Korlátozásokat vezet be a WinZip új tulajdonosa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A mult evezred vegen volt a gepemen utoljara winzip.
WinRAR all the way! :)) (mellesleg kezeli a 7-zipes allomanyokat is)
"Van nálam egy program, 30 éves próbaverzió"

(olvastam valahol :)

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

szerintem a jános már annak is örül, h nem kell gizike titkárnõnek azt mondania h honnan szedjen le programot a tömörítetett filehoz a telefonba

csodát azért senki se várjon már az mstõl...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

amilyen ritkán jelenik meg frissítés hozzá, még le se jár az elsõ 30...

rarnál is így volt a 2x 3x szériánál, de könyörgöm ne 2005-ben sírjunk már az 1 megás exék miatt

már a pusztában is van net v postahivatal ahol a lámáknak adják el a computerújságot have sharewarecsomaggal...

nem tom mennyit véd a 256, de ezekkel a mai procikkal és amennyit fejlõdtek az eljárások max a $arnak egy pofon...

aki el akarja rejteni a filejait nyomja a párnája alá v kenje be kutyatáppal...

uott van mint a rar max kevesebb winprogi csomagolja ki...

Pheel
Az is hülye, aki ZIPpel védi a filejait <#eplus2>
majd ha beleraknak farcry-t rohanok a boltba! :)
de most komolyan, mit tudnának belerakni amitõl bárkinek vásárolhatnéka támadna?

na mert mindenki olyan szupertitkos doksikkal dolgozik:)))

Pheel
Tulajdonképpen használ valaki WinZipet? :)
ja. én is már win31 korban lemondtam róla mert rar miatt ígyis-úgyis felkellett raknom egy másikat ha az meg kezelte a zip-et mi a fenének winzip?

mellesleg mind a mai napig gyatrán tömörít. lehet h benne van minden linuxban, de amikor tavaly nekieresztettem képeknek/filmnek/gémnek/docnak még mindig kullogott a rar mögött...
az ace bár jobb eredményt mutatott fel a zipnél de még az is gyengébb volt a rarnál, viszont a gui-ja egy förmedvény...

Frank99
csak a rar-t nem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
a winrar is fizetõs.....

Frank99
tévedés, a Total Commander kb 12500 Ft., 30 napig érvényes, shareware. a 30. nap után ugyanúgy illegális, mint más lopott szoftok.

És ez az a program, amit nem bántam meg, hogy megvettem.
3 éve frissítem, és még mindig jó az eredeti kulcsom, amit kaptam, és nagyon sok mindent tud.

-ha :)

Aki megveszi a fizetõs programot <#taps><#lama>

Amugy ha az xp alapból is kezeli kicsomagolás szintem a zipet, a többire meg ott a total commander ami (még) ingyenes.. :)

Tbone
Eleg lesz, ha csak visszafele kompatibilisre fejlesztik. A regebbi valtozatok nem fogjak tudni olvasni az ujabbak altal letrehozott allomanyokat.

NeoMaN
Nemtom mi értelme ennek.
WinRAR is regisztrációt szeretne asszem. Feltelepítem, a winrar.exe-t átteszem másik könyvtárba, utána uninstallálom.
TC-nek elég az exe...

Ez nem annyira biztos, a ZIP mint tömörítési eljárás valóban bele van integrálva sok programba (pl. TC), mivel az eljárás hozzáférhetõ, csakhogy nem tudom mennyire jogvédett. (Magyarul az a kérdés, hogy a patent-et megveszi-e a WinZip-el együtt.)
Ackro
a hatalmas eszû üzletemberek ismét egy olyan kötélen szeretnének felmászni a csúcsra aminek a másik végét csak egy száradó rágógumi tapasztja a meredek lejtõ falához. Valószinüleg a vector ebbe beletöri a bicskáját mert csak a csillogó dollárokig látnak el és azon bátorodnak fel, hogy pár dollárral beszoroznak félmilliót és habzik a szájuk a gyors és könnyû meggazdagodás eme abszolút bizonyítékától, ami nagyfokú dilettánsságról ad tanúbizonyságot. egyébként azt a félmillió letöltést hetente valószinüleg az alapfokú informatikai tanfolyamok hallgatói töltik le, mivel akinek már van egy kis esze az már rég nem használ winzippet. abban meg megint biztos vagyok, hogy a corel nem ezeknek a bizniszguruknak köszönheti hogy háromszáz év alatt emelkedett a piaci részesedésük párezred százalékkal legfeljebb azt, hogy a telephelyükön most nem egy tesco üzemel.

Nem azért, de ha jól tudom az XP alapból kezeli a ZIP állományokat! Nem is kell WinZip
h4x0r
Hasznaljatok tar-t, gzip-et es bzip2-t :D
Azt is siman viszi a TC, a tomoritesi aranya sem olyan rossz :)

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Hát az se ma volt, de találó!
NuCLEARScoRp
Off:

Emlékszem anno 1994 decemberében vettem egy Pc World-öt... az újságban ez volt az egyik cikk címe:
" Új csillag: a RAR"

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

NuCLEARScoRp
Aki hülye az használjon WinZipet, már réges régen a
WinRAR a legjobb tömörítõ!!! <#mf2><#eplus2>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

énis a rar-t használok de a szomszédék zip-et használnak ÉLJEN !!!
Majd átmegyek hozzájuk hogy megcsináljam crack-eljem
és remélem ott lesz a szomszéd csaj is
ohh yeah
GUNS 'N ROSES FOREVER
:)

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Már most is sokkal jobb a WinRAR, WinZipet nem is tudom mikor használtam utoljára, szal ezután se nagyon fog érinteni mit szerencsétlenkedik a Vektor Viktor. Max maga alatt vágja a fát, ls a maradék felhasználói tábor is átáll másra. Zip tömörítõbõl már amúgy is annyi van mint a szemét.

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Az ace is fizetõs (csak az unace használata ingyenes), a rar-nak asszem van ingyenes változata (a parancssoriak közül, a winrar biztosan fizetõs). Egyébként a cikkbõl nekem zavaros, hogy most a WinZip-ért akar pénzt, vagy magáért a tömörítõ eljárásért (ami szerintem public domain alá esik, (LZW) kb. mint a bubblesort :)). Mert a TotalCommander és a többi tömörítõ alkalmazás is ezt beépített modulként használja, és köze nincs a winziphez.
az se mind1, hogy az ingyenes verziot kivanjak lebutitani, vagy a fizetosbe raknak olyan szolgaltatasokat, amik miatt mindenki megakarja venni... habar sejtem melyik a ketto kozul :)
Omega
Winace-t köll használni azt se veszem meg soha és tud mindent (többet mint a winzip).

Lenny
Total Commander. Ennyi.

R Ö R G E

magánember ezután se fogja megvenni mert vagy illegálisan beszerzi, vagy választ ingyenes programot, cég meg eddig is megvette mert kellett. legalábbis nálunk ez a helyzet, lehet hogy ámerikában áldoznak pár dollárt csak hogy ne kelljen más progit "megtanulni".

Ligend
Na jah, de a RAR-okat meg ZIP-elik. :-)

Felreteve a trefat, tenyleg felesleges a WinZIP, manapsag minden magara ado tomorito program elo tud allitani ZIP archivot. A 7-Zip nem csak ingyenes, de meg jobb is a hatasfoka - ZIP formatum eseten azonban nem tud AES-t, amit a WinZIP viszont igen.

Jah. Majd keresek freezip-et azt kész. Jól megmutatták.
Minden warez rarban van!Kinek kell ide .zip?
AL7
Nekem sosem jött be a WinZip, inkább a WinRar, vagy a 7zip (ez utóbbi ráadásul free).
És nem utolsó sorban kissebb tömörített állományokat készít mindkettõ, a winzipnél. Az ace proggi felépítése sokban hasonlít a winzip-re, így nekem ugyanúgy nem szimpatikus, mint a winzip.
És nem utolsósorban a winrar ismeri az összes elterjedt tömörített formátumot az 7z, és ACE-tól az ISO-n át, a Z-ig, ami nálam szintén emellett szól, és valószínûleg ez nem lesz mostanában korlátozva, mint a WinZip. Azt a kis ablakot pedig, ami felbukkan, nem tart semeddig leOK-zni.

[HUN]PAStheLoD
WinZip uggyan má' ? WinRAR kezeli, okos gyors etc.. Total Commanderrel meg még egyszerûbb

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Látom a sok hozzáértõ közepes gazdaságtani elsõéves megint nekiállt rendet csinálni a technológiai iparban... még jó, hogy nem kell magam idegesíteni rajta mert vagy 6 éve nem használtam WinZip-et.

Y
Laci73
A zip könnyen az arj sorsára juthat. Amíg van más alternatíva is (pl. ace) ráadásul még problémát sem okoz a legtöbb felhasználónak.
Baj lehet az online frissítésekkel is: egyrészt rést jelent a külvilág felé, másrészt olyan gépeken is igényli a Net-elérést, ahol idáig nem volt szükséges. Nem tartom az egészet kiforott ötletnek.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket

De jó lessz