38
-
#38 bruce lee -
#37 Nekem már meg is van és meg is néztem.Hááát olyan közepes a film, szerintem... -
#36 Brutális jó ez a brusz -
winnie #35 alapvetés: a filmek 99%-a felkerül a netre az amerikai premier előtt/után 1-2-3 nappal.
a válasz: igen. -
#34 Netre felrakták már ezt a filmet? Mert én sehol se találom... -
winnie #33 vicces lenne, ha olyan lenne a sztorija, mint a die hard 4-nek, mivel az meg mindig csak terv...
az viszont tagadhatatlanul hasonlit, hogy a csaladjat elraboljak, vagyis fenyegetik. -
Fiok #32 Mert ez nem a Die Hard 4...az majd csak jön:http://www.actuacine.net/Fiches/die-hard4.htm -
#31 Én megnéztem a filmet, nekem nagyon tetszett. Nem lehet rajt unatkozni, van bennt fordulat bőven.
Egy dolgot azonban áruljon el nekem valaki. Miért emlegetik úgy ezt a filmet, mint a Die hard 4??? Semmi köze hozzá!!!!!!!!!! Még csak a sztori sem hasonló! -
Hege15 #30 Bruce Willis igenis egy jó színész
lehet hogy kicsit már sok ezekből a halálra ölök mindenkit filmekből meg lehet hogy van benne egy "kis" koppintás
de mindegy
mégegy olyan színész nincs mint Bruce
mutasson nekem valaki egy embert aki ugy eltutta volna jatszani a filmjeit mint bruce -
fawcet #29 Az volt az érdekes a 4rész folytatásban, hogy meglepődtem. Nem láttam, de a hírre meglepődtem. Amikor volt a szeptemberi terrorakció Amerikában, akkor Bruce megfogadta, hogy sose szerepel többé Die Hard típusú filmekben. És akkor mondtam magamnak, na pá, kár a sorozatért. -
#28 mocskos jó a film
-
#27 Na cimbora .. písz .. =) ... felróvom neked, hogy nemláttad. SEMMI köze hél' Istennek se a tálib pöcsökhöz, se Hánz Grúber unokaöccséhez (bár mintmondtam a DIEHARD-ra mindíg vevő a nép). Nézd csak meg nyugodtan és ilyet ne állíts filmről, ami ennyire "leírja" úgy hogy nemis láttad.
Urambocsá drága fan cimbik ... kihagytam a nagyokat télleg ... SINCITY és 6.érzék ... dehát ottvolt a pl. De a Ponyva tényleg nagyonnagy! =)
Ladies and gentlemen! Bruce is in the house !!! -
#26 szerintem coool film!
es az orult gyerek pedig rohadtul hasonlit a hollo-ra! -
Inquisitor #25 Ja, azt hiszem egy Stalker típúsú filmbe bele is halnának, ha meg kéne nézniük :)
Egyébként szerintem a Bajnokok reggelijében is jó volt, más tészta, hogy a film gagyi lett.
A 12 Majomban meg fenomenális volt, ahogy tudott örülni még annak is, hogy vizes lett. Szerintem ott volt a legjobb, meg a Ponyvaregényben. -
kukac78 #24 Nagyon jó a film...
Bruce Willis jó színész, nem csak az akciófilmekben domborít... Pl. egyik kedvenc filmemben /6. Érzék/ is jól alakította a pszichiátert... -
kikizuzu #23 láttam a filmet jó! nem nagy duranás de jó! Viszont aki a cikket írta az egy barom ! Semmi köze egy Die Hard filmhez sem! Még csak nem is hasonló stílus! Szóval ennyit a cikk írójáról! Bye -
#22 "A filmet nem láttam, remélem nincs igazam, csakhát hálivúdban ugye, a nézettségen kívül semmi nem számít.."
Akkor először nézd, utána beszélj.
-
kikizuzu #21 Ez baromság! Ilyen nincs hogy kiörgedett!!! Szerintem jó lesz a Die Hard 4 is!!! Nézzd pl a Halálos Fegyver szériát!!! Ott is öreg volt már Danny Glover és hát Mel Gibson se fiatal már mégis tudtak olyan jó filmet összehozni mint a az első 3!!! 95% a siker általában ha az egész stáb és a színészek is a folytatásban szerepelnek! Szóval Bruce várjuk a 4. DIE HARD-ot :)))!!!
-
#20 Legalább abban 1et értünk, h az (a Mr és Ms..) szar.
Viszont ha ma megjelenik egy hálivúdi pláne akciófilm, akkor az is xar -szerintem-. A Willis meg már télleg kiöregedett -szerintem- az akcióhős szerepből, vagyis -szerintem- csak egy újabb atlétatrikós rókabőrt látunk, 'új' klisékkel (, aktuális -gondolom arab- ellenséggel. A filmet nem láttam, remélem nincs igazam, csakhát hálivúdban ugye, a nézettségen kívül semmi nem számít.. -
#19 Hehe, jó film, aki épp ráér nézze meg. De ne várjon semmi extrát .. -
blaze #18 Bruce Willisnek tényleg f@sz@ filmjei vannak, kivéve Bérgyilkos a szomszédom 1-2. Na meg régen volt a Simlis és a szende sorozatban, az valami iszonyatosan sz@r volt. -
#17 Magam sem fogalmazhattam volna meg találobban... :)
Szerintem a Die Hard sorozat valóban jó film, s azon kevés filmek közé tartozik, ahol a folytatás is tartalmas kikapcsolódást nyújtott. -
manthey #16 igazad van macccy!bruce willis nagyon jó színész és jó filmjei vannak pl nekem nagyon tetszett a ponyvaregény és a sin city -
#15 Mivaan?? Mibajod? ... MrSmith-ékat nemhogy nem említette senki, de nemis tudom hogy jön ide?! Itt Bruce Willis-t és az ő kiváló akció-és egyéb filmjeit dícsértem. Azt a szart meg hagyjuk .. ráadásul semmi köze ehhez témához!
És igenis jó lett ez a film (bár nemlátom a párhuzamot mégmindíg azzal a szarral amit bemertél ide gépelni). -
#14 Sajnálom a mai fiatalokat... fogalmuk sincs a Jó-ról...
Nekik a mai dögös csajok [kivillanó cicik, tetkók, másfél méteres lábak, 10 mm-es szoknyák és xopós szájak] jönnek be a filmekben - és erre rá is gyúrnak a rendezők sajna...
Egy olyan filmet, amiben ilyen nincs, a tinik és a felnőttek egyes rétegei sem néznek már meg.
Pedig egy jó filmhez nem kell kivillanó férfi-női segg...
Ez a film pedig igen is jó! Érdemes megnézni.
-
TheZsenyka #13 A "12 Monkeys" a sci-fi megtestesülése. -
vg #12 Én szeretem Bruce Willis filmjeit, de, hogy jó "színész" lenne az kicsit túlzás... -
#11 Biztos megnézem a moziban, egyik kedvencem Willis és már régen láthattuk szerepelni.
A Die Hard filmek pedig nagyon nagy hatással voltak rám kisebb koromban (a 3-nál már nem voltam olyan kicsi), szerintem ez a film előcsalogatja bennem azokat az érzéseket majd amiket akkor éreztem. Amolyan nosztalgia.... :) -
#10 Szvsz elég jó film, Willis pedig jó színész. Az önjelölt kritikusokkal meg nem kell foglalkozni. Ennyi... -
#9 Akármiket írtok én azért megnézem, csak még azt nem tudom milyen forrásból... -
#8 Fogadjunk neked a mr és miszisz szmissz is teccet.. -
#7 DIE HARD TRILOGY
LAST BOYSCOUT (!!!)
MOONLIGHTING
12 MONKEYS
PULP FICTION
éés még sorolhatnám ...... ezek igencsak jók. Kétségtelen! És naa .. nem öreg ő szerintem egyáltalán. -
Cat #6 bruce willis csak egy szerepben jó: a lecsuszott alkoholistáéban. Amelyik filmben ilyet játszott, az jó volt, szóval... -
#5 Nem igazán szeretem a bugyuta akció filmeket,de a Die Hard részek mindíg nyújtottak egy másfél órás kellemes szórakoztató hangulatot. -
#4 Szar film, mar elegem van ebbol a szuper-ultra-extra gonosz, szuper-ultra-extra jo-bol szuper-ultre-extra szarra sullyedt zsaru harca, ja es a szuper-ultra-extra gazdaghoz tornak be, aki mellesleg valami szuper-ultra-extra nagy cegnek dolgozik (gonosz??)..... -
#3 ...szerintem meg se az kettot se a harmat nem szabadott volna megcsinalnia!...ezt nem lattam de jora nem szamitok! Bruce koma oreg vagy te mar ezekhez a filmekhez!.... -
vg #2 Szerintem annyira azért nem jó ez a film... -
mongoose18 #1 én már láttam, nagyon bejövős :)
1st comment... :)