Korlátozásokat vezet be a WinZip új tulajdonosa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WinRAR all the way! :)) (mellesleg kezeli a 7-zipes allomanyokat is)
(olvastam valahol :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
csodát azért senki se várjon már az mstõl...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
már a pusztában is van net v postahivatal ahol a lámáknak adják el a computerújságot have sharewarecsomaggal...
aki el akarja rejteni a filejait nyomja a párnája alá v kenje be kutyatáppal...
de most komolyan, mit tudnának belerakni amitõl bárkinek vásárolhatnéka támadna?
mellesleg mind a mai napig gyatrán tömörít. lehet h benne van minden linuxban, de amikor tavaly nekieresztettem képeknek/filmnek/gémnek/docnak még mindig kullogott a rar mögött...
az ace bár jobb eredményt mutatott fel a zipnél de még az is gyengébb volt a rarnál, viszont a gui-ja egy förmedvény...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
És ez az a program, amit nem bántam meg, hogy megvettem.
3 éve frissítem, és még mindig jó az eredeti kulcsom, amit kaptam, és nagyon sok mindent tud.
Amugy ha az xp alapból is kezeli kicsomagolás szintem a zipet, a többire meg ott a total commander ami (még) ingyenes.. :)
WinRAR is regisztrációt szeretne asszem. Feltelepítem, a winrar.exe-t átteszem másik könyvtárba, utána uninstallálom.
TC-nek elég az exe...
Azt is siman viszi a TC, a tomoritesi aranya sem olyan rossz :)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Emlékszem anno 1994 decemberében vettem egy Pc World-öt... az újságban ez volt az egyik cikk címe:
" Új csillag: a RAR"
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
WinRAR a legjobb tömörítõ!!! <#mf2>#mf2><#eplus2>#eplus2>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Majd átmegyek hozzájuk hogy megcsináljam crack-eljem
és remélem ott lesz a szomszéd csaj is
ohh yeah
GUNS 'N ROSES FOREVER
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Felreteve a trefat, tenyleg felesleges a WinZIP, manapsag minden magara ado tomorito program elo tud allitani ZIP archivot. A 7-Zip nem csak ingyenes, de meg jobb is a hatasfoka - ZIP formatum eseten azonban nem tud AES-t, amit a WinZIP viszont igen.
És nem utolsó sorban kissebb tömörített állományokat készít mindkettõ, a winzipnél. Az ace proggi felépítése sokban hasonlít a winzip-re, így nekem ugyanúgy nem szimpatikus, mint a winzip.
És nem utolsósorban a winrar ismeri az összes elterjedt tömörített formátumot az 7z, és ACE-tól az ISO-n át, a Z-ig, ami nálam szintén emellett szól, és valószínûleg ez nem lesz mostanában korlátozva, mint a WinZip. Azt a kis ablakot pedig, ami felbukkan, nem tart semeddig leOK-zni.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Y
Baj lehet az online frissítésekkel is: egyrészt rést jelent a külvilág felé, másrészt olyan gépeken is igényli a Net-elérést, ahol idáig nem volt szükséges. Nem tartom az egészet kiforott ötletnek.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket