17
UDF Progi!
-
#17 meg mindig keresem ezt a progit :D -
#16 kihalt nagyon ez a topic es meg mindig keresem ezt a progit..... -
#15 senkinek nincs meg veletlenul a B's Clip Vagy a B's Clip DVD ? -
#14 akkor nekem frisebb van :D es nem ismeri fel a 4163b-met :'( -
#13 5.32
egy LG GSA4040B-hez járt -
#12 esetleg neked van egy 5.41-nel frisebb kiadasu? :S Ha van feltoltened egy ingyen tara? :) megkoszonem :)
Nekem eleg ha csak a dvd-iromat tamogatja :) de csak a cd-irom tamogatja :( -
#11 igen
A b's clip-pel az volt az egyetlen gondom, hogy egyszerre csak egy írót támogatott :S -
#10 aha meg fogom nezni de ez az incd ez mukodik totalcommanderben is? tehat tudok ott is masolni? vagy esetleg a dreamweaver vagy mas program tud ra menteni? amugy ez a B's Clip is valami incd teknologia alapjan dolgozik :) Azert ha valaki valami hasznalhato linket tud adni azt megkoszonem!
Bye: Max7 -
Dodo55 #9 DVD-t is tud, viszont az ezzel írt cd/dvd-ket másik gépen csak akkor lehet megnézni, ha fenn van egy incd reader nevű progi, ami ingyenes. -
Dodo55 #8 Van egy hasonló progi: Ahead InCd. Azt nem tudom, hogy lehet e vele dvd-t. Először meg kell vele formázni a cd-t(ez eltart egy ideig) aztán lehet rá tenni a fájlokat, meg törölni azokat, szóval mintha egy floppy lenne. Nekem mindkét cd írómhoz adták, a Nero cd-n volt. -
#7 En se warezt kertem! Fajcserelon (dc-n) mar megneztem valami kulfoldi manusnak fennt volt es 2bájtal jött :(
Alitolag az lg irokhoz ingyen adjak :( mar banom hogy nem dobozosat vettem :( -
Garfield #6 Warezolás viszont nincs.
Nézz szét fájlcserélőkön. -
#5 kosz halas vok en is tudok a googleban keresni meg akar hiszed akar nem ez a hivatalos oldala de itt nem tudsz semmit emg trial-t se letolteni csak updetet hozza :) nem jottem volna ide ha mar nem egy hobnapja keresnem :) -
#4 akkor "jó napod van"! :D -
#3 Katt ide. A legelső találat volt a gugliban...
-
#2 Jah en pl totalcommanderben hasznalom winyokent ;]
ime egy kis reszlet a progibol:
Bye: Max7 -
#1 Hali all! Az a helyzet hogy regota keresem mar ezt a B's Clip nevezeto prg-t es nem talalom sehol! Azaz, hogy egy peldanya megvan, de azzal az a gond hogy nagyon regi verzio valami 5.41-es verzioszamu es az a gond hogy ez meg nem ismeri fel az LG-GSA4163B DVD iromat! Aki nem tudna mit tud ez a progi gyors ismerteto:
Hasonlit a cd iro programokra vagy a windows cd-irojara, csak annyi kulonbseg van hogy ez amint masoljuk a filet a cd-re vagy dvd-re egybol irja! Tehat Winchasterkent tudjuk kezelni a dvd-RW-ket vagy a cd-RW-ket es akinek sok apro mentese van mint nekem es minden percbe ment annak jol johet egy vinyoelszalasnal mert a cd elvileg nem romolhat el!
Szal ha valaki barmit is tud erol a progirol vagy esetleg megvan neki vagy csak eszmet akar cserelni az irjon ;]
Bye: Max7