Prison Tycoon

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:D én sem tudom

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

-t
másnak persze írjátok de egy újnak sose!
kösz a válasz SG és társai!
Mostmár tudom hogy ide nem jövök soha többet, és mégegyszer köszi a válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
várom a választ nagyon
figyu!
hogy kell rabokat hozni és hogy kell kiengedni a rabokat?
Cicero
Ez a játék mekkora lol ::D:D:D:Dddd Minél több embert kell behívni a börtönbe vagy mi? Mert a Roller Coaster-ben az volt a lényeg :::D:DDdd

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

elég gagyi a játék, túl van bonyolitva.
találtam egy oldalt ahol lehet kérni,hogy fordítsák-e le a prison tycoont.Akit érdekel szavazzon ezen az oldalon.
http://hpteam.dne.hu/forum_viewtopic.php?2.1.30#61

Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)

ha vásároltál épületet,kattints az épületre akkor beadja a kamera állást és ekkor kattints a build-ra így tudod berendezni a házakat,gyárakat,eü.épületet. stb.Én 18 rabra 8 õrt vettem fel (sok a bérük) de kell valamilyen lelkisegély is,mert egy idõ után elkezdenek verekedni és nem dolgoznak..nincs bevétel...

Akinek tulajdon nyughatatlanságán kívül egyéb közölnivalója nincsen a világgal, keressen fel egy ideggyógyászt, de az olvasót hagyja békén.(Bárány Tamás)

Duddits
Erre én se. <#nyes>

Ma én is kipróbáltam, de nem jöttem rá. Mit kell építeni, hogy legyenek rabok???

Tovább próbálkoztam a játékkal...eleinte oké minden és nyereséges vagyok,de aztán folyamatosan eladósodok.Kipróbáltam több variációt (több õr stb. de az nem jó,mert sok a bérük)Van valakinek biztos tippje,hogy kell ezzel a játékkal játszani??

Jah látom már írtál, akkor nem írok. :)

Thx, mindjárt szólok vkinek,

Én majd SA után jáccom vele. :)

Duddits
Csináltam bannert.

Amúgy kipróbáltam a gamet, nekem nem tetszik.

Sziasztok!
Elkezdtem a játékot,jönnek is az elítéltek szép számmal..tettem le gyárt+a gyárba autójavítót,de nem dolgoznak a rabok...miért?

Nekem még a játék sincs meg. :(

Titan
Valaki nyomhatna 1 kis tutorialt, hogy most tulajdonképpen, hogyan lehet elérni, azt hogy megjavúljanak az elitéltek vagy valami... :(

hát ez irto ratyi eltt sajnos..., bár tycoonoknál már megszoktuk hogy a jó 5leteket rendszerint elbasszák :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Duddits
Honnét szedtétek?

van már fünyiró menedzser gééém is :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sephi
Nekem mar tegnap ota fentvan de meg nem probaltam.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Duddits
Honnét szedted ilyen gyorsan?

és milyen?

most próbálom a gamet!

LOL

Duddits
Coffee Tycoon <#hehe>

ChevyG
probáld a ki realife modot!
fegyveres rablás és már élvezheted is!
JackDaniels
Remélem, ma ki tudom próbálni.:)

\"Never say never!\" W Churchill

Valaki próbálta már a gamet? :)

Duddits
Nah, király.

Faterx
Prison Tycoon (c) ValuSoft *READNFO*

Group: ELEGANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No

Rls Date: 2005-07-20
Size: 33x15
nem poén, tényleg van ilyen game

Duddits

[HUN]FaTaL
aszittem valaki poénból nyitotta. fûnyíró tycoon mikor lesz? vagy szemétszállító vállalat tycoon?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

:)

Duddits
Töröld ki a regedit-et. <#wink>

Igen ahhoz...A demó és a full között nincs semmi különbség, valamit a regedittel kell cseszekedni :)

a demóhoz?

Valaki tud hozzá törést?

Már van szupershop tycoon is, vagy valami boltos...

Duddits
<#nevetes1>

ChevyG
szabadalmaztatás tájkun (már levédve)
Duddits
Most hogy így mondod! Megyek és szabadalmaztatom! <#hehe> És én leszek a világ leggazdagabb embere...<#beka3><#banplz>

Duddits
Jaja. <#nyes>

Ha már limonádés is van... :D

ChevyG
LOL, azt hittem vicc! még miböl lessz tájkun? esetleg a zöldségesek életét fogja feldogozni?<#eplus2>
Sephi
Mar akinek. Masok pl a "regedit" dolgot alkalmazzak :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én nemszoktam játszani

Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?

Oldal 1 / 2Következő →