39
Nightwatch
-
#39 újra itt.
tudja valaki hol lehet írni a készítőknek? esetleg hol lehet napokig kínozni őket, amiért egy remek ötletet így elkúrtak és gyártottak tulképp egy játszhatatlanul nehéz gémet? a harcok nagy részéhez iszonyatos szerencse kell h megnyerd eleve, de később már a szerencse sem elég: NEM LEHET TOVÁBBJUTNI! 3 zöldfülű kis balfasszal gyilkold le Nappali Őrség 30 tagját, persze azok egyszerre támadnak rád... hihetetlen, hogy van pofájuk valamit így a piacra dobni. csalások, h esetleg továbbjusson az egyszeri ember? ugyanmár! minek az, szopjon faszt mindenki, gyerünk, keményen!
ne adja az isten h esetleg találkozzak valamelyik készítővel egy sötét sikátorban. -
#38 mókás gém, nekiugrottam, kifejezetten tetszik, bár csöppet lináris és asszem elkúrtam a karim. ne válasszatok enchantert (alias sorcerer), ócska, alakváltó sokkal mókásabb -
#37 én nemtom, nem töltöttem le, csak belinkeltem, de ahogy elnézem a topic látogatottságát, nem lehet valami nagy szám a game... -
#36 Hmm és ez akkor már rendes crack? Nem akarom másodszor letölteni a nagy semmiért.... -
#35 Night Watch (c) CDV VITALITY -
#34 Szasztok. látom elég kihalt a topic. holnap kezdem a gémet :D a demója bejött.. Bár nemtom,h van-e jelentősége,mikor egy bejátszásnál lehet választani,h mit válaszoljak.. Sose figyelem :) -
SG #33 Irjatok már valami bővebbet, engem érdekelne a játék. Valami kis összefogalót kérnék attól aki már egy kicsit jobban beleásta magát. -
#32 Nem. Alakváltó lehetsz, de csak ilyen gagyi kutyává tudsz átváltozni...:( -
Crazy Mate #31 És lehet vérfarkassal menni? -
#30 detto -
#29 Van crack a 3. CDn, de nekem azzal a harmadik küldetésnél kifagy a játék :C -
Crazy Mate #28 Mondom:Kikapcsolod a gépet,kihúzód meghajtód/meghajtóid(nem vinyó,cd dvd lejátszó),aztán gép bekapcs,mountolod a game-t dtoolsba,feltelepíted,és play! -
ArmaGedeon #27 Tovabbra sincs semmi epkezlab otlet a jatek elinditasahoz? Crack esetleg vagy valami? -
M.A.D. #26 És ha (nálam pl.) Csak 2 vinyó van (C:,D:) + a daemon 4.03(E:)? Úgy sem megy. Újraindít, azt annyi. :( -
Crazy Mate #25 Ez a játék starforceal van védve,ezért le kell húzni a cd/dvd meghajtódat/meghajóidat,és utána simán megy,ja és csak a daemon tools legyen fönnt,semmi más. -
Crazy Mate #24 Én elmondom,de csak ha utána elmondod,hogy lehet-e vérfarkassal menni... -
#23 istennek nem akar elindulni, mi a trükkje? -
Crazy Mate #22 Lehet vérfarkassal lenni? -
#21 próbáltam,de felejtös... -
Crazy Mate #20 20. üzenet -
Crazy Mate #19 MEgvan?Lehet vérfarkassal lenni? -
#18 Night.Watch.SFCLONE-PLEX 2,17GB -
Crazy Mate #17 Lehet vérfarkassal is lenni? -
blackgamer #16 a menü alatt szóló zenének nem tudja valaki a címét? -
Nagydög #15 A jatekot nem ismerem, az altalanos eljarasrol azonban regelhetek.
Pontjaid vannak. Van mikor akcio pontjaid, es van mikor kulon mozgas, es kulon akcio pontjaid(Ez a jatektol fugg.). Minden cselekedet(mozgas, tamadas, fegyver megtoltese, targy manipulalasa) valamennyi pontba kerul. A jatekok egy reszeben tartalekolhatsz pontokat az ellenfel korere, amit a karaktered peldaul tamadasra hasznalhat egy akkor felbukkano ellenfellel szemben. Olyan jatekok is vannak, amikben a korok szet vannak valasztva mozgasi es tamadasi korre. Elobb te mozogsz, majd az ellenfel, aztan te tamadsz, majd az ellenfel.
Ennyit az alapokrol. Innen mar legjobb ha te fedezed fel a lehetosegeket, esetleg beleasod magad a jatek doksijaba. Ha bejon a stilus, nagyon sokaig elleszel vele, mert a sok aprolekos beallitassal es taktikazassal sokaig el tud szorakozni az ember, es nem lehet egy este vegig tolni az egesz jatekot.
Szerintem erdemes valami bevalt darabbal kezdeni, nehogy egy gyengecske jatek vegye el a kedved az egesz stilustol? Eros szerpjatek vonallal ajanlanam a Fallout sorozatot(Posztapokaliptikus madmax hangulat), vagy a Heroes of might and Magic sorozatot(Klasszikus fantasy). Regi klasszikus, ami lehet, hogy ma mar el sem indul a Battle Isle, es a Panzer Generals.
-
#14 nah
nem veszem annak 18 elmúltam:)pár évvel:)soha nem játszottam stratégiát,de ez megtetszett,filmet is láttam az is jó volt
szal akkor egy kezdőnek tudol adni néhány jó tanácsot
bevallom én ilyen actionös gémer vagyok,köüködjenek is meg érte:) -
Nagydög #13 Ize... Nehogy tamadasnak vedd, de hany eves vagy? Regen EZ volt a strategia. -
#12 én próbáltam az angol demot,nem is rossz,csak még nem nagyon toltam ilyesmivel
kérdéseim:):
voltaképpen mi az,hogy turn base akciómenet?nagyából értem,hogy támadok,akkor turn end,támad az enemy,akkor megint turn end,de taktikázni nem lehet?hogy pl mire ő támad én mondjuk elbújak fedezékbe vagy mitomén
nemtom értelmesen kérdeztem e:) -
#11 Demót senki sem probálta még? -
#10 hát kinek mi, arra jó volt, hogy a többi részét ne nézzem meg. -
#9 jó volt a film! -
#8 Most nézem a filmet, hát annyira jó, hogy elaludtam rajta. -
#7 Orosz demo (298MB) -
motorolanokia #6 igen azz az! -
#5 "Szergej Lukjanenko novelláján alapuló istendurva Nightwatch című film számítógépes adaptációja a vérprofi Nival Interactive jóvoltából." -
motorolanokia #4 ez a filmből való játék? -
#3 Őlég baj ha a képekből nem jön le :)
Igen RPG. -
#2 nekem még így se jött le mit takar ez a játék.
rpg? -
#1 NIGHTWATCH: A Sötétség hatalma
Sogun, 2004. december 30. csütörtök 16:42 - PC
(Worthplaying) Szergej Lukjanenko novelláján alapuló istendurva Nightwatch című film számítógépes adaptációja a vérprofi Nival Interactive jóvoltából. Új, felturbózott Silent Storm motor hajtja meg. Körökre osztott stratégiának készül a drága és megjelenésekor simán viszi majd a Fallout hangulatát meg sodorja magával a sci-fi okkult rajongó tömeget. Extrém hiper übermájer élvezetes univerzum vár ránk!
A csatázó gonosz és a jó erői ezer évvel ezelőtt kényszerbékét kötöttek. A szerződésben íratik, hogy éjjel az egyik csapat, nappal a másik oldal őrködik a tűzszüneti egyezmény betartása felett. Az Őrök normál emberek számára láthatatlan okkult kommandósok. Csak a beavatottak képesek őket észlelni. Pompás Dark City emberfagyasztó effekt süt a filmből. A gonoszok között szaglásznak a vámpírok és vérfarkasok. A jók soraiban pedig druida képességekkel megáldott, tigrissé, medvévé, bagollyá változni képes hősök akcióznak. Lukjanenko világa extrém ÜberMájer hangulatos.
info: Hardwired
Képek
Trailer