Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

höhö

BUDA > miskolc.

kolöröm Lyon módra

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

Sheva
így van <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fernando torres
nélküle is
messze a legjobb franscöááá csapat a tietek

Sheva
Lyon, augusztus 10., 11.30 A ghánai középpályásról lemondhat a Chelsea.

Véget ért a nyári átigazolási szezon egyik leghosszabb története, de nem úgy, ahogy az angol Chelsea gárdája gondolta. A Lyon elnöke ugyanis semmi pénzért nem engedi el Michael Essient. A ghánai játékosnak nagy bánata, hogy nem erõsítheti az idei szezonban a tavalyi angol bajnokot, de már nem ódzkodik attól, hogy továbbra is a franciáknál kell folytatnia.
A kékek 38 millió eurót és a portugál Tiago Mendest ajánlották fel a 22 éves játékosért.
- Az angolok megkapták az olimpiát, de Essienrõl le kell mondaniuk - nyilatkozta ellentmondást nem tûrõen Jean-Michel Aulas, a Lyon elnöke.

Sheva
Essiennel tuti bajnokok leszünk ismét 😊

Sheva
nagyszerû 😊))))

fernando torres
ean-Michael Aulas, a Lyon elnökének véleménye szerint lezárult Michael Essien átigazolási ügye, az afrikai középpályás nem lesz a Chelsea játékosa. Aulas szerint további megbeszélések nem szükségesek, mert az álláspontok nagyon távol vannak egymástól. A franciák 31 millió font alatt nem állnak szóba a szigetországiakkal, a londoniak viszont ennyit nem adnak a kiszemeltjükért.

Kedden utoljára(?) ültek egymással le tárgyaló asztalhoz a felek, de megegyezés nélkül álltak fel onnan.

"London megkapta az Olimpiát, de nem kapja meg Essient!" - nyilatkozta Aulas a Lyon hivatalos weblapján.

Sheva
Lyon president blasts Chelsea over Essien: They think we're country bumpkins
tribalfootball.com - August 9, 2005

Lyon president Jean Michel Aulas has ruled out a move to Chelsea for midfielder Michael Essien.

Aulas snubbed the chance to meet Blues owner Roman Abramovich to discuss the 22-year-old midfielder. Aulas said: "The Essien case is closed and he will remain at Lyon.

"England have won the Olympics but Chelsea will not get Michael Essien."

He continued: "There will be no new meeting involving myself .

"They thought we were just country bumpkins with our berets and a baguette in our pockets. That's not the way it works at Lyon."

On Essien, Aulas said: "Maybe it's going to take him a week, maybe a little bit longer but one knows that when a dream does not come true, one is quickly back down on earth.

"And Michael is not unhappy here. He is at a great club which promises him a nice deal. Some things are much worse in life."

Sheva
Fura indok miatt nem játszik manapság Michael Essien a Lyonban. A Chelsea által csábított afrikai játékos indokként azt hozta fel, hogy tart egy esetleges sérüléstõl, amely meghiúsítaná a szerzõdtetését a londoniakhoz. A múlt héten José Mourinho, a kékek menedzsere lenyilatkozta, hogy nagy valószínûséggel a középpályást nem tudják elcsábítani a Lyontól, mert a klub nem akarja õt elengedni.

Fabien Piveteau, Essien menedzsere a következõket mondta a BBC-nek Essien döntésérõl:

"Ez élete esélye, és nem akarja elszalasztani. Attól tart, hogy esetleg súlyosan megsérül, és akkor kettétörik a karrierje. A Lyonnak meg kellene végre értenie, hogy ügyfelem nem akar náluk maradni. Természetesen Gerard Houllier vezetõedzõ nem túl boldog Essien döntése miatt."

Sheva
na miért a banner mellett van a zöveg mikor entert tettem közéjük? <#szomoru1>

gabber_saviola
itt vok

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sheva
thx <#eljen>

Rudee
Ezt töltsd le és PhotoShoppal bármekkora méretben meg tudod nyitni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

vagy ennél is nagyobb köll?

BUDA > miskolc.

ez nagyobb

BUDA > miskolc.

BUDA > miskolc.

Sheva
hát jó nagy... sokkal nagyobb mint pl a bannerba van

mekkora az a nagyon nagy? :d

BUDA > miskolc.

Sheva
te kanál nincs egy nagyon nagy Lyon-os logod?

Sheva
pill van még egy kis dolgom utána csinálom

höhö akkor írjad a soszó elleni gyõzelmet :o

BUDA > miskolc.

Sheva
na megkaptam a házigazda jogot 😊

Sheva
a cselszki Tiagot meg pénzt adna Essienért

Rudee
Szerintem tökre igaza van, fiatal és ha eligazol sokkal többet fejlõdhet. Lyon vezetõsége köcsögösködik, belõle akarnak meggazdagodni, pedig örülhetnének ha kapnak érte 20 milliót, nem pedig 50et.

Szar Bayern, szar Bayern :)

met pöcs a cselszki egy játékostemetõ nem játszana sokat max 3-4 perceket

BUDA > miskolc.

Sheva
azé kurva nagy szája van bazze ennek az Essiennek!
nem h maradna a seggén a Lyonba <#boxer>

<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3>

Sheva

Michael Essien sztrájkba lépett Lyonban

"Mostantól nem játszom sem a junioregyüttesben, sem az elsõ csapatban - jelentette ki a 22 éves jobblábas futballista az angol Daily Mirror címû napilapnak. - Úgy érzem, nagyon megaláztak Lyonban. Nem értem, miért bánnak így velem."

A nyár egyik leghosszabb átigazolási ügyében a francia bajnok Lyon nem hajlandó kompromisszumra, továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a Chelsea 32 millió fontot fizessen Essienért. Jean-Michel Aulas klubelnök tegnap kijelentette: a tárgyalások zsákutcába jutottak, a jelenlegi helyzetben nincs értelme újra találkozni az angol bajnokcsapat vezetõivel. Essiennek egyébként még három évig szerzõdése van a Lyonnal.

A ghánai légiós nem lépett pályára a Lyon színeiben a francia bajnokság elsõ két fordulójában, és mindenképpen a Chelsea-ben akarja folytatni a pályafutását.

"A klubom tudja, hogy távozni akarok, az ügy minden mozzanatáról idõben tájékoztattam õket - mondta Essien. - Azt is világosan elmondtam nekik, hogy többé nem játszom a csapatban. Hallottam, hogy az elnök azt mondta, más angol csapatok, például az Arsenal és a Manchester United is, érdeklõdnek irántam, de sehol máshol nem szeretnék futballozni a Chelsea-n kívül."

"Nem megyek más csapathoz, még a Real Madridhoz sem. A Chelsea akar engem, én náluk szeretnék játszani, és éppen ezért keserít el annyira ez a mostani helyzet. A Lyonnál mást mondanak és mást tesznek, ez nem jó nekem és nem egészséges a csapatnak sem. Minél gyorsabban megoldják ezt a helyzetet, annál jobb."

Michael Essienéhez némileg hasonlít a brazil Robinho esete, aki korábban a Santosnál választotta a munkamegtagadást, mert a klubja hasonló vitába keveredett a Real Madriddal. Robinho ügye azóta megoldódott, ám a Santos beperelte õt.

Sheva
biztos h maradni fog majd meglátjátok de örülnék ha a Éyonba kötne ki 😊

én remélem lyonba megy, de sztem a legjobban akkor járna ha mencseszterbe menne, az õ stílusa, de én azt is eltom képzelni amien hülye hogy marad madridban

mencseszterbe nem megy mert utálja õket nyúkásztl nem indul európai kupába hozzájuk sem megy wengernek nem kell még egy csatár ezt úõ nyilatkozta szal irány Lyon :o

BUDA > miskolc.

A Lyon is lecsapott Owenre

Lyon, augusztus 5., 10.25 Az angol sztárklubokkal kell megvívniuk a harcot.

A Lyon elnöke Jean-Michel Aulas bejelentette, hogy fel szeretnék venni a harcot az angol sztárcsapatokkal Michael Owen megszerzéséért. A válogatott játékos Baptista és Robinho érkezése után biztosan távozik a Real Madridtól, de hogy hol folytatja, az még nem dõlt el.
A francia bajnok szeretné még egy támadóval megerõsíteni keretét, és erre most igazán nagy lehetõség adódhat, igaz, a harcot a MU-val, az Arsenallal és a Newcastlellel kellene felvenni, ami viszont egyáltalán nem tûnik könnyûnek.
- Szeretnénk, ha Owen csatlakozna hozzánk, vele még a mostaninál is ütõképesebb lehetne a csatársorunk - nyilatkozta Aulas.

nb1.hu

Sheva
Lyon, augusztus 2., 18.10 A brazil Nilmarral késõbb még számolnának.

A Lyon csapata kölcsönadná tehetséges csatárát, a brazil Nilmart. A fiatal játékos nem igazán tudná beverekedni magát a bajnok kezdõcsapatába, ahol olyan támadók vannak elõtte, mint a norvég Carew, a francia Wiltord, Frau és Govou.
A Sochaux vezetõsége máris megkereste Aulas elnököt, mivel úgy gondolják ütõképes párost alkothatna egykori honfitársával, az immár tunéziai válogatott Santossal.
A jövõ feltétlenül Nilmaré hiszen még csak 21 éves.
(Páll)

Sheva
kira télleg <#eljen>

zsír a Lyon nõi csapata 😛

BUDA > miskolc.

Sheva
A Manchester United és az Arsenal is megpróbálkozik a Lyon középpályása, Michael Essien megszerzésével. Ez persze nem lesz könnyû, mivel a Lyon vezetõi egyelõre elhárítják a Chelsea folyamatos támadásait. A játékos már többször hangsúlyozta, hogy csatlakozna a londoni Kékekhez, de a franciák 45 millió euró alatt nem akarnak megválni tõle.
A legutóbbi négy év francia bajnokának elsõ idei mérkõzésén Essien nem játszott, és sokan úgy gondolták, hogy ezzel tiltakozik az ellen, hogy nem engedik el, de végül kiderült, hogy egy ételmérgezés miatt volt távol.
Sir Alex Ferguson a Vörös Ördögök menedzsere elmondta, hogy õk szívesen a zsebük mélyére nyúlnának Essien megszerzése érdekében.

Sheva
07-08-2005
Lyon - Strasbourg

14-08-2005
Marseille - Lyon

20-08-2005
Lyon - Nancy

27-08-2005
Auxerre - Lyon

10-09-2005
Lyon - Monaco