Aranylemezen a Dungeon Siege II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemakar. invalid cd key <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
koszi azert! <#buck>#buck><#wilting>#wilting>
koszi azert! <#buck>#buck><#wilting>#wilting>
na szedem... koszonom, meglatjuk jo e. remelem mondjuk mert nature magices karit megnem csinaltam.
ha valaki tolja ezt esetleg mostanaban akkor az legyszi segitsen mar, mert nem megy neten persze az enyem nem eredeti, de nincs ehez valami tores, hogy ptp ben menjen? <#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
koszi
koszi
Remélem nem ugyanaz lesz mint az elsõ rész, csak kicsit jobb graffal...
Bár ezekbõl kiézném.
Bár ezekbõl kiézném.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
DS-en majdnem elaludtam, olyan mintha egy csõben mennék végig, ami tele van monsztákkal meg ládákkal. Totál lineáris játékmenet, nincs elágazás a storyban és egyáltalán. Pedig elõszõr ígéretesnek tûnt ...
Csak én mondom akkor, hogy végre? Régóta követem a DSII-t, és remélem lesz olyan jó, amilyennek mondták. NWN jó, bár már egy ideje kint van, nem is számolom, hányszor vittem már végig, kiegekkel együt. Most visszatértem a BGII-höz, hiába, grafika mánia ide vagy oda, azon kívûl még mindíg az a lejobb (D&D, bár csak 2.5) cRPG a piacon. NWN2, Dragon Age (bár ez nem D&D), meg D&D Online az, amihez még reményt fûzök. DS-be sose a történet volt a lényeg. Bár a második részre fejlett karakterinterakciót meg jobb történetet ígértek. Nekem pont az tetszett a DS ben, hogy nem kellett klikkelgetni, mint egy hülyegyerek, mint a DioII ben, bár a DioII is nagy kedvenc, de már lejárt lemez, multiban is, nekem, legalábbis.
lehet hogy nem ugyanaz az elképzelésünk az unalomûzésrõl. (egyébként ha ez igaz, akkor lehet inkább valamelyik hardvergyártó keze van a dologban :P)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Ez nem lesz unalmas ugyanis a karakter már nem fog magától ütni hanem folyamatosan nyomva kell tartani majd a gombot vagy kikelni.
Pont az unalmat javították ki belõle.
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
A Dungeon siege vége nagyon lapos (vagy a közepe, amit én ugy éltem meg, hogy na most már vége, mert ez tul lapos:))
A legend of arcaena is az. Nem hiszem hogy egy 12 éves gyereket szórakoztatna.
Ha lesz kis idõm, adok még neki egy utolsó esélyt, de lehet, hogy inkább a neverwintert viszem végig mégiscsak. Az sokkal ilkább rpg, és sokkal inkább élvezhetõ
A legend of arcaena is az. Nem hiszem hogy egy 12 éves gyereket szórakoztatna.
Ha lesz kis idõm, adok még neki egy utolsó esélyt, de lehet, hogy inkább a neverwintert viszem végig mégiscsak. Az sokkal ilkább rpg, és sokkal inkább élvezhetõ
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.