Olympique Lyon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Most tényleg ez a támadás h Benzema fenntvan, és egyetlen játékos megy fel vele, akinél a labda van ? 😮O

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sajna nemlátom a meccset, de remélem azért nem annyira kilátástalan a helyzet
Mor3llo
Elnézve a tavalyi attraktív támadójátékot, ez a mostani elég...hogyismondjam fura.Benzema nem oldhat meg mindent elõl, kellene neki a segítség.Ezekkel a gyors oldali elfutásos kontrákkal nem tudom mire megyünk:S

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
BENZEMAAAAA....basssssssszus :@@@

Mor3llo
Az utóbbi percekben kis nyomást gyakoroltunk a mennyura...erre jött egy Rooney helyzet, de megúsztuk.
Mellesleg annyira látszódik a játékon h nincs 1 vérbeli futós balszélsõ :S

Mor3llo
Kezdõ csapatok:
OL : Coupet, Grosso, Squillaci, Boumsong, Réveillère, Toulalan, Källström, Juninho (Cap.), Clerc, Govou, Benzema
Manchester United : Van der Sar, Evra, Ferdinand, Vidic, Brown, Anderson, Scholes, Hargreaves, Giggs, Ronaldo, Rooney

A meccs szempontjából talán még nem, de általánosságban már jó hír, hogy Cris már a padon ül!

A world champion for Juventus. Market rumors told that Juventus want to bring back in Italy Fabio Grosso.

Hajrá Lyon!
Manchester United target Karim Benzema has claimed he would rather play in Spain or Italy than England.

Sir Alex Ferguson is a confirmed fan of Benzema and his Lyon team-mate Hatem Ben Arfa.

But the France international has told the Spanish press that his future lies in La Liga.

"I like the Spanish and Italian leagues," he told Don Balon.

"The Premier League does not hold too much attraction to me.

"Although they have great teams and I consider that I could play there, the style of game they play does not attract me.

"I love La Liga because they play beautiful football there.

"As far as football is concerned, Barca are the team I prefer today because they play it on touch," he said.

"I must admit I like Real Madrid as well, even if they are more focused on defending.

"Barca also give young players the chance to play alongside stars, which helps them improve a lot.

"In Italy football is stronger and more based on tactics and it's more difficult to impose yourself, but I consider it a very good league as well."

Speaking ahead of Lyon's clash with United, Manchester United boss Ferguson admitted that the French club could be very proud of their young striker whilst also admitting he's in the market for a forward.

"It's an area we tried to strengthen last summer and I don't think that has left us," he told the Daily Star.

"We have big hopes for Danny Welbeck and we have Frazier Campbell, who has done well at Hull, coming back.

"But both are very young. Ben Arfa and Benzema are 20. Benzema is a local boy, which I am sure gives Lyon pride."

Hajrá Lyon! Mindent bele szerdán!!! Gyerünk fiúk!
Én bízom a sikerünkben. ALLEZ LYON!!!

Scholes18
szerdán nagy meccs lesz, mindent bele!

Glory Glory Man United!!

According to spanish medias, after Sao Paulo and Palmeiras also Valencia are tracking O.L. striker Fred.

Hajrá Lyon!
<#hehe>

hát ezt nem ide akartam :/:/:/

Kikaptunk a Le Manstól :/

Arsenal - Everton
1 2
12 Helyzet 12
7 Kapura 4

....És sorozatban harmadik meccsen "kaptam öngólt"

Majd bõven az lesz 😛

azt nemértem Loi Rémy bevan irva MU ellen de a lens be van akkor hogy lehet hogy jõnni fog vagy jõhet a MU ellen???
lehet hogy a képessportba elirták???

Rockynhooo
persze ez nagyon yo , mármint a Lyon részérõl ez a magatartás amit most nyomnak , ez nekem is tetszik 😊 sõt örülök neki 😊!
de nekem úgy jön le mintha a Lyon szurkolok azt hinnék ,hogy Ben Arfa vagy teszem azt Benzema egy C.Ronaldo kaliberû játékos :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mor3llo
bizony..ez egyértelmû cukkolás, hogy vegyék észre magukat az érdeklõdõ klubbok 😄

magyarul: végre rájöttek Lyonban, hogy meg kell kérni a játékosok árát 😄
Ha meg igen, akkor is igen jól járunk 😛

nem él itt álomvilágban senki... csak ezzel finoman közölve van, hogy senki nem megy sehova 😄
Rockynhooo
kicsit álomvilágban éltek Karcsikám 😄

én max ben arfa c.ronaldo csere de azt is ugy hogy fél évre de 2 1 ért azért már kicseszés

looooool, hát igen, mindenkinek megvan az ára 😄DDDDD

- Beszéltem Alex Fergusonnal, aki arra kért, engedjem el a csapatához csatárainkat, Karim Benzemát és Hatim Bent - mondta Aulas. - Azt feleltem neki, hogy részemrõl nincs akadálya az üzletkötésnek, de van két feltételem.
- A csatáraink csak nyáron mehetnek és cserébe kérjük értük Cristiano Ronaldót. Ha ezt elfogadják a manchesteriek, akkor megállapodhatunk.

Benzema és Ben ebben a szezonban 22 gólt szerzett a Lyonban.

azért az vicces C.Ronaldot kérik ben arfáért?<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>de legalább nálnuk maradnak<#nevetes1>

Rockynhooo
én is itt vok ám Kareszkám <#idiota>

úgylátom kezd alakulni itt a Lyonos keménymeg a fórumond 😄DDD
Igen, és majd oda is adjuk... Álmodik a nyomor, korog a gyomor...

Mor3llo
van kurázsi a manusban 😄

9csöves9
eh ez nagyon nagy

pénzt és Ronaldot kérnék cserébe😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Lyon's chairman Jean Michel Aulas has stopped the interest of Manchester United for the young ace Hatem Ben Arfa (20), declaring: "If Manchester United want him, will have to offer us Cristiano Ronaldo plus money, otherwise we can't speak about ". The maximum executive, including also the other phenomenon Benzema (20) in the speech, has added: "They will not leave the club at least for other two years, we want to build our future with them".

Hajrá Lyon!
nemazért de ben arfa átigazolási hir MÉG CSAK oktoberben volt-..-
juninhot senksie akarja marad nálunk benzemárol sok pletyka van de remélem marad még 1-2 évig

Na, csakhogy rátaláltam erre a topikra. Allez Lyon! 😊 Benzemat nem adjuk, se Ben Arfat, se Juninho, se nem tudom még hány fajta átigazolási pletyka kellt szárnyra. Benzema nálunk akar, és fog is elérni sikereket 😊

Mor3llo
Érdeklõdjenek csak 😊

According to The People, after Chelsea, Real Madrid and Barcelona, also Manchester United are interested in O.L. striker Karim Benzema.

Hajrá Lyon!
O.L. striker Karim Benzema has declared to El Mundo Deportivo the dream to play for Barcelona. In the last days the french press has considered the 19 year old player very close to Inter Milan.
Hajrá Lyon!
Rockynhooo
jah és 36 millió nem egyenlõ 60 millióval <#gonosz1><#hehe>

Rockynhooo
Robben egy kiváló játékos amit már többször is bizonyított pályafutása során! az más ,hogy mióta nálunk van sérült! részemrõl is lezára! hajrá Lyon , persze csak Franciaországban 😄

Mor3llo
pl. Robben ? 36millió ? hmmmm...na mind1, ezt nem hiszem h itt kell elkezdni, tehát felõlem le is van zárva ^^ hajrá Lyon 😊

Rockynhooo
én se akarok megbántani senkit , de Benzamat azokhoz hasonlítani akiket annyiért vettünk, merõ balgaságra vall -.-' ! hozzáteszem: MÉG!

Mor3llo
ugranak a Real-osok 😊 nem megbántani akarok senkit, de ezekszerint tényleg van akkor vmi igazságalapja 😛

Rockynhooo
pont én!

mire fel ez a ,,pont te"?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Mor3llo
Pont Te mondod ? :/

Rockynhooo
felesleges kattogni, szept. 1.én minden kiderül! amúgy a világon nincs olyan klub aki adna érte 60 millát, azért az egy kicsit túlzás!

látom bepánikoltál hát szerintem tuti nemmegy el 2013 ig marad és 60millánál többet kell ajánlaniuk😄

Mor3llo
de neneneneneeeeeeeee...Benzema marad, semmi értelme sincs h minden évben eladunk 1-2 sztárunkat...nem vagyunk ajax :@

Real Madrid and Barcelona are ready to a real race for engage the star of Olympique Lyonnaise Karim Benzema (21). Seems that Real Madrid have contacted the french champions through the sports director Pedja Mijatovic, while Barça seems to have ready an offer of 50 million euros for engage the great striker.
22 éves támadó középpályás megszerzése mintegy 15 millió eurójába került az OL-nek, amely azonban vélhetõen tavasszal még nélkülözi majd õt, mert - ha errõl megállapodás születik - a nyárig kölcsönben a Nice-ben marad.

Jean-Michel Aulas lyoni klubelnök jelezte, ezzel véget ért a téli bevásárlás.

Az OL korábban megszerezte az argentin Cesar Delgadót a mexikói Cruz Azultól, és a francia a Jean-Alain Boumsong-t a Juventustól, illetve kölcsönbe a spanyol Marc Crosas Luquét az FC Barcelonától.

4,5 évre vettük meg édersont😊

ne legyél már benne olyan biztos, messze van még az augusztus vége...