Újabb hoki-őrület közeleg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yossarian
nevetséges dolog screenshotok alapján fikázni a grafikát... amikor beleéli magát az ember, plusz még mozog is a figura, csak a kekeckedõ ember nézi a cipõfûzõjét.

Nieleen

HöfEE
AKi nem szereti ezt a sportot annak lehet nem tetszik , jó vannak benne hibák de mivel én jégkorong fan vagyok minden évben végigjátszom az adott NHL játékot. Amugy janyikzs látszik sok jégkorongot még nem láttál mert a kapus fejvédõ hátul nyitott szal az nem hiba.

nagyon király<#violent><#violent>

sweech
a nézõket télleg nem érdekli a meccs 😄DD

NEOreg3
EA utáltatta meg velem a sportjátékokat

no comment

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

én el nem tudom képzelni, ki az, aki minden évben MEGVESZI ugyanazt a játékot szebb köntösben. ez kb olyan, mint a szomszéd hírbeli ms office cserélgetése mindig újabbra. ennyire nem lehetnek hülyék az emberek

bazdmeg, te tényleg a zoknit nézed? 😄
igen, te nem vagy a normális, aki a forgalommal szembe megy...

janyikzs
Bocsi, ez lesz az utolsó: De tényleg jól látom a 3-as képen, hogy a feje átüt egy picit a sisak közepénél!

janyikzs
A nézõkre és a ruhára a "legjobb" kép egyébként a 3-as, vajon ott mit néznek...

janyikzs
Hát....

A grafikán akkor fognak igazán csiszolni, ha a cipõmadzag és a zokni nem egy textúra lesz, hanem saját poligonokból fog állni. A zokni például oldalról tök egyenes, szembõl meg lehet látni a textúra barázdáit, ez elég gáz.
Ja és persze a nézõknek is az eseményeket kellene figyelniük, nem másfelé, na mindegy, majd a 2007-es hátha...<#levele>