349
-
#108 szia -
#107 óóóó, az szivacs....:(( -
#106 hy all! -
#105 na azt is kéne
majd éjjel..... :D Jövőhéten 4 ZHt írok -
#104 Ügyi vagy.....:))
Én ma semmi különöset nem csináltam, most az utóbbi egy órában tanultam....:)) -
#103 jólvan él a topik :D most értem haza egy kis átmozgató meló után :D 190 cserepet hordtam fel udvarról a tetőre :D ójeee [nem érzi a kezét] -
#102 Én meg pontosan hogy nem, de nekem sincs türelmem vissza olvasni több mint 20k hsz-t....... -
laliking #101 de ő írta... most nincs időm visszaolvasni mert tanulok... de pontosan emléxem hogy ő írta!! 100% -
#100 Vagy vki más.......
Bogyó ilyet nem is írt........ -
#99 de várjál már, azt nem is Bogyó, hanem Tuvok írta........ -
laliking #98 igen.... de sztem pont az indította el ezt a dolgot...
és elvileg pont Ő küldött el mineket -
#97 de az mikor volt már? tök régen........még a 18-as előtt jóval..... -
laliking #96 nemigaz!!
eggyik hszében leírta hogy mert mi egy házban lakunk ne ott beszéljünk a dolgainkról hanem mennyünk át egymáshoz.. szal. -
#95 Épp az hogy pont nem ő csinálta ő ezt akarta megakadályozni hogy, tudod azért is vitába szált hogy a többiek kitalálták ezt a 18 éven felüliekes fasságot, és hogy mi is mehessünk, szal épp az hogy ő azt akarta hogy szabadon dumálhassunk a topikba feltétel nélkül, egyetlen kikötése volt az hogy nem legyen ez a téma és ne vitatkozzunk ezen......... -
laliking #94 van ilyen gixer!!
hát igen... mert nagyon megszabta ki mehet ki nem... meghogy ki mennyit írhat :o
szal nem csodálom hogy ez lett belőlle -
#93 Bordópirossal....csak simán....:))
Bogyóka bezáratta Punkival mert nem akarták abba hagyni a vitatkozást........:(
És Bogyóka se jön fel az sg-re egy ideig mert megbántották nagyon szegényt...:( -
laliking #92 kiri! milyen szinnel???
bogyókát miért zárták be? -
#91 de, és már egy másikat is csináltam...... -
laliking #90 jajja
nincs itt senki rajtunk kívül???
csumázással hogy álsz?? nemfolytattad? -
#89 :D hát Te tudod! :D -
laliking #88 most jáj :D -
#87 nem inkább háj? :DDDD -
laliking #86 jáj brájen -
#85 ühüm!!! -
#84 jah, :) -
#83 Jol elvagytok, lanyok... :) -
#82 jajah:DDDD -
#81 Na ez kemény célzás volt, (mármint amit írtam...:D) a Kriszta érti hogy ki(k)re gondoltam........:DDDDDD -
#80 -
#79 hát jah.....:D már amelyik.....:DDD Én ismerek egy pár olyat aki velem egy idős és mégis se testileg se agyilag egyáltalán nem érettebb egy 8 éves kis csajnál.......:DD -
#78 igazad van... 15 leszel de már komolyabban gondolkodsz :) nemhiába a lányok korábban érnek -
#77 Jójójó, fejezd be, nem kell minden topikba beírni! -
#76 Brigi NE haragudj rám!!!!Én csak a Barbit oltogatom! -
#75 jajaja....:)) -
#74 Jo sokan vagyunk :)
9 uj hozzaszolas volt, amikor jottem! :))) -
#73 Jah...... -
#72 Sziasztok Miklósiak:) én is az vok ugye Brigi????:DD -
#71 Miért? :DD
Tom hogy a legszebb, de miért lennél még mindig ilyen "kicsi".....
Én sztem a legjobb korszak a 18-20 éveseké.....jó hát biztos van meló vagy tanulás ezererel, de a szülők már annyira nem mondják meg neked hogy max tom is én 10 ig maradhacc bulizni, stb.......:)
szal függetlenebb vagy.....:)
aminek persze vannak jó és rossz oldalai is.....:) Akár csak minden kornak.....:) -
#70 legszebb kor Bár én is ott tarthatnék még -
#69 :P
én 15 leszek júniusba.....