41
-
winnie #41 szupernégyes előadta a képességeit a hídon de embert nem láttál a nézelődök között aki mondjuk rácsodálkozott volna,
ember, de hisz épp ez az, hogy alternatív világról van szó. ebben a világban él a mutáns törvény, tudják, hogy kik azok az x-man-ek, ebben a világban él pókember és daredevilt-ől kezdve az össze marvel-hős.
ez a 616-os univerzum vagy az ultimate világ. -
#40 Vagy a Superman-ben, hogy csak a szemüveget vesz le, és egy kis hajzselé, és máris más alakká változik...
huh, nagyon...
:D
-
Anteris #39 utálom az ilyen filmeket amikben mindenféle csodákat tesznek szuperlények és ezen még csak meg sem lepődik az utca embere. Ez az ellentmondás legjobban ebben a gagyesz produkcióban volt a legszembetűnőbb amikor a szupernégyes előadta a képességeit a hídon de embert nem láttál a nézelődök között aki mondjuk rácsodálkozott volna, hogy uramatyám, hogy a picsába lehetséges mindez!!! Mert akkor még megérteném, hogy ha valami alternatív világot tárnának a szemünk elő ahol egymást érik ezek a szupercsávók de általában szó sincs erről. Ez a film egyszerűen úgy szar ahogy van. Én réggebben olvasgattam ezt a képregényt is és kijelenthetem hogy köze nincs a filmnek ahhoz a hangulathoz ami azokból áradt. Még véletlenül sem sikerült visszadni azt a noir-os, nyomasztó légkört. -
Anteris #38 na!! A Sky-kapitány igenis jó film, tessék megnézni (ha lehet eredeti nyelven, felirattal) -
#37 Nagyon jó volt -
brutika2 #36 Nekem tetszett és nem nagyon érdekel mások véleménye!
-
Atyus #35 A rendező hallatán igencsak féltem a filmtől, de nem kellett csalódnom - annyira.
A szöszi mint színész divergál a közepes alá, de a többiek elegendőek, hogy bele tudjuk élni magunkat. A hangok is felemásra sikeredtek. Legjobb pont Ben volt ! Élet volt a hangjában, s nem csak egy felmondott szöveget előadó színész.
Mindezek ellenére aki F4 rajongó volt valaha, annak kötelező darab ! -
Battlefront #34 a csaj jó benne enny az egész -
SirLord #33 6. kép:
-"Ben elmehet a unyiba, az enyém 46 centi!"
:DDDDDD -
#32 legjobban az Incredibleszre hasonlit (karakterek), de szo sincs koppintasrol, mivel a F4 joval regota szuletett -
GodBadka #31 Koppintás? Lehet, de mivel a x-man bőven ez után jött létre inkább az koppintott, csak előbb lett film belőle :) -
#30 ma láttam a filmet!
Nem rosz, a szöszi miatt ajánlom megnézni!
Nekem az X-Men-t juttatjaa eszembe majdnem mint egy koppintás csak kicsit más a környezet..... -
#29 utsó film amire menni akartam a Hitler bukása volt, csak lekéstem... :-) majd vmi low-end moziba (helyesen használom itt az angol szót?) elmegyek később rá, amikor újra játsszák olcsóbban. -
#28 nyehehe, már 3 éve nem ovltam moziban, de szar az életem -
#27 Anál?
-
sanyx #26 Sztem ezek a legjobb filmek ami tele van Fantáziákkal!Háát ezen aképen télleg gagyin néz ki a szikla ember!:Dde sztem csak anál a jelenetnél!..Sztem tök Jó film! -
#25 ez van...msot mit csináljanak az alkotók ha így találták ki? -
Commandante #24 A sziklaember borzalmasan gagyin néz ki. -
semi #23 szerintem is
remélem tetszni fog a moziban
azért szeretem a mozit mert ott látványfilmeket jó nézni
mást nem nézek moziban, csak ami látvány psze azt is max évente 2-t :-( -
#22 deh -
Mice #21 akkor sajnáljál vakker. azért mert én ilyesmiken és nem holle anyón nőttem fel semmivel nem érzem szomorúbbnak a sorsomat. szerintem az egyik legjobb képregénysorozat volt. -
winnie #20 szämolj.
1. het - 56M
2. het - 100M
a hulk 62M-nal tartott ay elso heten, a 2. hetvegen (egz 18M-os hetvegevel) 100M-ig vitte. a vegeredmenye 132M lett
szerinted az ff4 elerheti a 150-et>; -
Vucli #19 Képek alapján a Lény(Ben) rettenetesen lett megcsinálva, az eredetiben képregényben sokkal nagyobb egy átlagos embernél , itt meg hogy néz ki ?borzalmas... -
#18 "hogy akár a 150 millió dollárt is elérje Amerikában"
ez nagy hulyeseg, ket het utan 100millional jar, siman meglesz a 150 -
#17 tudtatok hogy Ioan Gruffuddnak szamitogeppel kellett lekicsinyiteni a "ferfiassagat"? Mert tul nagy volt, es nem kapta volna meg a PG-13 besorolast :DDDD
lol
ja es Doctor Doom hattere meg teljesen mas mint amit a film kozol -
mad363 #16 gumibú -
#15 A gumicsávónak miből van a ruhája? o.O -
bandia #14 A legjobb képregényadaptáció eddíg. Nagyon tutti a film -
#13 Már megint a hősök... Broáf -
snorbi #12 Hihetetlen az a kék gatya a sziklaemberen :\ -
jefferson83 #11 Ennek a csajnak minden jól áll. Sajnos én se olvastam a képregényt így nem nagyon vonz a film, bár a Hihetetlen családot egyszer meglehetett nézni. Az is ilyesmi volt :) -
KDOG #10 hát ez nállam pokember meg társai sorsja jut. sajnálom aki ilyet moziban néz meg.... -
TheZsenyka #9 Mindegyik szépirodalmi műben szerepelt. Fantaszikus és fantasy irodalom 100%-ig beletartozik a szépirodalomba. Az általam kifogásolt cuccadékok képregényfigurák. -
Fiok #8 "A kék nem is áll jól neki."
A kék igen is jól áll neki,csak nem mind1 milyen szinű hajkoronával rendelkezik épp a művésznő,mert az eredeti barna hajához tényleg nem állna neki jól a kék szem,de mivel a filmhez szőkévé alakult=>a kék tökéletes hozzá!! -
#7 Frodó, Poirot, Miss Marple, Perry Mason, Sherlock Holmes, Harry Potter, Agamemnón, Nagy Sándor, Artúr király...
ok micsodák? (és egyben egy beugratós kérdés: melyik számít szépirodalmi műnek a felsorolt személyeket hosztoló írásokból? :) )
-
#6 Elmentem megnezni a mult heten es nagyon bejott...... -
TheZsenyka #5 Batman, Superman, Sky Captain, Judge Dredd, Punisher és a 3258 másik képregényfigura, akit - szerencsére - nem ismerek. Mi jöhet még? Szarömleny. -
snorbi #4 "sajátmaga is ellenőrzi a film minőségét a kijelölt filmszínházakban"
Ezt a szöveget...
"aminél jobbat csak a Spielberg-féle Világok harca"
Ez de gáz! Miután megnéztem , biztosra vettem, hogy ez a film megbukott.
Az a sziklaember halál gagyi ötlet - szvsz...
Ennél még a Galaxy Quest-es "Szikla" is sokkal jobb! -
burton99 #3 Jessica Alba szeme nem kék, hanem barna. Az életben legalábbis. A kék nem is áll jól neki. -
Fiok #2 A Fantastic 4 egy igazi legenda képregényrajongók körében,remélem jó film készült belőle.Ezt igazán csak az tudja értékelni aki olvasta a rajzolt történetet is,vagy kölyökkorában nézte a Cartoon-on a mesét...