2348
-
#786 -
#785 -
#784 -
#783 -
#782 F csoport
1. Olympique Lyon 6 5 1 0 13-4 16
2. Real Madrid 6 3 1 2 10-8 10
3. Rosenborg 6 1 1 4 6-11 4
4. Olimpiakosz 6 1 1 4 7-13 4 -
#781 Olympique Lyon - Rosenborg 2-1 (1-0)
Lyon
v.: Jimenez (spanyol)
Lyon: Vercoutre - Réveillére (Clerc, 83.), Cris, Diatta, Monsoreau - Wiltord, Pedretti, Clément, Ben Arfa - Benzema (Beynie, 90.), Carew (Fred, 55.)
Rosenborg: Espen Johansen - Basma, Lago, Kvarme, Dorsin - Winsnes, Riseth (Tettey, 81.), Frode Johnsen - Braaten, Helstad (Ödegaard, 57.) Storflor (Eguren, 83.)
gól: Benzema (33.), Fred (93.) illetve Braaten (68.) -
#780 Sidney Govou már az első akciók egyikében megkerülős csellel, majd köténnyel alázta meg a párizsi Bernard Mendyt – ebből sejteni lehetett, milyen sors vár a fővárosiakra Lyonban. Gyorsan meg is született az első hazai gól (Fred fordulásból ágyúzta be a Tiago rossz lövése után eléhulló labdát), és ugyan a második találat alig előzte meg a hármas sípszót (John Carew lőtte 18-ról), a két csapat közötti különbség óriási volt. A PSG csak helyzetecskékig jutott el, miközben a lyoniak cifrázták rendesen – Juninho Pernambucano, például, átlépős cselek sorozata után emelt a kapufára.
"Úgy közelítettünk a meccshez, mintha a Bajnokok Ligájában rendezték volna, csak teljes erőbedobással törhettük meg a párizsiakat – udvariaskodott Gérard Houllier, a lyoniak edzője, ám kollégája, Laurent Fournier másképp látja a helyzetet: – Sajnos csak ők játszanak a BL-ben, mi tavaly a bennmaradásért küzdöttünk. Most mély árok húzódik a két klub között."
Az OL jelenlegi legközelebbi üldözője, az Auxerre – Vadócz Krisztián nélkül – nem könyörült a Nantes-on. A "kanárivadászat" Benoit Cheyrou hosszú indításával kezdődött (Peguy Luyindula meg sem állt a labdával a kapuig), majd szép cselsorozatot követő bombagóljával végződött – közben Luyindula duplázott, és a megelőző két fordulóban háromszor betaláló Luigi Pieroni is belőtte a szokásos gólját.
(nso) -
Kanál #779 ezek meg lemaradtak
-
Kanál #778 több 4 hónapja már beraktam de nöpö -
#777 video -
#776 -
#775 -
#774 -
#773 -
#772 -
#771 -
#770 -
#769 na végre sikerült regelni a Lyon hivatalos oldalára -
#768 ugylátszik eddig tartott a divatdrukkolása,most mindenki a barszához áll át^^ -
Kanál #767 Házigazda kicsit ápolhatná a topikot bannercsere hivatalos oldalt banner alás satöbbi így nagyon csicska -
#766 akarom mondani KanálNAK,és a LyonNAK -
#765 grat nektek -
Kanál #764 -
Kanál #763 egyébként lassan 3 hónapja európa legjobb klubjának számít a Lyon 79 ponttal ^^ -
Kanál #762 Htx, Psgnek sincs már esélye hogy megszorítsa a Lyont hiába messze még a vége :D -
#761 grat a győzelemhez! -
#760 jaja
ott a pont -
Kanál #759 lóarcú egy zseni de ettől függetlenül kurvanyját rühellem úgy ahogy van meg a hordáját akik azóta imádják amióta barkaszban játszik, csicska ronaldringyó fanok psg-ben még azt se tudták ki ez csak akkor amikor már nó kámpos pöcs lett -
#758 első mondatot nagyon megaszontam :DDDDDDDDDD -
#757 :OOOOOOOOO
hát barszába énse csiptem már,de azért titokban mindig csíptem
de a loképüvel nemtudok megbarátkozni,márcsak azértse mert barszás -
Kanál #756 Rivaldo csicska, már csíragyík barkaszban is utáltam hiába brazil, maradt volna deporban -
#755 ezikaz
mondjuk én még rivaldora lennék kiváncsi hogynyomja olimpyakosba o: -
Kanál #754 Robi Carlos nyerhetett volna, ha valaki akkor ő megérdemli az öregek közül -
Kanál #753 múzeumok biztos sokat fizetnek érte ^^ -
#752 :DDD!
de amugy voltak nagyon érdekes emberek akik elég jó helyen végeztek...pl. maldini :|:|:|
nemtom mitkeres egyáltalán az első 20ba :| -
Kanál #751 :DDDDDD zsokéja még mindig keresi, elkésik a loviról mi lesz szegénnyel -
#750 mondjuk viszatérve aza aranylabdára,lopofának azér bemosnék egyet kettőt -
Kanál #749 :DDDDD -
#748 hn
[várakozo állásba teszi magát]
-
#747 essien?????
hát nemtom de azon kivül hogy a cselszki megvette 30akárhány millioért,nemsokat mutatott fel amivel az általad felsoroltak elé kerülhetett volna....
mondjuk carraghert nem nagyon ismerem
zidane hiába öreg,még midnig a világ egyik legtechnikásabb játékosa,és ha formába van,akárkit ott szopat ahol akar
riquelme meg az utóbbi időbe az egyik fő játékosa a villarealnak....mondjuk már nemlep meg hogy a villareal(ami ugye az egyik szeretett csapatod a sok közül)nemvagy tisztába iylen alapvető dolgokkal :\