10
-
L3oN #10 én most letöltöttem a 1.0.6-ot és bevállt! remélem a 1.5 (1.1) még jobb lesz. IE tényleg suxx -
whitehawk #9 néha felmerül bennem a kérdés, hogy mi lehet az amivel már találkoztak, mert hihetetlen marhaságokat írnak néha. -
rgranc #8 whitehawk: erre figyeltem fel én is, a szerző tutira nem találkozott még semmilyen fejlesztési projekttel életében... :D -
whitehawk #7 A mérföldkő nem kódnév. A mérföldkő egy fontos állomást jelent csak a fejlesztésben, ezt így nevezik más helyeken is. Átdolgozott programrészek, új funkciók, stb. A kódnév továbbra is deer park. -
#6 vagy a http://firefox.hu -ról!
-
#5 Látogass el mondjuk a mozilla.org-ra, ott van, magyarul is. -
PityBull #4 Én már az 1.06-nak is örülnék... -
#3 Ésszerű döntés szerintem, mármint a verzió "megváltoztatása"...
-
IoIa #2 Egy biztos, nem azon múlik a dolog, hogy milyen fantázianevet találnak ki az egyes verzióknak. Kicsit emlékeztet engem ez a fajta névcserélgetés a volt kommunista rezsim állandóan megújuló jelszavaira, pedig akkor semmi sem változott. -
#1 Nem marad ki semmi, annyi az egész, hogy az 1.1-et átnevezték 1.5-re, hogy tükrözze azt, hogy elég jelentős változtatások történtek benne. A frissítések és a kiterjesztések kezelésének javításai mellett pl abban már az új Gecko motor lesz (ez a jelenlegi 1.0.x verziók motorjához képest több mint egy évnyi fejlesztést jelent).
Mellesleg a cikk állításával ellentétben a Deer Park alfa verziói is tökugyanúgy elérhetők és letölthetők bárki számára, csak épp nem ajánlottak a mezei felhasználóknak.