185
Led Zeppelin
-
Fidolorous #185 and if i say to you tommorrow -
#184 köszi :) -
les80rock #183 Stairway to Heaven dalszöveg magyarul -
Dobronski #182 +1 -
littleledwallet #181 dv! Biztosan hallotattok már róla, hogy a Led Zeppelin készük kiadni egy koncertfilmet, ami a moziban is látható lenne, csak úgy mint a The Song Remains the Same. Magyarország nincs benne a listában, de lehet kérni ezen a címen hogy hol mutassák még. Tudom legtöbben szkeptikusak, de nem foghatnánk össze most az egyszer mi magyarok és hátha sikerülne elérni valamit ha elég ember regelne? Talán így a magyar mozikban is lenne valami amit érdemes lenne megnézni. Köszi előre is! http://widgets.distrify.com/widget.html#2556-now_options-language:en-impression:1536502
(Lentre kell kattolni az I want to see this gombra, kitölteni a dolgokat és kész is )
Jajj és ahol tudjátok hírdessétek!!
Már vannak fenn új helyszínek is, úgyhogy mindenki kattoljon, mi se maradjunk ki a jóból!!:) -
Dobronski #180 messze lakok :( -
kosazsolt #179 [IMG]Szeptember 12-én, szerdán Led Zeppelin dalok élőben a budapesti Városligeti Sörsátorban. Ének Takáts Tamás és Kósa Zsolt. Játszik a Zepp Forever. Kezdés 20 órakor. Mindenkit szeretettel várunk! Belépő nincs. -
Dobronski #178 Naaagyon jó! -
Dobronski #177 Led Zeppelin-hez képest sehol sincs. -
#176 Hát ez jó szar :D
Zenei értéke valahol a TNT szintjén :) -
#175 Slash legjobb zenekara szvsz -
#174 Aki nagy Zepp rajongó, annak ajánlom ezt a lemezt, létezik cd és dvd formában is :D , sajnos bakeliten még nemláttam.
Van pár Zeppelin szám kicsit másképp előadva, és pár új, ami igényességében mit sem változott, persze kicsit változott a hangszerelés :) Ez a DVD koncerten jól látszik :D
Nem újdonság, de annak aki még nem hallotta, annak kihagyhatatlan. Enjoy :D -
Dobronski #173 Imádom! Ezen nőttem fel, a világ legjobb, és legigényesebb bandája! A Stairway to heaven pedig a legszebb szám a világon! -
#172 Én szeretem a Gunst. Axl hümm... Slash... hümm :) Slash is nagyon durván kente a gunsban. -
#171 itt avn LZ konci dögivel: Bootcity -
#170 ja, mostanába meg maradtak a mai igényes rock-jazz zenekarok -
#169 hat ez az :)
en akilencvenes evekben nagyon kiabrandultam a rock bol. volt egypar jobb metal, de amit rocknak lehet nevezni abbl nagyon keves jo volt. vagy ha volt, az kimaradt a koztudatbol. -
hokotro #168 Nem voltam soha oda a Zeppelinért.Egy gitáros ismerősöm unszolására elkértem egy zeppelin dvd-t. Néztem az 1976-os led zeppelin koncertet és majdnem lehugyoztam a bokám olyat oda csapott ez a Jimmy Page nevű fószer.Most belegondolok hogy a mai zenék 3-4 akkordokra épülnek,gyalázat.Ez volt az igazi Rock!!! -
#167 :))
OFF
ajánlom a the rock bandet ha mai igényes rockzenét akarsz hallgatni :-)
ON
-
#166 én meg 13 éves vok és hallgatok mai meg "régi" rockot is :D -
Number One #165 asszem az idei sziget minden Led Zep es Robert Plant fannak nagy elmeny lesz mivel budapestre latogat Robert Plant az uj project zenekaraval a Strange Sensation-nal:)
az idei nyar is izgalamas lesz!
Link -
#164 akit erdekel egy kis halgatnivalo
Led Zeppelin in India -
Number One #163 pontosabban majusban:)
itt a link ha valaki erdeklodesett felkelltettem
link -
Number One #162 latom a topik helyzette mit sem valtozott 2005 ota:D
egyebkent megjelent Robert Plant legujjabb szolo albuma a kulfoldi kritikusok szerint kibasszott jo lett!!
en meg sajnos nem tudtam megismerkedni vele:((
esetleg valaki hallota mar? -
Number One #161 hello!
rajtam kivul hallota valaki a john paul jones leguttobi ket project albumat("zomma"(99);masikat elfelejtettem:DD)
ha nem ismeritek akkor feltetelenul szerezetek be mindket album instrumentalis de john jellegzetes stilusa dominal legfokkepen a "zomma"-an.
na ennyi volt a mai ajanlo
addig is tessek porgetni a topikot;) -
#160 na jol van gyerekek, ne legyetek szelsosegesek
az ido megmutatja mi marad meg a mai zenebol, mindenesetre nem kell lemondani a mai zenerol som. sajna a nagy zenekarok oregjei se tudnak mar olyan albumot csinalni, ami felulmulna a mostani "radio hits" dompinget (domping azt jelenti aradat:) -
#159 Néhanapján aztat is... -
#158 hallgatsz Led Zeppet? -
#157 Na jó wan ne offoljunk tovább...... -
#156 Leszarom őket.... -
#155 :DD
ezt nem mindenki gondolja így -
#154 Lököd az igazat -
#153 höh? a régi hard rock az jó volt az új az gány -
#152 Naugye..Ebbe egyet értünk...csak a hevi a jaó...is -
#151 én 14 vok énse hallgataok mai rockot -
#150 ROCK, de jó igazi, nem ez a szar amit ma adnak, ilyen new metal.
Pedig én pont fiatal vok.. -
#149 rainbow topik is van :D -
#148 dexter fiam, van deep puprle sot blackmores night forum is. meg neha belekeverjuk a rainbowot is
na irjal valamit, mi tecci? -
#147 miazhogy?
kedvenc külföldi gitárosom! -
#146 Még jó hogy vannak ilyen fanok, hogy rlgi zene fórum.