Scooter War3z
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
2005-11-27 PC Game ISOs Scooter War3z (c) Team6 Game Studios DEVIANCE 12x15 MB
Méretébõl itélva ugyanolyan szánalmas mint a demó , én lenem szedem az tuti.
Next PC upgrade: 2022
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Celeron 2.4, Radeon 9600 256 MB, 512 MB RAM-nál nem szaggatott 1204x768-as max felbontásba, szóval a gépigény nem lehet valami nagy.
Most így hírtelen ennyit. Grafikáról késõbb.
Azért lehet topikot nyitni, hogy beszélgessünk valamirõl! Akkor meg mit kell itt basztatni!?
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Ma viszont azt írta: "nfsu 2keréken", tehát lehetséges arra céloz: nfsu elsõ része, csak itt két kerékkel megy a verseny. :-))
Nem mindegy, figyeljünk a részletekre is! ;-)
De hogy ne adjak annyi munkát: Tényleg War3z. :-)
Playware-t nem néztem de tuti kell a 3-as.
Hivatalos honlap
Playware