684

• moralosan
    #120 !!!
  • SNAKE01
    nemtom!mind a két sárga meg ezüstöt lefestettem!mikor megnyomtam az F-et akkor már nem jelzett semmit.tehát mind megvolt.utána jött az ugrálos rész és után mikor lejárt az idő akkor valami ilyesmit írt hogy "faster paint next time!"
  • _Atti_
    előrét meg az ütést kell püfölni:D kétszer előre+ egy ütés hivatalosan
  • _Atti_
    Nem kell semmit ott már..annyi hogy addigra a 2 vagy 3 primarynak le kell festve lennie..ennyi..mennie kell így
  • SNAKE01
    négy van nem?
  • moralosan
    akkor mégsem festetted meg az összeset :P
  • SNAKE01
    van az a vonat amin az elején is vagyok,arról átugrok a másikra és utána vissza és van egy hosszú alagút ott letellik az idő és FAILED!ott mitkell?
  • moralosan
    hát őőő... vissza kell ugrani
  • Tatyla
    az miért van hogy néha egy nagyot tölt és kilép hibaüzenettel?
  • SNAKE01
    lefújom a sárgával jelölteket!és még az ezüstel jelölteket is de miután ugrálni kell az egyik vonatról a másikra utána nem tom mit kell csinálni!
  • Csuhai G
    Valaki nem tudja, hogy hova rakja a játék a mentéseket??
  • dienesoft
    óh,köszönöm, télleg műkszik,sikeült elsőre ugy ahogy mondod..most a dagadtnál vok...hát ez a játék nekem nehéz, megin valami E betüvel lehet "evade atack"-olni.Hát pedig nekem az E-vel csak arrébugrik...
  • moralosan
    Én is szrtam annál a résznél... Ott asszem azt kell csinálni, hogy megfogod, ellököd, és közben nyomogatod az előre gombot, majd ütsz egyet. Nekem is csak úgy elfogadta egyszer, de azóta sem tudom kivitelezni :D.
  • dienesoft
    Lehet hogy most lámának fogtok nézni, de én már az első pálya második részén elakadtam amikor azt a VanR-es csókát kell ütni a sikátroban, vagy miben, ott magyarázza mit kell csinálni hogy miuátn megtérdeltem, meg hozzávertem a falhoz, utána sérülékeny és hogy üssem.Ütöm egy oráig midnenféle módon ,de nem is sérül meg, ő meg balra jobbra megy de nem üt meg.Na ott mi a francot kell csinálni?Tegna óta nemtok azon a hüyle részen továbbjutni!Plz help! Amúgy meg bejön a game...
  • moralosan
    én is így csináltam, egyszerűen rohadt nehéz lenne az összeset felfesteni... Utazzatok az arany/primary graffitikre, ahogy atti is mondta.
  • _Atti_
    f-el lehet felvillantani hol vannak ha zavaros lenne
  • _Atti_
    a primary (sárgával jelölt) helyekre kell tenni a rajzokat..
    a két legtávolabbi vagonon vannak ha jól emlékszem
  • Zzozzo
    Ugyan itt akadtam el ahol Snake is!
    Segítsetek Pls!
  • SNAKE01
    szeva!mit kell csinálni azon a pályán mikor a vonat tetején kezdek és haladni kell előre hogy lefujjak 4 graffitit?mert lefújom az összeset oké nincs feladat utána átkell ugrani a másik vonatra mert alagút van oké utána vissza a másikra és letellik az idő és vége failed!mit kell a vonat átugrálás után csinálni?
  • moralosan
    hehe

srácok, a vége felé iszonyatosan nehéz lesz a játék, ez 100!
  • Csuhai G
    Valaki nem tudja, hogy hova rakja a játék a mentéseket?
  • moralosan
    rákerestem már az előbb, de csak kicsiket találtam.

google képkereső ilyen esetekben |)
  • Sland
    LÉGYSZI VALAKI!
  • ThugEdge
    jó a banner
  • moralosan
    akinek help kell az szóljon, már nagyon a végén járok! :)
  • Sland
    Tudna valaki adni egy PS2es Getting up borítót?
  • Csuhai G
    Király!!
  • moralosan
    mehet?:

• moralosan
    szívesen csinálok egyet

(szori a spammért :D)
  • Csuhai G
    Thanks!
  • moralosan
    ott nem 2-t, hanem 3at kell megfesteni. Egyszerűen menj tovább az alagútban, és nyomogasd az intuíció gombot (alapból [F])
  • moralosan
    srácok ez a gamma bszott jó! Kb a közepe után járok, most afféle libegőket kellene megfestenem, közben lőnek helikopterrel, plusz a CCK silver és alapemberei is ki akarnak nyírni . Nem gondoltam, hogy ennyire meg fog fogni a játék!
  • Csuhai G
    Te odaadnád a te SaveGamed? :D Megköszönném nagyon!
  • quack
    valaki adna egy save-t Gabe's Hood pálya után (nem kell közvetlenül, de azert közel hozzá :) )?
    megköszönném nagyon
  • mad mind
    Köszi működik.
  • mucsácsó
    egy oldalról :)
    meg megvettük eredetibe, mert mi jófejek vagyunk :PP xDDDD
  • lmarko
    Honnan szedtétek le mer én sehol nem találom és már fél éve várom!
  • lmarko
  • lmarko
  • lmarko
    Honnan szedtétek le mer én sehol nem találom!