FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hunbasser
õ is a 94-es vb döntõben hagyott ki egy tizit

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
akkor teljesen meg vagyok nyugodva😊 amúgy jó reggelt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
KIEMELKEDÕ JÁTÉKOSAINK IV. - Enrico Chiesa (1996-1998)

Avanti Crociati!

Fyrex
ott volt a szmájli ne szívd mellre vicc volt, elnézést<#worship><#worship>

Avanti Crociati!

jbal
igen.ha az lesz 20.30-kor akkor este azt adják.én is örülök neki.
délután meg gondolom a Milan-Lazio-t

õt még én is láttam játszani, asszem visszavonulás elõtt az utcsó(?) évében, de akkor már nagyon öreg volt és nem nagyon hatott meg a játéka, sajnos fiatalabb koráról még felvételeket sem láttam 😞

fsgh
és persze yo8 Fyrex

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
nem vagyok divatguszti😞 Mikor halottam az Interrõl még azt sem tudtam mi fán terem a foci...de nem untatlak titeket azzal a történettel hogy lettem Inter drukker....

gabber_saviola
yo8 Fájreksz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fyrex
jah

kiskorotban is meg nagykorodban is divatos leszel, ez tuti ^^

legendás pléjáink névsorát még majd folytatom 😊

mára csoki

Avanti Crociati!

fsgh
😄DDDDDdddd az tuti hogy Én Inter szurkoló maradok😊

gabber_saviola
+van szal: Daniele Massaro

íme

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Õrá annyira nem emlékszem, csak rémlik

"divatos kiskoromban" Parmás voltam, mert egyik nagy haveromnak volt egy rokona Olaszba és küldött neki egy Parma mezt és pármások lettünk és talán az volt az elsõ mez amit így élõben láttam

de volt még egy nagy kedvenc csak nem jut ezembe a neve. tudom, hogy Olasz volt és támadó, lehet hogy a milánban játszott de ebben nem vok biztos, játszott eb-n vagy vb-n (csak nem tudom melyiken) kihagyott egy tizit is, de nem robi bádzsó volt. amúgy robi is hatással volt rám, még olyan coffom is volt 😊

fsgh
a nagy Mátéjusz...legalább jó volt?

már befejeztem😊 eljutott oda ahova akartam😛😊

gabber_saviola
jaja 😛

amúgy nem kell mindenhova ezt #1474 bemásolgatni, köszönöm

fsgh
Máteuszt interben?😄D

#1477 : 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

gabber_saviola
gulitot meg fanbasztent a milánban 😊
kékesit az emtékában és fiser palit a fradiba 😊

nah nem is folytatom, mert rádöbbenek hogy milyen öreg vagyok 😄dddddddd

gabber_saviola
Zamparini nem a sz@rral gurigázik ^^

assemostvolt 😊

gabber_saviola
én még láttam klinszmant a tottenhemben, és a reálba vmi hugó száncsezt 😊

fsgh
van egy forumozó az Indexforumon aki nagyon értesült az olasz fociban na õ írta ezt:
(gejzagyerek)
"Készítettem egy listát-elsõsorban a Corriere dello Sport alapján- a Serie A csapatainak nyári átigazolásokra költött összegei alapján, a csapat neve után az elsõ szám az igazolásokra költött összeg,míg a második szám a el és kölcsönadásokból származó bevétele az adott klub-nak,íme a lista:

1. Internazionale -46.8 millió eu +24 millió eu

2. Palermo -38 millió eu +20.3 millió eu

3. Fiorentina -30 millió eu +5.5 millió eu

4. Milan -23 millió eu +52.5 millió eu

5. Lazio -18.8 millió eu +0

6. Roma -11.8 millió eu +11.6 millió eu

7. Sampdoria -7.6 millió eu +12.1 millió eu

8. Udinese -6.5 millió eu +18.5 millió eu

9 Torino -6 millió eu +0

10. Parma -4.8 millió eu +21 millióeu

11. Catania -3 millió eu +5.2 millió eu

12. Atalanta -2.5 millió eu +1.75 millió eu

13. Empoli -2.3 millió eu +11 millió eu

14. Messina -2.1 millió eu +3.1 millió eu

15. Cagliari -1.9 millió eu +400 000 eu

16. Siena -1.8 millió eu +2.1 millió eu

17. Chievo -1 millió eu +8 millió eu

18. Livorno -800 000 eu +0

19. Reggina -800 000 eu +600 000 eu

20. Ascoli -200 000 eu +5.5 millió eu
"

😄DDD nagyöreg 😮P

gabber_saviola
láttam mind3 játékost játszani
Dino Baggio nagy kedvencem volt még "divatgusztáv" kiskoromban 😊

hát igen, nem a szar játékosok közé tartoztak, Stoickov-ot mondjuk csak felvételrõl láttam játszani ugyebár a korom miatt, de láttam és csodáltam...

<#eljen><#eljen><#eljen>

fsgh
na róla már van fogalmam😉 és idén egy nagy tehetséget neveltek ki😊 gasbarroni😊

Fyrex
KIEMELKEDÕ JÁTÉKOSAINK III. - Adrian Mutu (2002-2003)

KLIKK0

KLIKK1

KLIKK2

Avanti Crociati!

fsgh
csak Roberto Baggiot😛

fsgh
😊)))

Én még sajna õt: #1465 se ismertem:S

Fyrex
hát akkor még engem sem tulzottan 😊))

Avanti Crociati!

Fyrex
KIEMELKEDÕ JÁTÉKOSAINK II. - Dino Baggio (1995-2001)

Avanti Crociati!

fsgh
na amikor õ játszott még nem érdekelt a foci😛 de bztos jó játékos lehetett😊

Fyrex
KIEMELKEDÕ JÁTÉKOSAINK I. - Hristo Stoickov (1995)

Avanti Crociati!

gabber_saviola
kiváncsi voltam a véleményedre 😊

Fyrex
hozzáfûznivaló? 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
köszönöm a válaszokat

Fyrex
legnagyobb veszteségünk egyértelmûen Simplicio, a tavalyi idény legjobbja volt, az egész középpályát szervezni tudta, védekezésben és támadásban is nagyon erõs volt

a legnagyobb nyereség azthiszem a Juventust is megjárt Andrea Gasbarroni, ugyanis a széleken Marchionni és Bresciano távozásával nagyon sokat vesztettünk, reméljük õ tud mutatni valamit

igazából a pontlevonássokal még nemigen számoltam el a bajnokságokban, a Fio szerintem mindenképpen ott lesz a középmezõnyben a ponthátrány ellenére is, a Lazio szerintem nem elég erõs ahhoz hogy bentmaradjon, bár nagy kérdés számomra h mit fog mutatni a csapat, mennyire motiválja õket esetleg a pontlevonás

Avanti Crociati!

Fyrex
hogy hova szeretném és hogy mi a realitás, hova várható, két külön dolog...

én maximálisan elégedett lennék egy 10. hellyel, de idén ezzel a kerettel mindenképpen a kiesés elkerülése a cél, ami szerintem reális lehet

kb 12.-14. hely környékére várom a csapatot, de a Torinói meccset remélem láthatom TVben, és okosabbak leszünk kicsit

Avanti Crociati!

gabber_saviola
kövi kérdések:
ki az a távozó aki a legnagyobb veszteség?
ki az az érkezõ aki a legnagyobb nyereség?
szerinted hol végez a fio a 19 pontos hártánnyal?
lacsijó kiesik-e a 11 pontos hátránnyal?

gabber_saviola
hova várod a Parmát idén?

Fyrex
Sabato 9 settembre 2006
Roma–Livorno (ore 18)
Fiorentina–Inter (ore 20.30)

Domenica 10 settembre 2006 (ore 15)
Atalanta-Ascoli
Cagliari-Catania
Chievo-Siena
Fiorentina-Inter
Messina-Udinese
Milan-Lazio
Palermo-Reggina
Torino-Parma (ore 20.30)

Avanti Crociati!

Fyrex
elsõ dolgom volt kikeresni ezt a meccset mikor kiírták a sorsolást 😊)

azthittem már h utolsó forduló lesz, de nem ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola
mekkora derbik lesznek itt 😊

14ª Giornata - 3 Dic 2006 - 22 Apr 2007
PARMA-PALERMO

Fyrex

Avanti Crociati!

fsgh
csináltam denem lett olyan mint a tiéd😛 (Inter topicban van)

Fyrex
és köfi all

Avanti Crociati!

Fyrex
van választásom? 😊 csinálj of korsz

de még az enyém sincs kész

Avanti Crociati!

hunbasser
nincs levédetve,szal nyugodtan 😛

ReaL MaDRid x siempre

fsgh
Fyrex baj lenne ha valami hasonló bannert probálnék összedobni az Inter fórumba?😊 mert jó ötletet adott ez a banner😊 de csak akkor csinálom ha téged nem zavar...

jbal
remek.szép.grat!

fsgh
nincs mit😊 uhhh gyönyörû a banner😉