8
  • BlackRose
    #8
    MONEY RULZ, trust me nothing but money...
    az FF kitűnő böngésző erről nem is vitatkoznák, de a vállalatokat az adding business value érdekli, és itt sajnos az nincs, a vállalatok nem követik a divatot, nem érdekli őket semmi, csak egy dolog a pénz, az érték, és a FF akármennire is jó, pénzt nem hoz a konyhára, az IE-vel is vállalati követelményeket szemelőtt tartva úgyanúgy böngészheted a netet mint a FF-el, persze ez otthoni powerusernek nevetséges, de mondom mégegyszer, a vállalatok inkább intraneten lógnak (és az IE itt jobban illeszkedik, nem azért mert jobb, hanem mert IE-re van optimálva a rendszer.), az interneten meg tökéletessen megfelel nekik az IE szintén. FF-et telepíteni költséges, (az FF ingyenes, de ha párezer gépre kell telepíteni akkor már ez pénzbe kerül), és nem hoz semmi extra money-t, ezért a vállalatok nem törődnek vele, ez a Win2000 esetében még jobban érvényesül, ugyanis akinek nem hozott plusz értéket az XP és a Win 2003, és még mindég Win 2000 alkalmaz, annak még az IE 5.5 is több mint elegendő. Az üzleti világ tisztára pénzorientált és semmi más nem érdekli, ez tény.
  • L3oN
    #7
    linux Rulz---> FF rulZ
  • savior
    #6
    remelem a fules bongeszet nem fogjak ms-ek szabadalmaztatni
  • Seaweed
    #5
    PNG-re gondoltam, csak epp az rovid kiemeles lett volna igy az egesz mondatot ideztem.
  • pemga
    #4
    Ugyan már, minek azt úgy elsietni :). Ékezetes domaineket Magyarországon alig április óta lehet regisztrálni :D. De maga a szabvány is 2003 tavasza óta ingyenesen rendelkezésre áll, ha netántán valaki implementálni akarta (ld. Opera, FF).

    Példák:


  • Seaweed
    #3
    " Az új Internet Explorer emellett támogatni fogja az ékezetes domaineket, és az átlátszó PNG képeket is. "

    Mar eppen ideje hogy a szabvanyokat figyelembe vegyek..az meg egeszen szanalmas hogy ezt beta allapotban 2005 masodik felevere, veglegesben meg 2006-ra tudjak teljesiteni!
  • immovable
    #2
    FF rulez
    hajrá...!!!
  • TothLaci
    #1
    Helyes!