsönben a Corinthianshoz ment.
"Nagyon boldog vagyok, hogy sikerül Európába szerződnöm" - nyilatkozta Fred. "Szombaton Franciaországba utazom, hogy mindent elrendezzek, majd ezt követően aláírjam az új szerződésemet. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy egy nagy csapatban játszhatok, és részt vehetek a Bajnokok Ligájában."
-
#441 én még bizakodom :) -
Rudee #440 *esélye -
Rudee #439 Ha egy évvel korábban lenne a meccs akkor lenne esélyes a Lyonnak, de most nincs. -
Kanál #438 a real ellen hát persze -
#437 majd meglátod h 1:0-ra vagy 2:1-re nyerünk -
Kanál #436 vótmá :D -
Kanál #435 lófaszt -
#434 A Lyon gárdája megegyezett a Chelsea vezetőségével a portugál Tiago Mendes szerződtetésével kapcsolatban, immár csak a játékos aláírása hiányzik ahhoz, hogy 10 millió euró kerüljön jóváírásra az angolok bankszámláján (a játékos egyébként így helyet cserélhet a ghánai Michael Esiennnel). A 22 éves futballista már a tavalyi szezonban is sokat tartózkodott a kispadon, ráadásul az eddig lezajlott két bajnoki találkozóra mégcsak nem is nevezték. Tehát elmondhatjuk, hogy jó döntést hozna azzal, ha átköltözne Lyonba.
- Tiago ügye már lezártnak tekinthető - mondta a francia L'Équipe-nek Jean-Michel Aulas, a Lyon első embere.
A játékos augusztus 31-én csatlakozhatna a Gérard Houllier keretéhez. -
#433 Realt otthon bezúzzuk -
Kanál #432 2. helyen továbbmegy a csapat :c -
#431 rotty :DDD -
Rudee #430 BL, F csoport: Real Madrid, Lyon, Olympiakos, Rosenborg -
Kanál #429 bazeg F csoportban Reallal :o -
#428 Lyon set to land Chelsea midfielder Tiago
tribalfootball.com - August 23, 2005
Olympique Lyon are set to land Chelsea midfielder Tiago.
The Portugal international is set to join Chelsea signing Michael Essien's old club in an £8 million deal.
Tiago, 24, arrived from Benfica last July but failed to hold down a first-team spot. -
#427 sajnos -
Rudee #426 De a jobb gólkül. miatt Ők az elsők.