Sertés ondó az űrben

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tajgetosz ? 😊

Looserke
Pont ezért van hihetetlenül nagy szarban Kína. Mivel megszabták, hogy csak 1 gyerek lehet egy családban, különben hatalmas pénzbüntetést kapnak, ezért szinte csak fiúk születnek Kínában. Mivel így megy tovább a család neve és vagyona. Ne kérdezzétek mi lesz a lány csecsemõkkel... <#gun><#rinya><#szomoru2>

Hát hiába, az ember génjei hasonlítanak a röfi génekhez. Ha jól tudom...
Talán a muzulmánoknak van igazuk, hogy nem eszik meg a szaros röfiket.
Astaroth
Ja a malacpatával nehéz tartani...mennének szanaszét az ûrben.

azért milyen lehet súlytalanságban csiálni ? Nincs támaszték 😊

Astaroth
Vagy az hogy csakúgy találtak malacspermát az ûrben. Komoly lett volna...

Vagy fölengedni a malacokat dugni az ûrbe, és tesztelni hogyan viselkednek a megváltozott környezetben...

Astaroth
Én is azt hittem elõször, hogy szétszorják a világûrben, hogy egyszer majd elérjen az ufókhoz, akik majd meglepõdnek, és kínai malacot tenyésztenek...

Nem a te adód úgyhogy ne szójá be 😊

Nagyszerûûû...<#taps>
Malacsperma a világûrbe 250000 dollárért.
(Csak kölcsük körültekintõen az adófizetõk pénzét)<#nyes>
datango
mi ennek az értelme?

pánspermia ? <#nyes><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1><#awink>

Esrohnoil
ég viccnek is rossz, a végén még megtermékenyítené. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ménem egy malacfarmot visznek fel ami közvetlenül a világûrbe veri ? <#alien2>

datango
hehehehehe , lol téma ! 😄

Nem kell atomot szórni...simán csak elindulnak, és mint a sáskák megesznek mindent ami az útjukba kerül 😊

xnorbix
$250000-t lehetne valami értelmesebbre is fordítani...

a geci aza fasza dodlog
uniu
Tudtatok, hogy a disznoknak 30 percig tart az orgazmusuk ?<#guluszem1>

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Az a baj hogy ez olyan mint a génmanipulált növények kifejlesztése. Kitalálják hogy az ûrmalac húsa éteri!
Hmm depoén lenne ha leesne vkinek a fejére 😊 amugy jó étvágyat 😄😄😄

[HUN]PAStheLoD
Mi a bajotok egy kis megreptetett malacsággal? Õ pénzük, ráadásul sokkal több pénz megy el magyarországon felesleges dolgokra mint ez a 250K $

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Korlátozzák õk maguk is: 1 v. 2 gyerek lehet egy családban, és utána már csak állami engedéllyel lehet több, vagy valami ilyesmi. Így mondjuk õk a bõrükön érzik az expanzió szükségességét...

Esrohnoil
Állítólag a 3. Világháborúban Kína fogja atommal megszórni az amcsikat és oroszországot...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

az tuti :-) <#vigyor3>

uniu
Amugy meg, van ertelme. Valszinu arra kivancsiak, hogy a huzamosabb urbeli tartozkodas alatt, alkalmas e az ember a szaporodasra. Lehet, hogy a Marson elobb lesznek kinaiak mint amicsik ?😊

uniu
Hat ez az embereknel is elofordul 😊

Amugy ez a kisérlet... és még fizetnek is ére. jolvan.

Aki hülye, haljon meg.

kinaiak számát már korlátozni kellene.
Erre történelem során volt egy két jol bevált dolog.

Aki hülye, haljon meg.

nahát ezek a mai fiatalok :S feltünõségért mindent? csak hogy mi lehessük az elsõk,mert eddíg senki nem volt ennyire hülye ilyet csinálni? ehh szomorú

arschsg
<#idiota><#falbav><#idiota><#idiota>[#falbav

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

undorítóak ezek a ferbe szemüek...
"A kutatók elméletei szerint a különbözõképpen tárolt spermium génjei különbözõ változásokon mennek át a mikrogravitáció és a kozmikus sugárzás hatására."

Nem vagyok durva de én a kapszulát a kutató torkán nyomnám le.
TeszteloPontHu
Az inszeminátor nevû foglalkozásról hallottál már. Mást se csinál, napi több litert "szerez be"...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Vannak Fanatikus DUKE NUKEM rajongók ott az akadémián és már meg is vették a beretát(kézifegyver a gyengébbek kedvéért) hogy lepusztitsák a mutánsröfiket
Ugyanez ugrott be nekem is !!!!!
"Ha jó valamire emberrel is megcsinálják."

Miért? A mostani ûrhajósokat kiherélik utazás elõtt?

Yossarian
a kis ínyenc kínaiak...

Nieleen

Nem mondasz roszat, mert kiviszik majd visza hozzák. Aztán meg senki se tudja hogy mi történik otta kint vele.

De javicsatok ki ha hülyeséget beszélek, mert nem értek a malac spermához!

"Nekünk is majd palackba kell verni a dákónkat"

Verjék bele a kínaiak egymásba.
Esrohnoil
Nekünk is majd palackba kell verni a dákónkat? 😄

Ha jó valamire emberrel is megcsinálják.
Csak elõbb a malac.
Na de most tényleg. Ez mire is jó?
Azon kívül, hogy kiszórnak az ablakon 250 000 dollcsit, amit nekem is adhatnának.
(Gondolom néhány cégnek, embernek jól jön ez a kis összeg.)

Gut. Besser. Presser.

Az emberi felelõtlenség végtelen.
Nem, hogy inkább elefántal kereszteznék!
"Szükségünk lesz még Duke Nukem-re."

A kinai kormany igy akar nyomast gyakorolni a Duke Nukem Forever keszitoire <#alien>
Aztán meg nem gyözik majd irtani a mutáns röfiket.
<#gun><#lama>
<#violent><#lama><#lama>
<#violent><#lama><#lama><#lama>

Szerencsétlen kan, azt se tudja mit b****k.
"hát ez elég undorító.ki lehet az aki megszerzi a malac g*cit"

Hát a kínaiak. Megszereznek azok mindent.
egyszer láttam a national geon (asszem), hogy van egy ilyen mumalac, meg mutehén, hátulrol a segge ugyanugy néz ki mint az eredeti, csak a lényeges helyen valójában egy kis üvegtartály van. Odavezetik a bikát hozzá, és hagyják hogy beleverje (nagyon gyorsan megy ez állatéknál), és utána ezt a spermát fecskendezik bele a kocákba meg a tehenekbe.

Elszúrják a fellövést, felrobban az ûrhajó és akkor moshatjuk a hajunkat. <#idiota>
Oldal 1 / 2Következő →