Túszdráma, avagy Die Hard 4.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tetsuo
bruce lee

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

SeS7thRambO
Nekem már meg is van és meg is néztem.Hááát olyan közepes a film, szerintem...

endyxx
Brutális jó ez a brusz

vagyokmintmindenember

alapvetés: a filmek 99%-a felkerül a netre az amerikai premier elõtt/után 1-2-3 nappal.

a válasz: igen.
Iceman89
Netre felrakták már ezt a filmet? Mert én sehol se találom...

Iceman

vicces lenne, ha olyan lenne a sztorija, mint a die hard 4-nek, mivel az meg mindig csak terv...

az viszont tagadhatatlanul hasonlit, hogy a csaladjat elraboljak, vagyis fenyegetik.
Mert ez nem a Die Hard 4...az majd csak jön:http://www.actuacine.net/Fiches/die-hard4.htm<#wink>
pbanfa
Én megnéztem a filmet, nekem nagyon tetszett. Nem lehet rajt unatkozni, van bennt fordulat bõven.
Egy dolgot azonban áruljon el nekem valaki. Miért emlegetik úgy ezt a filmet, mint a Die hard 4??? Semmi köze hozzá!!!!!!!!!! Még csak a sztori sem hasonló!

In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!

Bruce Willis igenis egy jó színész
lehet hogy kicsit már sok ezekbõl a halálra ölök mindenkit filmekbõl meg lehet hogy van benne egy "kis" koppintás
de mindegy
mégegy olyan színész nincs mint Bruce
mutasson nekem valaki egy embert aki ugy eltutta volna jatszani a filmjeit mint bruce
Az volt az érdekes a 4rész folytatásban, hogy meglepõdtem. Nem láttam, de a hírre meglepõdtem. Amikor volt a szeptemberi terrorakció Amerikában, akkor Bruce megfogadta, hogy sose szerepel többé Die Hard típusú filmekben. És akkor mondtam magamnak, na pá, kár a sorozatért.

Taptarap
mocskos jó a film

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Macccy
Na cimbora .. písz .. =) ... felróvom neked, hogy nemláttad. SEMMI köze hél' Istennek se a tálib pöcsökhöz, se Hánz Grúber unokaöccséhez (bár mintmondtam a DIEHARD-ra mindíg vevõ a nép). Nézd csak meg nyugodtan és ilyet ne állíts filmrõl, ami ennyire "leírja" úgy hogy nemis láttad.

Urambocsá drága fan cimbik ... kihagytam a nagyokat télleg ... SINCITY és 6.érzék ... dehát ottvolt a pl. De a Ponyva tényleg nagyonnagy! =)

Ladies and gentlemen! Bruce is in the house !!!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

CSOCSO
szerintem coool film!
es az orult gyerek pedig rohadtul hasonlit a hollo-ra!
Ja, azt hiszem egy Stalker típúsú filmbe bele is halnának, ha meg kéne nézniük 😊

Egyébként szerintem a Bajnokok reggelijében is jó volt, más tészta, hogy a film gagyi lett.
A 12 Majomban meg fenomenális volt, ahogy tudott örülni még annak is, hogy vizes lett. Szerintem ott volt a legjobb, meg a Ponyvaregényben.

Nagyon jó a film...<#nyes>
Bruce Willis jó színész, nem csak az akciófilmekben domborít... Pl. egyik kedvenc filmemben /6. Érzék/ is jól alakította a pszichiátert...

Magzar billentzűyet rule\'y...

láttam a filmet jó! nem nagy duranás de jó! Viszont aki a cikket írta az egy barom ! Semmi köze egy Die Hard filmhez sem! Még csak nem is hasonló stílus! Szóval ennyit a cikk írójáról! Bye
HuAn82
"A filmet nem láttam, remélem nincs igazam, csakhát hálivúdban ugye, a nézettségen kívül semmi nem számít.."

Akkor elõször nézd, utána beszélj.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ez baromság! Ilyen nincs hogy kiörgedett!!! Szerintem jó lesz a Die Hard 4 is!!! Nézzd pl a Halálos Fegyver szériát!!! Ott is öreg volt már Danny Glover és hát Mel Gibson se fiatal már mégis tudtak olyan jó filmet összehozni mint a az elsõ 3!!! 95% a siker általában ha az egész stáb és a színészek is a folytatásban szerepelnek! Szóval Bruce várjuk a 4. DIE HARD-ot 😊))!!!
Tetsuo
Legalább abban 1et értünk, h az (a Mr és Ms..) szar.
Viszont ha ma megjelenik egy hálivúdi pláne akciófilm, akkor az is xar -szerintem-. A Willis meg már télleg kiöregedett -szerintem- az akcióhõs szerepbõl, vagyis -szerintem- csak egy újabb atlétatrikós rókabõrt látunk, 'új' klisékkel (, aktuális -gondolom arab- ellenséggel. A filmet nem láttam, remélem nincs igazam, csakhát hálivúdban ugye, a nézettségen kívül semmi nem számít..

[HUN]PAStheLoD
Hehe, jó film, aki épp ráér nézze meg. De ne várjon semmi extrát ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Bruce Willisnek tényleg f@sz@ filmjei vannak, kivéve Bérgyilkos a szomszédom 1-2. Na meg régen volt a Simlis és a szende sorozatban, az valami iszonyatosan sz@r volt.

3P
Magam sem fogalmazhattam volna meg találobban... 😊

Szerintem a Die Hard sorozat valóban jó film, s azon kevés filmek közé tartozik, ahol a folytatás is tartalmas kikapcsolódást nyújtott.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

igazad van macccy!bruce willis nagyon jó színész és jó filmjei vannak pl nekem nagyon tetszett a ponyvaregény és a sin city
Macccy
Mivaan?? Mibajod? ... MrSmith-ékat nemhogy nem említette senki, de nemis tudom hogy jön ide?! Itt Bruce Willis-t és az õ kiváló akció-és egyéb filmjeit dícsértem. Azt a szart meg hagyjuk .. ráadásul semmi köze ehhez témához!

És igenis jó lett ez a film (bár nemlátom a párhuzamot mégmindíg azzal a szarral amit bemertél ide gépelni).

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

IMYke2.0.0.0
Sajnálom a mai fiatalokat... fogalmuk sincs a Jó-ról...
Nekik a mai dögös csajok jönnek be a filmekben - és erre rá is gyúrnak a rendezõk sajna...
Egy olyan filmet, amiben ilyen nincs, a tinik és a felnõttek egyes rétegei sem néznek már meg.
Pedig egy jó filmhez nem kell kivillanó férfi-nõi segg...

Ez a film pedig igen is jó! Érdemes megnézni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A "12 Monkeys" a sci-fi megtestesülése.

Én szeretem Bruce Willis filmjeit, de, hogy jó "színész" lenne az kicsit túlzás...
Lenny
Biztos megnézem a moziban, egyik kedvencem Willis és már régen láthattuk szerepelni.
A Die Hard filmek pedig nagyon nagy hatással voltak rám kisebb koromban (a 3-nál már nem voltam olyan kicsi), szerintem ez a film elõcsalogatja bennem azokat az érzéseket majd amiket akkor éreztem. Amolyan nosztalgia.... 😊

R Ö R G E

HuAn82
Szvsz elég jó film, Willis pedig jó színész. Az önjelölt kritikusokkal meg nem kell foglalkozni. Ennyi...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

immovable
Akármiket írtok én azért megnézem, csak még azt nem tudom milyen forrásból...<#vigyor1>
Tetsuo
Fogadjunk neked a mr és miszisz szmissz is teccet..

Macccy
DIE HARD TRILOGY
LAST BOYSCOUT (!!!)
MOONLIGHTING
12 MONKEYS
PULP FICTION
éés még sorolhatnám ...... ezek igencsak jók. Kétségtelen! És naa .. nem öreg õ szerintem egyáltalán.

bruce willis csak egy szerepben jó: a lecsuszott alkoholistáéban. Amelyik filmben ilyet játszott, az jó volt, szóval...

Enkil
Nem igazán szeretem a bugyuta akció filmeket,de a Die Hard részek mindíg nyújtottak egy másfél órás kellemes szórakoztató hangulatot.<#wink>

Hedgehunter
Szar film, mar elegem van ebbol a szuper-ultra-extra gonosz, szuper-ultra-extra jo-bol szuper-ultre-extra szarra sullyedt zsaru harca, ja es a szuper-ultra-extra gazdaghoz tornak be, aki mellesleg valami szuper-ultra-extra nagy cegnek dolgozik (gonosz??)..... <#levele>
Seaweed
...szerintem meg se az kettot se a harmat nem szabadott volna megcsinalnia!...ezt nem lattam de jora nem szamitok! Bruce koma oreg vagy te mar ezekhez a filmekhez!....
Szerintem annyira azért nem jó ez a film...
én már láttam, nagyon bejövõs 😊
1st comment... 😊