Led Zeppelin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a cicákat
(Lentre kell kattolni az I want to see this gombra, kitölteni a dolgokat és kész is )
Jajj és ahol tudjátok hírdessétek!!
Már vannak fenn új helyszínek is, úgyhogy mindenki kattoljon, mi se maradjunk ki a jóból!!😊
Van pár Zeppelin szám kicsit másképp elõadva, és pár új, ami igényességében mit sem változott, persze kicsit változott a hangszerelés 😊 Ez a DVD koncerten jól látszik 😄
Nem újdonság, de annak aki még nem hallotta, annak kihagyhatatlan. Enjoy 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
en akilencvenes evekben nagyon kiabrandultam a rock bol. volt egypar jobb metal, de amit rocknak lehet nevezni abbl nagyon keves jo volt. vagy ha volt, az kimaradt a koztudatbol.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
OFF
ajánlom a the rock bandet ha mai igényes rockzenét akarsz hallgatni :-)
ON
Kuss!-magyarázta.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
az idei nyar is izgalamas lesz!
Link
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
egyebkent megjelent Robert Plant legujjabb szolo albuma a kulfoldi kritikusok szerint kibasszott jo lett!!
en meg sajnos nem tudtam megismerkedni vele😞(
esetleg valaki hallota mar?
rajtam kivul hallota valaki a john paul jones leguttobi ket project albumat("zomma"(99);masikat elfelejtettem😄D)
ha nem ismeritek akkor feltetelenul szerezetek be mindket album instrumentalis de john jellegzetes stilusa dominal legfokkepen a "zomma"-an.
na ennyi volt a mai ajanlo
addig is tessek porgetni a topikot😉
az ido megmutatja mi marad meg a mai zenebol, mindenesetre nem kell lemondani a mai zenerol som. sajna a nagy zenekarok oregjei se tudnak mar olyan albumot csinalni, ami felulmulna a mostani "radio hits" dompinget (domping azt jelenti aradat😊
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Pedig én pont fiatal vok..
na irjal valamit, mi tecci?
a dob fõleg geci jó...aki tudja szedje le tecceni fog 😊
Kuss!-magyarázta.
megy is valamilyen szinten de ennek rengeteg szintje van és még nagyon alul vagyok😛
úgy mint a nagyok sosem fogok tappelni,talán ha 10 órát gyakorlok naponta😄D
lol büntet 😄D
Kuss!-magyarázta.
a pengetõ ilyenkor pihen😊
amúgy a gitáron ezen a módon lehet a leggyorsabb játékot létrehozni!
és egy kép amely szerintem büntet:

Kuss!-magyarázta.