73
melyik lessz a legjobb konzol ezek közül??
-
#73 Wiii na ne viccelj már... -
#72 A wii a király, a pst xet felejtjsd el! -
#71 Igen éljen a béke, de az már tényleg szánalmas amikor egy minden újság által lepontozott játékról akarják megmagyarázni, hogy az mennyire király, úgy hogy még nem is próbálták. Annak a néhány usernek a véleményére én meg nem adnék aki most lát harmadszorra játékot életében. Egy olyan ember aki nap mint nap új és jó stuffokkal játszik, egy hangyányival jobban meg tudja itélni, hogy akkor az adott játék milyen értéket is képvisel. -
Rena11 #70 Éljen a béke :) -
#69 Mindig csak ez az erőszak :/ -
#68 ahoz kolcson kéne kérni amerikai barátainktól két F-18ast és végig bombázni vele noobiát.. után jöhet a béke -
#67 Szerintem is Peace :) -
#66 NA ez egészen jól hangzik ;) -
#65 "Életkor: 30-35 között "
12 re tippeltem :(
Ma nem töltök ki lottót -
Rena11 #64 milyen szép lenne ha a 2 tábor békét kötne ha nem is az egész világon legalább itt a szeretett sg fúrum keretein belül :D
esetleg valaki csatlakozna? -
Rena11 #63 ja ez igaz
ezt kellene abba fejezni vagy rendezni 1 ps3/x360 kick box fesztivált:DD -
#62 "meglepő módon csak az ellentábor szídja a másikat"
Ez igaz viszont mindkét tábor "ellntéte" a másiknak. Ne mondd nekem hogy a PS3 tulajok kevesebbet szidják a boxot! Mert akkor most nem lennék itt. -
#61 "Magadon nevetsz ?"
Szerinted? -
Rena11 #60 ti??????
na erről beszélek fogalmad sics arról mit írtam :)
és akinek nem inge nem veszi magára
egyépként is én ti is vagyok meg mi is de ha csak mi lennék se szídnék semmit -
#59 jajj hagyjad már et a "meglepő módon csak az ellentábor szídja a másikat" dolgot! 1 vagy max 2 ember csinálta ezt, nemkéne ezért az összes Xbox-ost leirni! Ti is ugyanolyanok vagytok! -
Rena11 #58 csatlakozom
De azért aláirom mind 2 konzol remek és meglepő módon csak az ellentábor szídja a másikat ez anyira nevetséges nekem ha valami tetszik akkor ezt megdicsérem ha valami nem tetszik akkor azzal nem foglalkozom szerintem ez a normális viselkedés nem tudom minek itt fujjolni erre energiát pazarolni
-
#57 Magadon nevetsz ? -
Rena11 #56 kedves nauron ez a mindenki a saját lóvát dicséri szindróma nálad elképesztő méreteket öltött :) sebaj majd egyszer felnősz -
#55 Bruhááháhááá -
#54 Ps3 The king! -
#53 Még a végén lehet hogy Br lejátszónak sem lesz jó :) -
#52 I was one of the folks who thought that Blu-ray was going to eliminate HD-DVD and by this time HD-DVD would be toast. In fact, I was one of the analysts who helped convince Time Warner to hedge its bets and go with both formats.
However, this was all before I knew the cost of the Blu-ray technology, and it was based on the assumption that Sony would never be stupid enough to price itself out of the game console market, effectively giving it to Nintendo and Microsoft.
Not only was Blu-ray too expensive, the technology wasn't as far along as Sony led us to believe. The delays not only make the PS3 too expensive; they made it late. That was effectively a one-two punch, knocking Sony out of the lead so far in the game console business. Now, Sony is dead last by a significant margin.
This means that developers, instead of favoring Sony with their best stuff, are now concentrating on the Xbox first, and increasingly the Wii. That's because both have more homes, and thus represent a greater revenue opportunity, than Sony does.
So instead of the PS3 ensuring Blu-ray's success, right now it appears that Blu-ray may have effectively killed the PS3, at least in terms of market leadership. We'll have to wait until the PS4 before Sony has a chance to come back.
I think all realize, or should, time isn't unlimited either. We are already talking about what comes after HD-DVD and Blu-ray, and scalers are getting so good that increasingly many are arguing that you don't need either now.
In other words, while Blu-ray can't win, in my view, there is still an excellent chance the market will simply bypass both if one doesn't ramp to high volume this year. In that instance, everyone loses. -
#51 "akkor nyisd ki a szemed :)"
Nyitom mint az állat de akkor sem látom :o -
Rena11 #50 neked melyik van? -
Rena11 #49 akkor nyisd ki a szemed :) -
#48 Néztem most a Killzone2 gameplayt. Ez egy fikarcnyival sem mutat többet mint a több mint 1 éves GOW.... :o -
#47 Oszt lehet hogy abban is nagyot csalódnék.. -
#46 GT5-öt már inkább kipróbálnám ha már ekkora a hype körülötte -
#45 Nemtudom Lair gameplay videoja nagyon gáz volt szerintem. Persze élőben lehet hogy jó, dehát annyi box game van amivel még nem is játszottam, hogy egyelőre az az 1-2 játék ami nincs rá az fel sem tűnik...
-
#44 mondjuk én szivesen kiprobálnám a Lair-t , meg a Warhawk-ot :) A GT nem érdekel, box-ra is van egy csomo autos játék... -
#43 Én majd csak akkor nevezek be PS3-ra, ha már mutat valamit. Addig mig ugyanazok a gamék vannak rá mint boxra addig minek? -
#42 szerintem a ps3 nagyon jo kis gép, de van egy 360-am, amin jelenleg jobb játékok vannak, és csöppet olcsobb :) Deh jövöre lehet én is benevezek egyre... -
#41 Hallgatás beleegyezés :) -
#40 Ideirányitottak, hogy mondjam azt hogy PS3 suxx. -
#39 Mindörökké PC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#38 Az a vicces hogy egy ps3 annyiba kerül mint egy wii és egy x360core együtt. És meg lehet nézni hogy mind a resi5 mind a gta4 ugyanolyan mindkettőn, tehát ilyen szempontból nincs nagy különbség a kettő között. Igaz a játékok wiin a legjobbak. -
#37 én sem hittem a szememnek:D
de ezt nem pozitívságnak mondtam :( -
#36 A wii is elég jó graf. Az x1 és a 360 közt van félúton de az irányítás... -
Beni521 #35 egyet értek. 1x már játszottam X360on egy 576boltban. Na a grafika... Nem hittem a szememnek -
#34 http://www.avplanet.hu/32LC25R?PHPSESSID=53c6dd5b2d91c4030b8f3e874ac40d39
ez jónak számit?
vagy milyen lcd-tv ajánlotok? max 200.000 ig köszi!