Led Zeppelin

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

and if i say to you tommorrow

Szeretem a cicákat

pointer4
köszi 😊
+1
dv! Biztosan hallotattok már róla, hogy a Led Zeppelin készük kiadni egy koncertfilmet, ami a moziban is látható lenne, csak úgy mint a The Song Remains the Same. Magyarország nincs benne a listában, de lehet kérni ezen a címen hogy hol mutassák még. Tudom legtöbben szkeptikusak, de nem foghatnánk össze most az egyszer mi magyarok és hátha sikerülne elérni valamit ha elég ember regelne? Talán így a magyar mozikban is lenne valami amit érdemes lenne megnézni. Köszi elõre is! http://widgets.distrify.com/widget.html#2556-now_options-language:en-impression:1536502
(Lentre kell kattolni az I want to see this gombra, kitölteni a dolgokat és kész is )
Jajj és ahol tudjátok hírdessétek!!

Már vannak fenn új helyszínek is, úgyhogy mindenki kattoljon, mi se maradjunk ki a jóból!!😊
messze lakok 😞
Szeptember 12-én, szerdán Led Zeppelin dalok élõben a budapesti Városligeti Sörsátorban. Ének Takáts Tamás és Kósa Zsolt. Játszik a Zepp Forever. Kezdés 20 órakor. Mindenkit szeretettel várunk! Belépõ nincs.
Naaagyon jó!
Led Zeppelin-hez képest sehol sincs.
pointer4
Hát ez jó szar 😄
Zenei értéke valahol a TNT szintjén 😊
Christiansen
pointer4
Aki nagy Zepp rajongó, annak ajánlom ezt a lemezt, létezik cd és dvd formában is 😄 , sajnos bakeliten még nemláttam.
Van pár Zeppelin szám kicsit másképp elõadva, és pár új, ami igényességében mit sem változott, persze kicsit változott a hangszerelés 😊 Ez a DVD koncerten jól látszik 😄
Nem újdonság, de annak aki még nem hallotta, annak kihagyhatatlan. Enjoy 😄
Imádom! <#worship> Ezen nõttem fel, a világ legjobb, és legigényesebb bandája! A Stairway to heaven pedig a legszebb szám a világon!<#rinya>
sz4bolcs
Én szeretem a Gunst. Axl hümm... Slash... hümm 😊 Slash is nagyon durván kente a gunsban.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

lpmaskmancick
itt avn LZ konci dögivel: Bootcity

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

McGrady
ja, mostanába meg maradtak a mai igényes rock-jazz zenekarok

Kuss!-magyarázta.

zakika
hat ez az 😊
en akilencvenes evekben nagyon kiabrandultam a rock bol. volt egypar jobb metal, de amit rocknak lehet nevezni abbl nagyon keves jo volt. vagy ha volt, az kimaradt a koztudatbol.

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Nem voltam soha oda a Zeppelinért.Egy gitáros ismerõsöm unszolására elkértem egy zeppelin dvd-t. Néztem az 1976-os led zeppelin koncertet és majdnem lehugyoztam a bokám olyat oda csapott ez a Jimmy Page nevû fószer.Most belegondolok hogy a mai zenék 3-4 akkordokra épülnek,gyalázat.Ez volt az igazi Rock!!!
McGrady
😊)
OFF
ajánlom a the rock bandet ha mai igényes rockzenét akarsz hallgatni :-)
ON

Kuss!-magyarázta.

lpmaskmancick
én meg 13 éves vok és hallgatok mai meg "régi" rockot is 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

asszem az idei sziget minden Led Zep es Robert Plant fannak nagy elmeny lesz mivel budapestre latogat Robert Plant az uj project zenekaraval a Strange Sensation-nal😊

az idei nyar is izgalamas lesz!

Link

zakika
akit erdekel egy kis halgatnivalo

Led Zeppelin in India

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

pontosabban majusban😊

itt a link ha valaki erdeklodesett felkelltettem
link

latom a topik helyzette mit sem valtozott 2005 ota😄

egyebkent megjelent Robert Plant legujjabb szolo albuma a kulfoldi kritikusok szerint kibasszott jo lett!!

en meg sajnos nem tudtam megismerkedni vele😞(

esetleg valaki hallota mar?

hello!

rajtam kivul hallota valaki a john paul jones leguttobi ket project albumat("zomma"(99);masikat elfelejtettem😄D)
ha nem ismeritek akkor feltetelenul szerezetek be mindket album instrumentalis de john jellegzetes stilusa dominal legfokkepen a "zomma"-an.

na ennyi volt a mai ajanlo

addig is tessek porgetni a topikot😉

zakika
na jol van gyerekek, ne legyetek szelsosegesek
az ido megmutatja mi marad meg a mai zenebol, mindenesetre nem kell lemondani a mai zenerol som. sajna a nagy zenekarok oregjei se tudnak mar olyan albumot csinalni, ami felulmulna a mostani "radio hits" dompinget (domping azt jelenti aradat😊

DEXTER92
Néhanapján aztat is...

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

McGrady
hallgatsz Led Zeppet?

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
Na jó wan ne offoljunk tovább......

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DEXTER92
Leszarom õket....

McGrady
😄D
ezt nem mindenki gondolja így

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
<#nyes> Lököd az igazat

McGrady
höh? a régi hard rock az jó volt az új az gány

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
Naugye..Ebbe egyet értünk...csak a hevi a jaó...is

McGrady
én 14 vok énse hallgataok mai rockot

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
ROCK, de jó igazi, nem ez a szar amit ma adnak, ilyen new metal.
Pedig én pont fiatal vok..

McGrady
rainbow topik is van 😄

Kuss!-magyarázta.

zakika
dexter fiam, van deep puprle sot blackmores night forum is. meg neha belekeverjuk a rainbowot is

na irjal valamit, mi tecci?

McGrady
miazhogy?
kedvenc külföldi gitárosom!

Kuss!-magyarázta.

DEXTER92
Még jó hogy vannak ilyen fanok, hogy rlgi zene fórum.

DEXTER92
Hey! Ismeritek Richi Blackmoret a Deep Purple-ból?

McGrady
kira 😊

Kuss!-magyarázta.

zakika
em is, de meg nem halgattam. gondoltam gyujtogetek meg es majd egymas utan sorba... most igy vagyok az uriah heepel

McGrady
leszedtem a how the west was won 2003-as bootleget, nagyon király
a dob fõleg geci jó...aki tudja szedje le tecceni fog 😊

Kuss!-magyarázta.

hát attól függ,én is tanulgatom.
megy is valamilyen szinten de ennek rengeteg szintje van és még nagyon alul vagyok😛
úgy mint a nagyok sosem fogok tappelni,talán ha 10 órát gyakorlok naponta😄D

McGrady
jah értem már.....bár azt nem könnyû megcsinálni...bár Page-nek ez semmiség 😊
lol büntet 😄D

Kuss!-magyarázta.

a tapping az amikor csak az újjak hegyével van ütügetve(gyorsan és erõsen) a húr a bundokon különbözõ hangokat létrehozva.
a pengetõ ilyenkor pihen😊
amúgy a gitáron ezen a módon lehet a leggyorsabb játékot létrehozni!
és egy kép amely szerintem büntet:

McGrady
a tapping az miis?arra gondolsz h rányomod az ujjad a bundra és úgy szólal meg?

Kuss!-magyarázta.

sz4bolcs
Jééé.. Slash is. :-) Micsoda egybeesés.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Oldal 1 / 4Következő →