Prison Tycoon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
kösz a válasz SG és társai!
Mostmár tudom hogy ide nem jövök soha többet, és mégegyszer köszi a válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hogy kell rabokat hozni és hogy kell kiengedni a rabokat?
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
http://hpteam.dne.hu/forum_viewtopic.php?2.1.30#61
Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)
Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)
Én majd SA után jáccom vele. :)
Elkezdtem a játékot,jönnek is az elítéltek szép számmal..tettem le gyárt+a gyárba autójavítót,de nem dolgoznak a rabok...miért?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Group: ELEGANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-07-20
Size: 33x15
http://goo.gl/gd6Zi5
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?