Túszdráma, avagy Die Hard 4.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a válasz: igen.
az viszont tagadhatatlanul hasonlit, hogy a csaladjat elraboljak, vagyis fenyegetik.
Egy dolgot azonban áruljon el nekem valaki. Miért emlegetik úgy ezt a filmet, mint a Die hard 4??? Semmi köze hozzá!!!!!!!!!! Még csak a sztori sem hasonló!
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
lehet hogy kicsit már sok ezekbõl a halálra ölök mindenkit filmekbõl meg lehet hogy van benne egy "kis" koppintás
de mindegy
mégegy olyan színész nincs mint Bruce
mutasson nekem valaki egy embert aki ugy eltutta volna jatszani a filmjeit mint bruce
Urambocsá drága fan cimbik ... kihagytam a nagyokat télleg ... SINCITY és 6.érzék ... dehát ottvolt a pl. De a Ponyva tényleg nagyonnagy! =)
Ladies and gentlemen! Bruce is in the house !!!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Egyébként szerintem a Bajnokok reggelijében is jó volt, más tészta, hogy a film gagyi lett.
A 12 Majomban meg fenomenális volt, ahogy tudott örülni még annak is, hogy vizes lett. Szerintem ott volt a legjobb, meg a Ponyvaregényben.
Bruce Willis jó színész, nem csak az akciófilmekben domborít... Pl. egyik kedvenc filmemben /6. Érzék/ is jól alakította a pszichiátert...
Magzar billentzűyet rule\'y...
Akkor elõször nézd, utána beszélj.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Viszont ha ma megjelenik egy hálivúdi pláne akciófilm, akkor az is xar -szerintem-. A Willis meg már télleg kiöregedett -szerintem- az akcióhõs szerepbõl, vagyis -szerintem- csak egy újabb atlétatrikós rókabõrt látunk, 'új' klisékkel (, aktuális -gondolom arab- ellenséggel. A filmet nem láttam, remélem nincs igazam, csakhát hálivúdban ugye, a nézettségen kívül semmi nem számít..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Szerintem a Die Hard sorozat valóban jó film, s azon kevés filmek közé tartozik, ahol a folytatás is tartalmas kikapcsolódást nyújtott.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
És igenis jó lett ez a film (bár nemlátom a párhuzamot mégmindíg azzal a szarral amit bemertél ide gépelni).
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Nekik a mai dögös csajok
Egy olyan filmet, amiben ilyen nincs, a tinik és a felnõttek egyes rétegei sem néznek már meg.
Pedig egy jó filmhez nem kell kivillanó férfi-nõi segg...
Ez a film pedig igen is jó! Érdemes megnézni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Die Hard filmek pedig nagyon nagy hatással voltak rám kisebb koromban (a 3-nál már nem voltam olyan kicsi), szerintem ez a film elõcsalogatja bennem azokat az érzéseket majd amiket akkor éreztem. Amolyan nosztalgia.... 😊
R Ö R G E
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
LAST BOYSCOUT (!!!)
MOONLIGHTING
12 MONKEYS
PULP FICTION
éés még sorolhatnám ...... ezek igencsak jók. Kétségtelen! És naa .. nem öreg õ szerintem egyáltalán.
1st comment... 😊