59
Legyen saját börtönöd
-
ricky #59 :D én sem tudom -
excon #58 -t -
excon #57 másnak persze írjátok de egy újnak sose!
kösz a válasz SG és társai!
Mostmár tudom hogy ide nem jövök soha többet, és mégegyszer köszi a válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
excon #56 várom a választ nagyon -
excon #55 figyu!
hogy kell rabokat hozni és hogy kell kiengedni a rabokat? -
Cicero #54 Ez a játék mekkora lol ::D:D:D:Dddd Minél több embert kell behívni a börtönbe vagy mi? Mert a Roller Coaster-ben az volt a lényeg :::D:DDdd -
Piko888 #53 elég gagyi a játék, túl van bonyolitva. -
Viki 1977 #52 találtam egy oldalt ahol lehet kérni,hogy fordítsák-e le a prison tycoont.Akit érdekel szavazzon ezen az oldalon.
http://hpteam.dne.hu/forum_viewtopic.php?2.1.30#61 -
Viki 1977 #51 ha vásároltál épületet,kattints az épületre akkor beadja a kamera állást és ekkor kattints a build-ra így tudod berendezni a házakat,gyárakat,eü.épületet. stb.Én 18 rabra 8 őrt vettem fel (sok a bérük) de kell valamilyen lelkisegély is,mert egy idő után elkezdenek verekedni és nem dolgoznak..nincs bevétel... -
#50 Erre én se. -
ricky #49 Ma én is kipróbáltam, de nem jöttem rá. Mit kell építeni, hogy legyenek rabok??? -
Viki 1977 #48 Tovább próbálkoztam a játékkal...eleinte oké minden és nyereséges vagyok,de aztán folyamatosan eladósodok.Kipróbáltam több variációt (több őr stb. de az nem jó,mert sok a bérük)Van valakinek biztos tippje,hogy kell ezzel a játékkal játszani?? -
ricky #47 Jah látom már írtál, akkor nem írok. :) -
ricky #46 Thx, mindjárt szólok vkinek,
Én majd SA után jáccom vele. :) -
#45 Csináltam bannert.
Amúgy kipróbáltam a gamet, nekem nem tetszik. -
Viki 1977 #44 Sziasztok!
Elkezdtem a játékot,jönnek is az elítéltek szép számmal..tettem le gyárt+a gyárba autójavítót,de nem dolgoznak a rabok...miért? -
ricky #43 Nekem még a játék sincs meg. :( -
#42 Valaki nyomhatna 1 kis tutorialt, hogy most tulajdonképpen, hogyan lehet elérni, azt hogy megjavúljanak az elitéltek vagy valami... :( -
Thanatos #41 hát ez irto ratyi eltt sajnos..., bár tycoonoknál már megszoktuk hogy a jó 5leteket rendszerint elbasszák :/ -
#40 Honnét szedtétek? -
Thanatos #39 van már fünyiró menedzser gééém is :P -
#38 Nekem mar tegnap ota fentvan de meg nem probaltam. -
#37 Honnét szedted ilyen gyorsan? -
ricky #36 és milyen? -
abonyitomz #35 most próbálom a gamet! -
ricky #34 LOL -
#33 Coffee Tycoon -
#32 probáld a ki realife modot!
fegyveres rablás és már élvezheted is! -
#31 Remélem, ma ki tudom próbálni.:) -
Since #30 Valaki próbálta már a gamet? :) -
#29 Nah, király. -
#28 Prison Tycoon (c) ValuSoft *READNFO*
Group: ELEGANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-07-20
Size: 33x15 -
ricky #27 nem poén, tényleg van ilyen game -
#26 -
#25 aszittem valaki poénból nyitotta. fűnyíró tycoon mikor lesz? vagy szemétszállító vállalat tycoon?:D -
ricky #24 :) -
#23 Töröld ki a regedit-et. -
Since #22 Igen ahhoz...A demó és a full között nincs semmi különbség, valamit a regedittel kell cseszekedni :) -
ricky #21 a demóhoz? -
Since #20 Valaki tud hozzá törést?